Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ll*

wasze maksymalne przytycie w ciązy to .....?

Polecane posty

po jakim czasie je zrzuciłyscie i czy w trakcie karmiłyscie piersią

Gość lenka-p1
20 kg, przed ciążą 51 teraz 58, wzrost 168. Ale tego 7 kg ani widu!!!Nie wiem gdzie mam te 7 kg, może troszkę na brzuchu i w ramionach. Karmię 4 m-c.

Gość w pierwszej ciąży...
aż 30 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz już jestem mądrzejsza i tyle nie wpierdzielam.

Gość jusiek
w ciązy przytyłam 15/16 kg ,ale urodziłam prawie 5 kilowego synusia. Został mi jeszcze brzuch,którego nie mogę zgubic i boję się ,ze mi juz zostanie ta opona traktorowa. Karmię 3,5 miesiąca i waga nie idzie w dół

Gość Marta 26
W pierwszej ciąży przytyłam 25 kg, karmiłam piersią, nie mogłam się odchudzać i za nic nie mogłam schudnąć. Karmiłam na życzenie, myślałam że jakoś zrzucę te kilogramy, ale było tylko gorzej. Drugiego dziecka nie karmiłam piersią, kilogramy zrzuciłam błyskawicznie, ale mało i zdrowo jadłam.

20 kilo , nic mi nie zostało. NO ale ta nadwyżka schodziła przez 9 miesięcy , tyle co ciąża :D . Oczywiście troszkę ćwiczyłam na steperze no ja dosyć zdrowo się odżywiam

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja 35 kiloa ale spadlo mi dopiero po roku...karmilam ale karmienie nic nie ma wspolnego z chudnieciem...trzeba jesc jak sie karmi bo dziecko musi miec mleko odrzywcze a nie byle co....

w 1 ciazy rzytylam 10 kg jestem eraz w 2 w 7 miesiacy i na plusie mam dopiero 5 kg...chyba za malo no nie?

Gość mojej mamy..
kumepla pobila was wszystkich o rzytyla 30 kg w ciazy!!!!!! bozejak jej pokazaladjeiato sumo doslownie

Gość przed ciąża 59 kg
wzrost 165 do porodu 97kg....:O :O :O :O :O teraz 65kk:)