Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamis1982

mam już suknie co o niej myślicie ?

Polecane posty

Gość a to dla lalki barbie
jakis starszny kicz. Juz zamówiłas te sukienke? Jest przeciez tyle pieknych modeli.na pewno mozesz uniknąć katastrrofy czego serdecznie ci zycze

Ale po co Ci opinie?? To nie inne dziewczyny będą ją nosić, tylko ty! Jedyną istotną opinią jest więc Twoja opinia, niczyja więcej. Owszem, podoba mi się, naprawdę:-) Ale jakie to ma dla Ciebie znaczenie, co to za różnica? czy gdyby mi sie nie podobało - oddała byś suknię? Wiedz, że tu niestety jest sporo niezyczliwych osób, ktore tylko czekają, by komuś dopiec. To nie pierwszy wątek, gdzie ktoś prosi o ocenę sukni. Jak dotąd KAŻDA suknia była tu krytykowana. opinia nieznajomych osób nie jest miarodajna, ważne by Tobie się podobało, tylko to się liczy, bo to TWÓJ dzień! :-)

Gość no własnie...
po co pytasz o opinie .Skoro masz taki gust to sie przebierz w tę strojna sukienke .Moze wiekszosci dziewczyn podobaja sie małostrojne suknie z klasą ...No ale moze one sie nie znaja

rain_drop - owszem masz racje suknia musi się podobać przede wszystkim pannie młodej. Nie wiedziałam że tak objadą tą suknie że jest kiczowata i ma za dużo zdobien. I dowiedziałam się że suknia ze smakiem i klasą jest prosta....moim skromnym zdaniem suknia prosta zupelnie nie pasuje do mojej osobowosci, a ślub mam raz w życiu i chciałam wyglądac wyjątkowo - a nie kiczowato [jak to niektóre forumkowiczki określiły]. Ale ja i tak się nie przejmuje tymi negatywnymi ocenami tylko jestem trochę zaskoczona niektórymi opiniami... Jak widzę suknie która nie jest zupełnie w moim stylu to nie wypowiadam się bo po co komuś pisać że ma beznadziejną suknie, no ale są ludzie i ludziska ;) Pozdrawiam Rain_drop :)

Gość Agrafka303
Kmis nie martw się,te frustratki prawdopodobnie nie będą miały żadnej sukni.Przedawkują kafe.A Ty-głowa do góry,suknia ma się Tobie podobać i jeśli dobrze się czujesz w niej to ok.Ale wklejając tu zdjęcie musisz liczyć się z negatywnymi opiniami.

Gość Agrafka nie uogólniaj
Jestem już po ślubie, miałam suknię a la lata '60 bez zbędnych ozdóbek. Nie chciałam, by pomylono mnie z tortem. Suknia, którą prezentuje kamis1982 nie jest zupełnie w moim stylu i szczerze mówiąc nie podoba mi się. Ale ja miałam swoją, a Kamis ma swoją. Jedna uwaga do Kamis: wklejając linka ze zdjęciem sukni musisz liczyć się z tym, że usłyszysz różne opinie na jej temat, i te pozytywne i te negatywne. Tak to już jest na forum.

no wiem....:) licze sie z komentarzami negatywnymi ,no ale nie lubie złośliwości

Gość okropna
gorsze są tylko te z szarmu. wielka, ciężka beza. No ale skoro tobie sie podoba :D

Wybierz taką jaki Ci się podoba ... Ważne żebyś Ty się w niej dobrze czuła :)

Gość Agrafka303
A tak z ciekawości-ile za nią zapłaciłaś?

