Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 boje si臋 czy to nie

Czy to nie jest...?

Polecane posty

Go艣膰 boje si臋 czy to nie

Mam od 2 dni okres.Dzisiaj nagle zacz臋艂o bole膰 mnie gard艂o,czuj臋 si臋 troch臋 s艂aba,mam stan podgor膮czkowy no i bol膮 mnie mi臋snie n贸g. Czy to mo偶e Zesp贸艂 Wstrz膮su toksycznego? Strasznie sie boj臋,chocia偶 nie wszystki obajwy mam bo np. nie mam biegunki czy wymiot贸w...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 boje si臋 czy to nie
a i mam jeszcze troch臋 dreszcze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja sie tam nie piernicze
uzywalas tamponow? przestrzegalas zasad uzywania w 100% ? Goraczka powinna byc wysoka kolo 40 st C, b贸le mi臋sni, glowy, zawroty glowy, mdlosci? objawy wstrzasu sa jak przy grypie-jesli to sie utrzyma lub pogorszy-do lekarza natychmiast bo lepiej isc na zapas niz zbagatelizowac :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boje si臋 czy to nie
No wi臋c nie uzywa艂膮m tampon贸w,tylko podpaski,ale obawiam si臋 ,偶e a rzadko je zmienia艂am.... Mf艂o艣ci nie mam....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boje si臋 czy to nie
Pomo偶cie to co to jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja sie tam nie piernicze
mysle, ze jestes raczej przeziebiona albo zaczyna Ci sie jakies chorobsko typu grypa, mala szansa, ze to wstrzas toksyczny bo wtedy goraczka jest wysoka i wszystko przebiega szybko, wez sobie paracetamol i rutinoscorbin na noc, kontroluj temperature, rano idz do lekarza-jakby dzialo sie cos zlego-jedz na pogotowie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boje si臋 czy to nie
Ale to si臋 stalo dosy膰 nagle- rano zacz臋艂o bole膰 mnie gard艂o.. Poza tym nikt raczej teraz nie choruje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boje si臋 czy to nie
co my艣l膮 inni?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nitka22
grypa tez atakuje z nienacka ;p jak ju偶 sie doszukujesz zespo艂u wstrz膮su toksycznego to ja obstawiam gryp臋 po艂膮czon膮 po艂膮czon膮 z hipohondria.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boje si臋 czy to nie
Tak ale przy grypie jest wy偶sza gor膮czka a nie tylko podgor膮czkowy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a nie latwiej
do lekarza???? nudna sie robisz, wymuszasz cos na ludziach, trzeba sobie bylo zmieniac te podpaski a nie teraz jeczec, i jak to nikt nie choruje-ja choruje i to na pewno cos grypopodobne a nie ZWT :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Xsanxa
moze poprostu jestes przeziebiona jakas grypa Cie bierze... a okres masz no bo masz :) Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hipohondria
j.w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boje si臋 czy to nie
naprawd臋 nie mo偶na mnie nazwa膰 hipohondryczk膮, bo rzadko chodz臋 do lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laska zrozum
ze zadna z nas nie wezmie na siebie odpowiedzialnosci i nie powie, z ena pewno nie masz albo na pewno masz wstrzas toksyczny, znasz objawy-jesli masz podejrzenia idz do lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hipohondria
to wcale nie oznacza ze sie do lekarza nie chodzi, tylko ze sie wyszukuje u siebie choroby i to z naciskiem na te najgorsze, aczkolwiek ka偶demu czasem sie tak zdarza. A ile masz lat?? czasami miesiaczka sama w sobie powoduje nieprzyjemne objawy i stany podgoraczkowe, przynajmniej ja tak kiedy艣 miewa艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bleee..
O bosh, co za durna niunia. Gard艂o objawem wstrz膮su toskycznego????!!! Chyba ci臋 panna rozum opu艣ci艂!! i jeszcze nie u偶ywa艂a艣 tampon贸w. Sk膮d wy si臋 bierzecie takie senne idiotki o mo偶dzku wielko艣ci orzecha. Tak do lekarza, koniecznie - psychiatry. Hipochondria plus naurotyczne l臋ki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niby w sumie ok
wstrz膮s toksyczny przebiega b艂yskawicznie. idzie wiosna, organizm os艂abiony i 艂apie szybko infekcje, a przy miesi膮czce jestes jeszcze s艂absza i jeszcze 艂atwiej ci 艂apa膰 r贸偶ne wirusy. nie martw si臋 ja czasem 艂apie zazi臋bienie co miesi膮c przy okazji @. zr贸b morfologie za jaki艣 czas czy nie masz niedokrwisto艣ci.

Udost臋pnij ten post