Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To jakaś obsesja

Dziewczyny, czy wam też spodnie obcierają ci***kę?

Polecane posty

Gość To jakaś obsesja

Zawsze jak założę jeansy i nie mam wkładki, to mnie strasznie gniotą i obcierają. No czuję dyskomfort normalnie i strasznie mnie to drażni. Boję się, że z czasem dojdzie do tego, że każdy dotyk w tym miejscu będzie mnie drażnił. Wy też tak macie?

Gość mi nie obcierają bo noszę
MAJTKI figi nie striny no i jeszcze - jeansy kupuję swój rozmiar a nie numer za małe - i nic mnie nie obciera

Gość To jakaś obsesja
Wyobraź sobie że ja też noszę majtki!!!!!!!!!!!! Co za ludzie!!!! I jeansów też nie kupuję za małych.

Gość kup spodnie w swoim rozmiarze
a nie nosisz za małe mnie jakos nigdy nie obcierają

Gość mam mieszane uczucia
jak wyzej-majtki nosic a nie sznurki w dupie i spodnie ktore nie obciskaja do granic mozliwosc a wkladki to nic dobrego-zapytaj swojego ginekologa dlaczego

Gość *hhhhhhhhhhhhh
A od kiedy to dobre stringi obcierają ? :D Nosze stringi i spodnie i jakos nic mnie nie obciera - , przychyle sie do teorii za małych spodni.

Gość To jakaś obsesja
Jejku nie rozumiecie, że noszę normalne majtki a nie stringi????? I spodni tez nie mam za małych!!! Nie umiecie czytać czy co?????

Gość wchodzi jeszcze w gre
jakas duza cipka-motylek czy buleczka-sa od tego specjalisci na erotycznym :-P

Gość *hhhhhhhhhhhhh
No to w takim razie , albo jest Ciebie za dużo , albo jestes jakos niefortunnie zbudowana;)

Gość z miejsc zabitych dechami
chodzi o to ze wkładki do strinów obcierają - mają przecież krawędzie i mogą tyłek obcierać - dlatego - do ciasnych spodni albo striny bez wkładki, albo figi z wkładką - proste..

Gość A może problem tkwi tutaj
że masz wystające wargi sromowe mniejsze i dlatego Cię obciera, bo przecież one są bardzo wrażliwe na dotyk, a jeansy są w końcu sztywne i twarde mają szwy?

Gość z miejsc zabitych dechami
aaaa "nie mam wkładki"... to już nie wiem.. mnie jeansy nie obcierają :p

Gość To jakaś obsesja
A jak wyglądają wystające wargi mniejsze? Bo pierwszy raz o takim czymś słyszę. Może takie mam i nawet o tym nie wiem?? ;)

na erotycznym sa foty jakis takich wystajacych warg sromowych-niektore takie okazy, ze ma co obciarac, poszukaj i moze tu szukaj przyczyny :-)

Gość przecież to bez sansu
jak mogą obcierać cię dobrze dopasowane spodnie???? pierwszy raz coś takiego słyszę, na pewno kupujesz za małe spodnie i dlatego cię obcierają, bo jeśli nie i są luźne to co cię moze obcierać????

Gość To jakaś obsesja
O fuck :( Chyba rzezywiście problem tkwi w tym wystających wargach!!! Nie miałam wcześniej o tym pojęcia!!!! Boże właśnie się dowiedziałam, że jestem odmieńcem. To faktycznie jest obrzydliwe 😭

nie jestes odmiencem-co dziewczyna to inne wargi i zadna w tym patologia tylko takak uroda :-)

Gość lololo
Może jeansy ma dobrego rozmiaru ale podciąga je pod pachy :P

Gość Chumbawumba
Eee tam dajcie dziewczynie spokój. Może zamiast polewać się z jej wrażliwości (zwalając na nieprawidłową budowę czy inne bzdury) zastanowiłybyście się czy przypadkiem wasze intymne miejsca nie są pokryte skórą stwardniałą jak na piętach? Przecież to jest naturalne, że te fragmenty kobiecego ciała są najwrażliwsze, co ma prawo objawiać się brakiem komfortu, szczególnie w kontakcie z tak twardym i niedelikatnym materiałem, jakim jest jeans.

Gość buhahahhahahahahhahhha
ty to chyba facet jestes i liczysz, ze ci stwardnieje ten zaskroniec w gaciach jak go poobcierasz dzinsami :-P

Gość Seksualnie zakłopotany
Apropos, ocierania. W sexshopie widziałem takie małe urządząko, co się zakłada na łechtaczkę. Taki malusieńki wibratorek. Czy któraś z was coś takiego próbowała?

Gość Chumbawumba
Phi, pewnie że twardnieje i sie znieczula na bodźce taki poobcierany od materiału siusiak. Dlatego faceci po obrzezaniu, których najwrażliwsza część przyrodzenia jest narażona na kontakt z gaciami itd, mogą dłużej, bo zwyczajnie niewiele czują. :)

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
co mnie tam obchodzi co oni czuja-wazne ile moga :-P

To co tam z tym wibratorkiem? Czy może to was kręcić?

Nie, no pytam poważnie, bo mam taką koleżankę i zastanawiam się - czy jej takiego nie kupić?

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
idz sobie wsadz ten wibratorek do dupy a jak nie to moze ta kolezanka bedzie miala na tyle rozumu zeby ci to zrobic-kreci niektore jak nie maja faceta albo jak maja i szukaja urozmaicen, jak cie temat podnieca to sio na erotycznym zapodaj

Ależ ty jesteś małpa złośliwa. Zapytałem was jak ludzi, wy ... Głupie baby to głupie baby.

Gość *hhhhhhhhhhhhh
Tak , jasne seksualnie zakłopotany , kazda z nas próbowała :P Cudowne uczucie :D szczególnie jak zasuwasz do pracy , albo na zakupy :P

Gość bo my sobie lubimy
doczepic maluski wibratorek do malej i tak zasuwac caly dzien hehehe a potem placzemy ze nas spodnie obciaraja wiesz?? :-P