Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamis1982

mam już suknie co o niej myślicie ?

Polecane posty

kupuje ją w salonie. Słyszzałam różne opinie o szyciu u krawcowej.. kombinują - kupują tansze - podobne matteriały , coś nie tak pozniej leży... pewnie trzeba trafic na dobra krawcowa ktora jest uciwa i dobrze uszyje, ale do szukania takiej juz nie mam glowy bo slub juz w 7 lipca :))

suknia jest przepiekna!:) bedziesz w niej wygladala jak ksiezniczka:) tez bym taka wybrala gdybym jeszcze raz miala wychodzic za maz:) suknia slubna to suknia slubna! skromna,w ksztalcie litery A to zadna rewelacja!co druga dziewczyna na studniowce czy polmetku taka ma:) czym tu sie zachwycac? ach...nawet nie chce myslec(z czystej zazdrosci;))jak wyjdziesz w niej na zdjeciach....:)

żadna tajemnica 3200 . Moja górna granica przekroczona o 200 zł. wiecej nie dałabym.

daj zdjecie,daj...bo wlasciwie jedyna rzecz jaka mi nie lezy na tej fotce to...modelka:)albo jej mina..albo cala ona...nie potrafie powiedziec:) na pewno bedziesz lwpiej wygladala:)powodzenia!

Gość piekna jest ta suknia
kamis.....bedziesz w niej na pewno ślicznie wyglądać:)

o!i to mi sie tez podoba!nie zalowanie kasy na raz zalozona suknie slubna:)w koncu to NASZ DZIEN,nie?;) moja do dzis jest zlozona w szafie:)nawet jej nie wypralam!najpierw nie bylo kiedy,nie bylo czasu...pozniej w ogole o tym zapomnialam... a teraz to juz nawet nie chce jej prac.boje sie ,ze jak ja wypiore to zadzialaja jakies zle duchy;)i przestanie mi sie ukladac w malzenstwie:)cos na zasadzie :spiore nasza milosc;);););)mam taka teorie ktora sama sobie wymyslilam:)wiem,wiem...chore:)

kamis-twoja suknia jest piękna! ja bede miała bardzo bardzo podobną tylko białą:) nie przejmuj sie złosliwymi opiniami cnotek i skromniś, masz super suknie i 3mam kciuki, wiesz co dobre:D:D:D

Gość .Martyna.
kamis1982----> ta modelka nie jest aż taka gruba, ale moim zdaniem grubo wygląda w tej sukience i przez to sukienka nie spodobała mi się na pierwszy rzut oka. Ja mam takie zdanie, że im szczuplejsza panna młoda (nie anorektyczka), tym ładniej wygląda w sukni ślubnej.

to jak tam mówicie to musze przejść na jakąś diete, i to szybko!!! a tak kocham jedzenie...waże 61 kg. przy wzroście 178 cm. od pasa w góre jestem szczupła, ale bioderka i pupke to mam pokaźną :)) no nie wiem, sprobuje poćwiczyć, ale jestem leniuszkiem...

Gość do peggy..
a mnie sie twoja podoba moim zdaniem to nie chodzi o to , aby suknia byla jak najbardziej rzucajaca sie w oczy...ale piekna:))

myśle że najważniejszą sprawą jest aby Panna mloda czuła się dobrze - i ja tak własnie się czuje w tej sukni...- nawet baardzo dobrze :)

Gość .Martyna.
kamis1982----> Wagę masz idealną. Nie o wagę, wymiary i wzrost tutaj chodzi, ale o ogólne proporcje. Nic nie poradzę na to, że modelka wydaje się być w tej sukni dość pokaźna. Im bardziej przyglądam się tej sukni, tym bardziej mi się podoba.:D Gratuluję i życzę udanego wesela.🌼

Gość 23_anusiaa_23
myszka24 masz sliczna suknie :) czy wesele tez bedzie w bełchatowie??:) ja jestem z tego miasta i tez slubuje w tym roku:) gdzie masz wesele i slub pytam z ciekawosci :)

Gość 23_anusiaa_23
aha :) zycze wszystkiego dobrego :)

Gość Anuleczka1516
naprawde nie przejmuj sie opiniamy tych złosliwych osób one zazdroszczą... masz bardzo piekną suknie i naprawde bedziesz w niej wyglądać jak księzniczka kupuj tą i nie zawracaj sobie głowy rozważaniami... bedzie super... pozdrowionka... udanego wyboru :*

Gość kurczak 1
Mnie sie podoba ta suknia :-)

Gość to ja ja ja
o boże, kamis 1982... koszmar. Ta sukienka nie ma zadnego stylu ani klasy.Ale to kwestia gustu. Ważne, żebyś w tym dniu czuła się najpiekniej. Pozdrawiam

kamis 1982 masz piekna suknie moja kolezanka z pracy az sie nie moze na nia napatzrec i ja sobie wydrukowala:) wiec glowa do gory nie przejmuj sie opiniami zawistnych panienek ktorym zał dupe sciska, badziesz peiknie wygladac!!!

Kiedy pierwszy raz kliknęłam w linka, pomyślałam że robisz sobie jaja, bo suknia wydała mi się paskudna. Teraz, kiedy spojrzałam na nią łaskawszym okiem, wydaje mi się naprawdę ładna. Na pewno w jakiś sposób się w niej wyróżnisz. Jedyne do czego się doczepię, to ta ozdoba na szyi, chyba że to część sukni?

ta koronka na szyji jest opcjonalna, ale i tak ja załoze bo ona dopełnia cały wyraz sukni :) tylko nie wiem kurcze jakie kwiaty do niej dobrać - słyszałam że mogą tu mogą pasować róze herbaciane...co wy na to ? :)