Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przepraszam....

czego on chce

Polecane posty

Gość przepraszam....

znam sie z facetem z ktory si es spotykalam .....on ma dziewczyne byly spotkania doszlo do seksu.............. potem byla cisza on sie nie odzywal a mi bylo glupio pierwszej sie dezwac.......w koncu dalam sobie spokoj ...ale on znowu wydzwania............pisze smsy....................wodzi za mna oczami...chce spotkania ale ja nie chce ...wtedy on chce jeszcze bardziej.....nie wiem co myslec...czy sie stesknił czy za przeproszeniem jego dziewczyan mu nie daje albo ma okres... bo kiedys" dostał." .... to mysli ze znowu dostanie...........c masakra nie wiem co mam myslec....tym bardziej ze mnie do niego ciagnie i zalezy mi na nim...:(

Gość przepraszam....
wiem ze pisze bez ładu i skladu ale wypilam za dzo przez niego..moze ktos madry mi cos poradzi...:(

Gość usa-ko-sama
sama piszesz, że im bardziej ty go ignorujesz tym bardziej jego ciągnie do ciebie typ zdobywcy i tyle, ty go zlewasz, on cię znowu uwiedzie, zaliczy i nie poodzywa się do kolejnego razu kiedy zachce mu się "świeżego mięska" daj sobie spokój z tym kretynem i miej szacunek do samej siebie

Gość fajnie ze sypiasz
z facetem,ktory ma dziewczyne :/

Gość helloooooo
dokladnie ciagnie go , bo go olewasz. Juz to przerabialam. Szkoda czasu, bo takie "romanse"ciagna sie pozniej miesiacami/latami, a TY coraz bardziej bedziesz w to brnac, az zostaniesz z niczym na samym dnie :(