Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamis1982

wizażystka i fryzjerka w WArszawie !! sprawdzona

Polecane posty

Bardzo was proszę o podanie kontaktu do jakiejś dobrej wizażystki , która zrobi również coś z moimi niezbyt długimi włosami... i ładnie pomaluje - z dojazdem do domu - w Warszawie

Gość _jeszcze_panienka_
na kazdym mozliwym forum szukasz wizażystki.Dostałas od dziewczyn juz dziesiatki namiarów i jeszcze szukasz wizażystki? to po ci te wszystkie telefony,skoro znowu zakładasz taki topik? Jestes kolekcjonerka róznych namiarów ? Co z nimi potem robisz? A chociaz byłas na jakims próbnym makijazu u kogos kogo polecaja ci dziewczyny? :-)

a co ty taka tropicielka, jak się dokładnie wczytasz w odpowiedzi dostałam 2 namiary ... z czego wszystkie na mój termin zajety. A zreszta jak nie masz nikogo to sie nie wpisuj!

Gość Kamis grzeczniej
bo nikt ci więcej nie poda żadnych namiarów

ok, :) tylko nie lubie jak wchodzą takie Panny i nie mają nic ciekawego do zaoferowania - tzn. informacji - tylko potrafią krytykować... nie pytałam o opinie tylko proszę was o kontakt , jeśli ktoś ma dane dobrej wizażystki to pisze , a jak ktoś nie ma to nie powinien kogoś krytykować za to że szuka.... nie uważasz?

Gość Oto moja dobra rada
wpisz w google \"wizazystka warszawa\" i wyskoczy ci 20 stron z róznymi wizazystkami. Mozesz ogladac zdjecia,umówic sie na próbny i zdecydowac. To,ze jakas panna ci da namiary na wizazystke nie oznacza,ze Tobie ona przypadnie do gustu. Wiesz,dla niekórych dobry makijaz to taki gdzie dziewczyna jest przemalowana jak k...a a dla innych kiedy jest delikatnie i subtelnie. Ogladaj wiec zdjecia i potem sie umawiaj.To moja rada

Gość daniela
ja mam namiary na wizazystke ale ona tylko maluje i robi tipsy bez czesania:))) jak chcesz to podoam