Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiunia.

Ginekolog Lublin PILNE!!!

Polecane posty

Szukam ginekologa do którego czas oczekiwania na wizytę jest jak najkrótszy. Mam wizytę u swojego ustaloną na środę, ale dolegliwość mam tak dokuczającą że do środy zwariuję :O Chodzi mi o ginekologa na NFZ, bo na prywatnego nie mam kasy... W mojej przychodni nie chcą mnie przyjać bez kolejki :o Może ktoś zna takiego na wizytę u którego się bardzo krótko czeka albo przyjmuje bez kolejki w nagłych przypadkach? Help!

Gość bvcbvcb
hm, no ale jak to na naleczowskiej jest tak ze ide, rejestruje sie, czekam 10 minut, albo w ogole i wchodze .

a jest tam jakis w miare ok ginekolog? ja sie nazywa i czy mozesz mi podac numer do rejestracji na naleczowska?

Gość gggggggggg
ja chodzilam do filiks gajewskiej cos takiego. Centrum Profilaktyczno-Lecznicze w Lublinie 20-701 Lublin ul. Nałęczowska 27 tel. (081) 53-300-34 fax (081) 525-87-62 info@womp.lublin.pl

zadzwonilam i przyjmmuje tam doktor Polak, nie mowila mi o Filiks... do Polaka mozna isc jutro... zawsze to dzien wczesniej

slyszal ktos o tym doktorze Polaku? wybiore sie do niego jutro bo juz mam dosc...

Gość upupupupupupp

Gość upupupupupupp

Gość Kizia Mizia Cizia
słyszałam coś o tym Polaku

Gość kizia Mizia Cizia
raczej złe

ja dzwonilam do sanitasu w sobote i zapisal mnie dopiero na srode (to byl najblizszy termin) do dr Goldiszewicza

Gość majamała
a ja z Sanitasu polecam dr Woźniaka,

ja o Polaku znalazlam duzo pozytywnych opinii na forum gazety... zreszta juz mi wszystko jedno... wazne zeby dal leki i zeby przestalo piec

ale w luxmedzie przyjmuja tylko prywatnie... wybiore sie jutro do tego Polaka na Nałęczowską

Jestem juz po wizycie, ale nie u Polaka tylko u Rózgi na Szwajcarskiej. Nie bylo zle. Badanie troche bolalo, ale to raczej kwestia tego ze mam grzybice i wszystko spuchniete... Dostalam leki, mam nadzieje ze szybko pomoga

Gość niuuuuuniaaaa
warto sie wybrac do filiks-gajewskiej ???

Gość karolina181818
Byłam u filiks - gajewskiej i powiem szczerze, że odradzam z całego serca. Zaczęła mi wmawiać że nie jestem dziwicą.Nie powiedziała mi na co choruję, tylko przepisała recepte i kazała nie używać tamponów. Poza tym krepowała mnie sceneria. Naprzeciw łóżka było otwarte okno na rozścierz , co prawda drugie piętro, ale bardzo dobrze było widać stacje paliwową i przechodniów.