Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdfdkfhkfjh

skretne kola-sa praktyczne?

Polecane posty

Gość jdfdkfhkfjh

Gość zdecydowanie tak
Z doswiadczenia jako młoda mama moge powiedziec tylko tyle: SKRĘTNE KOŁA I ŻADNE INNE!!!!

Gość ergatr
skretne jak dla mnie odpadaja. zawsze jezdze na zablokowanych!

Gość ja też jeżdżę
na zablokowanych cos starsznego te skrętne praktycznie nigdzie nie da sie wjechać

mnie najbardziej denerwuje jak wjadę w jakąś dziurę albo chodnik jest nie równy

Gość ergatr
najlepiej kup wozek ze skretnymi z mozliwoscia zablokowania. i juz!

No ja taki kupiłam ale przy jednym blokada się obluzowała i teraz jest obrotowe prawie cały czas:)

Skrętne koła są dobre jeśli droga po której chcesz prowadzić wózek jest gładka i bez dziur (a wiadomo,że takich nie ma ;) )Natomiast koła pompowane,duże są najlepsze do wjeżdżania na krawężniki i inne przeszkody,ale mają jedną wadę...nie są skrętne :( Chyba,że masz wózek z kierownicą ;)

jasne, że są praktyczne, tym bardziej, że jak nie chcesz skrętnych to je blokujesz. Ja miałam dwie spacerówki jedna Firkon - ciężki wózek z nie skrętnymi kołami ciężko się prowadził, a drugą kupiłam baby dreams z mozliwością blokowania kół. I o wiele lepszy był ten drugi wózek.

Gość zdecydowanie tak
Z tego co czytam to wy wszystkie piszecie o skrętnych kołach w spacerówkach, a mi chodzi o skrętne koła pompowane w dużych wózkach takie jak ma np Implast Driver

w Implascie chyba jest skretna os a nie same kola. Ja mam Mutsy ze skretna tylna osia i jak dla mnie - REWELACJA. Teraz juz nie wyobrazam sobie zebym miala inny wozek; jest skretny i latwy w manewrach, sprawdza sie podczas zakupow i rundek miedzy regalami.

Ja uważam że są bardzo praktyczne i wózek lepiej się prowadzi. Polecam wózek graco z takimi kołami. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.