Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aagness

Korzystał ktoś może z urządzenia VIP??

Polecane posty

słyszała wczoraj od koleżanki,że ładnie wyszczupla, modeluje i redukuje celulit... wie ktoś coś na temat tego urządzenia?

Gość Pan-dora
Jeśli chodzi o te urządzenia vacu- w podciśnieniu, bo tej nazwy nie znam, to to wszystko prawda. Ale jest takie małe "ale"- jest cała masa przeciwskazań, o których nikt nie mówi, a przed wejściem na urządzenie musisz podpisać. I to nie żarty. Ja byłam raz , miałam naczynka na nogach, ale teraz to wygląda strasznie. I z tego powodu odradzam.

czy chodzi Ci o vibra power ? Ja ćwiczę co jakiś czas w domu. Myslę, ze przynosi efekty bo ledwo na nim 3 minuty wytrzymuje. Czuję go w mięsciach nog, ud i brzucha... A jak już zejdę to czuję jakbym 30 km na rowerku zrobila :D

Nie o to mi chodzi,żadne vacu i bez ćisnień...jest to urządzenie napewno nie do domu...zabieg trwa 25 minut...podłajączają leżącą osobę osobęna leżance do takich elektrod, które wywołują skurcze mięśni rozbijajace tłuszcz, wcześniej trzeba wypić2 szklanki wody mineralnej, ponieważ potem toksyny i tłuszcz usuwane są razem z moczem. To coś takiego jest http://www.vip-antycellulit.com/terapie.html