Gość .Martyna.
Suknia nie jest taka zła, ale ta modelka strasznie grubo w niej wygląda. Gdyby tę sukienkę założyła jakaś szczupła, wysoka dziewczyna, to pewnie efekt wizualny byłby inny.

suknia ok ale ta apliakcja z lewej strony z tymi różami jest okropna, zaraz bym ja wyrzucila

Gość a ja..
niestety tez dolacze do tych negatywnych..przykro mi,ale chyba za darmo bym tej sukni nie wziela:((..ale tak jak wszyscy mowia, jak sie w niej dobrze czujesz, to najwazniejsze:))

Gość inertia creep
"Suknia nie jest taka zła, ale ta modelka strasznie grubo w niej wygląda." koniecznie zapisz się do okulisty martynko

Gość przepiękna ta suknia
Dzisiaj, zanim zobaczyłam ten wątek właśnie zwróciłam uwagę na tę suknię - wg mnie jest piękna :D Te kwiaty w brązach są prześliczne, to najładniejsza suknia jaką widziałam. Szkoda, że pewnie nie wyglądałabym w niej najładniej, ale gdy już będę wybierać, na pewno przymierzę ją w pierwzej kolejności - CUDO ;) A kiedy masz ślub, bo może jeśli będziesz chciała potem sprzedać, jakoś się dogadamy? ;)

Cześć --> ciesze się że Ci się podoba, ślub mam 7 lipca.. więc po 10 jest do sprzedania..:) informacje o cenie podam na priva

do Martynka --> jak dla Ciebie ta modelka jest za gruba... to ja nie wiem :) według mnie jest normalna. Zresztą ja też nie wyglądam na anorexie wieć będe wygladała gruboo ;)

koalaaaa--> tak widziałam ją -bardzo łądna, tylko trzeba miec szczupłe bioderka....a ja nie mam i musze je pozakrywac pod materiałem , ale jak masz nienaganna figure to będziesz slicznie wygladała :)

Gość gibonka22
"kiczowata, tandetna, barbie" - takie tu przeważają opinie. No wybaczcie dziewczyny, ale jakby się głębiej zastanowić, to wszystkie suknie typowo ślubne takie są, więc nie rozumiem tych komentarzy. Gdyby autorka miała kupić sobie sukienkę, o której nie możnaby powiedzieć "kiczowata" musiałąby wybrać zwykłą prostą białą sukienę. Moda ślubna to ogólnie jeden wielki kicz, a nie konkretnie ta sukienka. Ja właśnie ze względu na kiczowatość nie gustuję w typowo ślubnych kieckach, dla siebie wybrałabym zupełnie coś innego. Ale jeśli chodzi o te ślubne, to akurat ta sukienka autorki jest ok. - nieprzeciętna.

Gość koalaaaa
chciałabym dobrze wyglądać w niej bo mi się podoba, w sumie mam biodra OK bo mam sportową sylwetkę ale ramiona rozbudowane. Ale fanie ze tobie też sie podoba. Pozdrawiam

Gość To tylko ja-aa
Do gibonka22. Nieprawda, nie wszystkie suknie są kiczowate i w stylu barbie. Uważasz, że te są? http://o-slubach-i-nie-tylko.blog.onet.pl/1,0,0,album.html http://o-slubach-i-nie-tylko.blog.onet.pl/1,7,6,album.html http://o-slubach-i-nie-tylko.blog.onet.pl/1,13,12,album.html http://www.bestbridalprices.com/bonny-wedding-dress-707-p-6188.html Zawsze mnie rozbrajały dzieciaczki na ślubach http://www.bestbridalprices.com/us-angels-flowergirl-dress-228-p-5591.html

Gość Kwestia gustu to napewno
Wg. mnie jest ładna, bardzo ładna choć na swoim ślubie nie widziałabym się w niej ;) Ja lubie proste, skromne w kształcie litery A i w takich podanych niżesz czułabym się najlepiej, może nie koniecznie z trenem ale cos w tym stylu http://www.slubne.com.pl/index.php?pid=3&col=29&item_id=1469&cmd=show_item&gallery_id=&shift=10 http://www.slubne.com.pl/index.php?pid=3&col=29&item_id=1436&cmd=show_item&gallery_id=&shift=3

Gość Kwestia gustu to napewno
koalaaaa Śliczna sukienka ! Ja na taką pozwolić sobie nie mogę :( Bardzooo ładna:)

kamis1982 -->>> sukienka sliczna.. :) ale moge wiedziec ile za nia zaplacilas??? bo pewni sporo.. :(

Gość koalaaaa
KAMIS1982 teraz właśnie zobaczyłam Twoja suknię jest śliczna.

Gość koalaaaa
kamis1982 a kupujesz ją u Mateji czy szyjesz u krawcowej?