Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hally

Odżywka do włosów WAX

Polecane posty

Witam! Czytałam tu kiedyś na kafe o tej odżywce, że wzmacnia włosy, zapobiega wypadaniu. Jest zalecana kobietom po ciąży i osobom po chemii. Czy faktycznie jest taka wspaniała? Czy ktoś z Was ją stosuje? Są różne rodzaje, która jest na wypadanie?

Ja miałam tą brązową-nawet dobra, ale bez rewelacji.Włoski ładne, miekkie,puszyste,błyszczące, ale na wypadanie nie pomogła:(

Nie probowalam, ale odradzaly mi ja dwie czy trzy fryzjerki. Ta odzywke trzeba wcierac w skore glowy, a to wosk - wiec moze zapychac cebulki i powodowac wypadanie wlosow.

Gość a ja po raz kolejny
wracam do niej........ kilka lat temu mialam spalone wlosy przez bardzo inteligentna fryzjerke i wtedy wax uratowal moje wlosy przed obcieciem.... dzis kupilam wax po bardzo dlugiej przerwie bo znowu stan moich wlosow jest tragiczny i dodatkowo moich wlosow jest coraz mniej... juz jestem po pierwszym zastosowaniu. polecam waxa ps. mimo ze jestem blond to uzywam tego zwyklego bo po tym dla blondynek wlosy nie sa takie fajne- no ale to tylko moje odczucie

Gość katarinaaaa
z tym wcieraniem w głowę to jakas kompletna bezedura:-O

Gość kasiulka11
A gdzie kupię to odżywkę? I jaka cena? I czy to jest odżywka do spłukiwania czy nie?

Odżywka jest do spłukiwania,kosztuje różnie,w zależności od wielkosci opakowania.Można kupić w aptekach przede wszytskim.