Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora zosia

czy przy antybiotyku zawsze trzeba siedziec w domu...??

Polecane posty

Gość chora zosia

biore lek od czwartku jak poleze do niedzieli to juz w pon moge isc do szkoly??(lek mam brac przez tydzien)

Gość jak nie masz goraczki
czujesz sie dobrze, ubierzesz sie po ludzku bez golego brzucha i nereczek, pogoda bedzie ladna, ciepla i sloneczna-mozesz zaryzykowac chociaz w zasadzie powinnas siedziec w domu :-P

Gość chora zosia
wlasnie ja bym siedziala w domu ale doktorka nie powiedziala nic na ten temat jeszcze musialam prosic o zwolnienie na piatek:o

To wszystko zależy od schorzenia. Przecież logicznym jest chyba, że jeśli przyjmujesz antybiotyk przez kilka miesięcy z powodów dermatologicznych to nie będziesz siedzieć w domu przez ten czas:)

Gość chora zosia
napisalam wyzej ze mam go przyjmowac przez tydzien..a lek sie nazywa klacid uno...sama nie wiem:(

Gość zuzannamrianna
A co lekarz zdiagnozował?

Gość chora zosia
mialam zapchane zatoki,ale juz ustepuje,i gardlo zaczerwienione,ogolenie mam tez astme i powiedzial ze najwazniejsze to brac leki wziewne na ta astme

Zatem przy chorych zatokach i tym co opisałaś bezwzględnie powinnaś siedzieć w domu aż do skończenia kuracji antybiotykowej.

Gość mi sie wydaje ze jestes chora
alebo jestes kujonem ... i tak bardzo kochasz chodzic do szkoly :P

Gość chora zosia
no wiec chyba by bylo obowiazkiem zasranym lekarza mnie o tym powiadomic i wypisac uspr...ja pierdziele...

Gość chora zosia
jakim kujonem:o,jestem na studiach i nie potrzebuje wiecej nieobecnosci juz sobie duzo narobilam ...

Gość mam mieszane uczucia
zosia ja Ci pwiem, ze tak an zdrowy rozum powinnas siedziec w domu ale sama wiem jak to jest na studiach-czasem zwolnienei od lekarza nic nie daje bo i tak trzeba material zaliczac :-O powiem amlo rozsadnie-ze ja bym poszla mimo brania antybiotyku gdybym czula sie OK, zadbalabym tylko zeby sie nie zaziebic, albo zabralabym samochod ojcu, mamie, bratu, chlopakowi czy komu sie uda :-) wydaje mi sie, ze przeciez w domu tez nie lezysz w lozku tylko lazisz po mieszkaniu-zadna roznica z lazeniem na uczelni, najgorzej z tym dojazdem :-O

Gość ja biore od piatku
antybiotyk przez 7 dni mam brać i jak powiedziałam lekarce, ze w poniedziałek musze isc do szkoły bo mam ważne zaliczenie a to ostatni termin, to powiedziała, że mogę.