Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miejcie litość

Jaka linia kosmetyków do włosów naprawde zniszczonych??

Polecane posty

Gość miejcie litość

Farbowaniem, suszeniem,prostowaniem. Szukam czegoś naprawde dobrego. Nie chce obcinać moich długich włosów. Ale są takie wysuszone już. Cale szczęście na ciemno farbuję a nie rozjaśniam. Pomóżcie. Do tej pory używam JOK (nie wiem jak się pisze) ale wydaje mi się że włosy nie są już takie super wygładzone jak na początku. Błagam doradźcie mi coś...

Gość magdulka...__
dobry szampon wygładzający jest NIVEA beauty care z proteinami ryżu i lotosem. Ja też miałąm takie siano przez suszenie ale ten szampon jest dobry. Ps do tego używam również takiej samej odżywki 🖐️

Gość miejcie litość
Mam próbkę z gazety więc wypróbuję. Chodzi mi bardziej o takie kosmetyki przeznaczone do salonów fryzjerskich bo one są o wiele lepsze i co ważne nie wychodzą tak drogo. Zwykły szampon i odżywka starczają mi na 4-5myć. Mam naprawde długie i gęste włosy więc musze dużo używać.

Gość super rada
zadna joanna, nivea tylko paul mitchell odzywki od 50 zl, szampony od 40 zl, maski od 80 super kosmetyki!!!!!!!!!!!!

Ja mam a w sumie miałam włosy zniszczone rozjaśnianiem, suszeniem i prostowaniem, też mam długie i nawet nie myśle o podcinaniu bo teraz akurat zapuszczam. Używam linii granatowej Dove jest super. Maseczka do włosów jest rewelacyjna, ale na opakowaniu pisze \"zostaw na 3 min\" ja ją trzymam około 3 godzin - włosy owijam w folię aluminiową, nakładam ręcznim. Bardzo pomaga, włosy robią się jedwabiste w dotyką i lśniące. POLECAM !!!

Gość super rada
dove i te inne to se mozecie uzywac jak wlosy sa leko znisczone na mocno znisczone wlosy nawet nie ma co pakowac kasy w tanie sklepowe mazidla typu dove, nivea itp tu trzeba cos super

kup sobie odzywke PLACENTA (wyciag z lozysk zwierzecych) w sklepie fryzjerskim,naprawde czyni cuda(tylko pamietaj zeby trzymac ja na cieplo) i w dodatku jest bardzo tania 20zl/litr

Z doświadczenia wiem że Dove jest dobrym kosmetykiem, bo sama fryzjerka (i to nie jedna) polecala na moje włosy które były w opłakanym stanie abym zaczeła tej linii używać. I nie mówie że z dnia na dzień poprawa ale jeśli stostujesz je regularnie przez conajmniej 2 tygodnie (czyli np co 3 dni mycie, odżywka) widać dużą poprawę. I nie lubie jak ktoś nie wie np tak jak tu jaki stan moich włosów był na początku to poprostu się nie odzywa. Tu chodzi tylko o dobre rady więc każdy od siebie coś poleca a nie podważa opinii innych.

Ja jestem zachwycona jedwabiem do włosów firmy Biosilk. Rewelacyjny...no ale musisz podciac włoski, bo tak każdy specyfik działa na kondycje włosa w sposób \" naprawiajacy\" tylko po jego aplikacji. Jak zmyjesz włoski sa jakie były.

Gość jesli moge ci cos doradzic
to kup sloik majonezu i codziennie, na godzine przed myciem, nałoz na włosy i owin folia. majonez ma w sobie wszystko co trzeba, by mocno nawilzyc wlosy. a jak nie to, to sprobuj oliwke z oliwek:)

Gość hmm Aga
do Poisone- ale mnie zaskoczyłaś tą odżywką Placenta.Kupiłam ją pare miesięcy temu u swojego fryzjera i zapłaciłam aż 70 złotych za litr, a Ty piszesz że kosztuje 20 zł.Używam ją, ale nie na ciepło i doszłam do wniosku, że jednak najlepiej mi odpowiada fioletowa Matrixa.Ale mnie naciągneła moja fryzjerka, aż mam gula he he.

dziewczyny-ja chwalę sobię kosmetyki do wlosów zniszczonych z gliss kur!! Są naprawde rewelacyjne,moje włosy soą gładkie,lsniące-mimo tego,ze codziennie je susze i prostuje(jestem chyba uzalezniona-nie umiem wyjść w niewyprostowanych włosach-to straszne,bo jest niewygodne,zawsze potrzebuję dużo czasu na to)

Gość zmartwiona ona
poziomka a jaka gliss kur polecasz??

mi kosmetyki typu Dove czy Gliss Kur nie pomagają. Bardzo dobre są szmpony i odżywki Welli z serii SP (do kupienia w salonach fryzjerskich). Mnie na nie nie stać, więc kupuje je na Allegro :) To są jedyne kosmetyki do włosów po których widzę efekt.

