Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMARANICZKA-12-12-12-12

Moze ktoś by chciał zabrac mojego pieska na pół roku.

Polecane posty

Gość POMARANICZKA-12-12-12
lubiś zapewniam cie teraz calkiem na serio ze jesli chodzi o pieski to mają zycie kroleskie

Gość debilizm panuje w sieci
żal mi cię Pomaranczko :/ po 1. takich jak ty powinni topić zaraz po porodzie a po 2. nie pisz już wiecej bo kaleczysz polski jezyk aż w oczy kole :(

Gość Torra
Pies to nie zabawka, którą można gdzieś oddać a za jakiś czas zabrać ponownie. Kupując psa powinniśmy być przygotowani na wszelkie okoliczności. Przeciez wiadomo, ze maly szczeniak musi zalatwiac sie dosyc często. A jeśli się nie ma czacu na naukę czystości to po co w ogóle sprawiać sobie psa? Ja radzę psa poprostu oddać w dobre ręce komuś kto zna się na wychowaniu psa i ma na to czas i zadbać o to aby w przyszłości został wykastrowany, bo po co ma się rodzić więcej psów trafiających do osób nieumiejących sobie z nimi poradzić. Taka niestety prawda. Decyzja o nabyciu psa powinna być przemyślana 100 razy wzdłuż i w szerz.

Gość myszsza
mam tylko dwa pytania: pomaraniczko, ile masz lat? Po co piszesz takie głupoty? Pewne rodzice wyszli i masz na chwilę kompa

Gość Greven
Pomarańcko, czy jak Ci tam. Fajną żeś prowokację wysmarowała i jak widać parę osób dało się nabrać. Proszę Was... po co lać wodę na młyn Pomarańćki? Dajcie se luz i dobranoc ;)

Gość no_spa
Odebrać gówniarzą komputer albo oddciąć internet. Do książek dziewucho, ucz się a jak dorośniesz to wróć.