Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam dziewczyny

A może ja mam za duże wymagania od życia?

Polecane posty

Gość 26joaś
nie mam dziewczyny - dokładnie, zamknąłeś sie w twierdzy i się dziwisz? może tak warto by było chociaż troszkę te drzwi uchylić?

Gość bujka
wiec czas zaczac dzialac:)

Gość gałgan cmon
nie mam dziewczyny i nie mam pracy

Gość ja też jestem sam
Rozglądam się jak przechodzę przez ulicę (czy nic nie jedzie) :-)

Gość 26joaś
gałgan cmon - ale nie masz bo nie chcesz, czy nie masz bo jakoś ci nie wychodzi ( i z dziewczyną i pracą)? to masz przerąbane :(

Gość simin
na każdego przyjdzie pora(odpowiedni czas na partnera-partnerke)

Gość gałgan cmon
3 kwestie niebytu czyli rozwal się pajacu jak lubisz czytać dziwne smuty i agresje to znajdź ten temat bo mi się już nie chce pisać

Gość ja też jestem sam
Jakby mnie jakaś dziewczyna poderwała - to czemu nie? :-) Ale sam nie podrywam. Wychodzę z założenia, że skoro ja dbam o swoją prywatność to inni też. Nie wypada mi wobec tego pytać np. o to czym ktoś się interesuje, bo sam uznałbym takie pytanie za atak na moją prywatność.

Dziwny jestes.To w takim razie jakby jakas dziewczyna do ciebie zagadala-to splawilbys ja?

Gość ja też jestem sam
No co ty, nie ma tak dobrze :-) Nie należę do ludzi, którzy mówią co myślą. Trochę bym się pouśmiechał, poudawał, że wszystko jest OK, powiedziałbym tylko to, co chciałbym powiedzieć i poszedłbym do domu.

Gość nie mam dziewczyny
ja tez podnosze

Gość eheehe
ja mam 19 lat, moze wydaje wam sie "co ona moze wiedziec o zyciu" ale w moim otoczeniu, tez jest duzo par a ja sama wiec wiem jak to smakuje..jestem sama, poniewaz nie spotkalam faceta z ktorym chcialabym byc, mam nadzieje, ze to kiedys nastapi, ze w koncu mi jakis zawroci w glowie i tak juz pozostanie:) najbardziej boje sie, ze takiego ne znajde o. chcoiaz na razie jst mi dobrze samej, ale jeszcze rok temu piszczalam i uzalam sie nad soba:) teraz widze, ze zycie jest piekne i zeby odkryc jego uroki nie potrzebuje koniecznie tak jak kiedys byc z facetem, o ;) pozdrawiam