Gość DOVE DOVE
WITAM,mam do sprzedania bardzo tanio kosmetyki firmy DOVE,cały asortyment w bardzo niskiej cenie,np.balsam brązujący 10 zł,praktycznie połowa ceny sklepowej.szampony,balsamy,żele pod prysznic,dezodoranty.....ps.jestem z warszawy,odbiór osobisty. zapytania proszę kierowac na sandrus10@buziaczek.pl

Gość niebieskooookaa22
podobnież Loreal Absolut Repair jest super

zgadzam sie z poziomka tez uzywam gliss kura polecila mi fryzjerka ale gliss kura z czerowna zakretka jest najmocniejszy :) ale ze od jutra zaczynam zmiany to ide zafarbowac i nieco obciac aby odzywic i jade do hurtowni kosmetycznej boodzywke za 35 zl duza i niezla a co mi tam ... droga nie jest :)

Gość wierna fanka
a ja polecam i wyprobowalam na sobie ( rozjasniam, prostuje itp) 1. Lanza rekonstruktor - 69 zł ( ale jest na allegro i tez kupowalam za 38 zl) 2. Nafta kosmetyczna z witaminami nakladam przed myciem na kilka godzin 3. serum Radical czyni cuda za jedyne 9,90 zł 4. Szampon matrix do wlosów farbowanych. Byl okres ze przez pol roku co miesiac rozjasnialam wlosy wiec mozesz sobie wyobrazic co mialam na glowie. Przez ok 3 m-ce stosowalam w/w kosmetyki i wlosy wrocily do dobrej kondycji. Pozdrawiam

Gość kiedys...
tu na cafe przeczytałam o panthenolu.Nałozyć na włosy na 30 minut.Poźniej umyć.I o dziwo działa.Pozdrawiam

Gość aliseeee
A z ta nafta to da sie ja zmyc ?? Ile razy musisz umyc wlosy zeby ja zmyc?? Z jajkiem ja nakladasz czy sama?

Linia Dove jest dobra, ale może okazać się za słaba do cąłkiem zniszczonych włosów. ALe warto spróbować, bo tak poza tym to doskonałe produkty. Ja polecam Henna Wax - jeden z najmniej przyjemnych w użyciu kosmetyków, ale po kilku miesiącach używania efekt jest naprawdę dobry. To jedyny kosmetyk o którym mogę powiedzieć ze naprawia włosy, a nie tylko maskuje zniszczenia.

polecam \"indola\" nie wiem gdzie mozna dostac w Polsce oprocz allegro.moze w jakichs salonach,bo to jest linia profesjonalna. jednak moze te z allegro sa ok. mialam straszne wlosy po trwalej i rozjasnianiu i stosujac szampon i odzywke \"repair\" juz po kilku myciach wlosy byly zdrowe. do tego stosuje kapulki regenerujace do wcierania w mokre wlosy bez splukiwania-tez indola. super.

Gość wierna fanka
jesli chodzi o pantenol to serum radical ma wlasnie w swoim skladzie pantenol. A co do nafty to zmywam dwa razy moim szamopnem i zmywa sie calkowicie.

Gość NA RATUNEK
No dobra dziewczyny. Nie ma co się dalej męczyć z tymi włosami u czym predzej gnajcie do specjalistycznego sklepu fryzjerskiego zakupić szampon MATRIX , czysty jedwab BIO SILK na rozdwojone końcówki(odbudowuje) i maski ALFAPARF. Efekt pewny. W internecie dostaniecei troszkę taniej ale opłaca się tylko przy większych zakupach bo wtedy wysyłke macie gratis. Spróbujcie!!!POLECAM

Gość Nusienka
Loreal ale ta seria rofesjonalna z salonu fryzjerskiego. rewelacja!