Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakus

Do mieszkańców Krakowa - czy was też wkurzają ci Angole?

Polecane posty

Gość krakus

Gość krakowianka.....
tak, przyleza tacy na impreze, upijają się bo przecież na oczy nie widzieli tak mocnego piwa i zaczynają robić burdy

A ja Wam zazdroszczę, że tylu ich macie. Lubię Angoli - ostatnio jednego bardzo szczególnie ;) - męża sobie szukajcie i wiejcie stąd kto może :)

Gość Kate skate
Pariss szmacisz sie z Angolami???? :o:o

Gość a kto by chciał
wyjść za mąż z takimi angolami jacy przyjeżdżają do Krakowa? :-o

Gość do krakowa
przyjezdzaja angole-robole. w zyciu bym takiego nie chciala. :O

Gość ja z krakowa
do krakowa przyjeżdzają anglicy, którzy chcą sie schlać jak świnie i wyrwać panny na jedną noc, wiec jak wśród takich znaleźć męża?? zresztą ja tam w naglii nie chciałabym mieszkać :) no ale swoją drogą to strasznie mnie denerwują bandy nawalonych anglików...

Z drugiej strony taka jest już sprawiedliwość - skoro u nich są nawaleni Polacy, to w odwecie do nas zjeżdżają się nawaleni Anglicy :P

Mój Angol jest wykształcony, zabawny, zaradny i przystojny. Ma niesamowicie dobrą pracę w szkockiej firmie. Pewnie nie jest taki jak ta chołota, która odwiedza Kraków. Uważam jednak, że oni tak się zachowują dlatego, że są w grupach, a wtedy człowiekowi odbija. Na pewno nie są tacy na co dzień i u siebie w mieście. Na takim wyjeździe czują luz i maja wszystko gdzieś, a to nie znaczy, że tacy są codziennie. Mam dobrego kolegę Londyńczyka, który jak zobaczył ich w Krakowie to się wstydził. Poza tym jak napisała Leonora, czy zachowanie Polaków na obczyźnie - szczególnie w Anglii - nie jest podobne???? JEST.

he he, Irlandczycy przebijają Angoli. przynajmniej mam takie, a nie inne wspomnienia. a generalnie to jedni i drudzy są zabawni z tym swoim zachowaniem w Polsce :p . ale przynajmniej trafiałam na takich, którzy wariowali ze szczęścia na widok naszej urody :) .

Gość upupupupupupupup

Gość krakowianka.....
bleee to ja trafiłam na jakiś obleśnych strasznie. przecież oni nawet pić nie umieją. po 2 czy 3 polskich piwach są zalani w trupa. bleee