Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma_ma

Blizna po nacięciu

Polecane posty

Gość ma_ma

Kilka miesięcy temu urodziłam dziecko, siłami natury i nacięto mnie przy porodzie. Wszystko zagoiło się jak należy. Ale od kilku dni czuję w tym miejscu coś jakby swędzący ból i strasznie mnie to wkurza i przeszkadza. Czy któraś z Was też tak ma i zna na to jakąś radę?

Gość ma_ma
No właśnie dopiero ostatnio tak mi się dzieje, wcześniej nic nie czułam, byłam u gina i powiedział że super się zagoiło. Może to na wiosnę... :-P

Hmm..może? Ja mam głęboką bliznę na palcu i też mnie boli na zmianę pogody:P Dobrze,że na kroczu nie swędzi:D Chociaż..tamtej to u mnie w ogóle nie widać (po 9 latach)

Gość ma_ma
Ja mam tylko zgrubienie, też nie widać. ale czuć Najgorzej jak jestem w publicznym miejscu :-D Może przejdzie jak się pogoda unormuje. Pozdrawiam 🌻

Ja polecam zastosować octenispet. Jest bardzo skuteczny. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość gość
temat i mi bliski, miałam w planach laser ale jak już prawie zdecydowałam się na zabieg koleżanka mi poleciła plastry silikonowe, kupiłam na wypróbowanie, stwierdziłam że daje im miesiąc na zadziałanie, po tym okresie regulrnego stosowania faktycznie pojawił sie efekt, naklejam uż drugi miesiąc i jest cora lepiej