Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra..//

zareczyny????kiedy???

Polecane posty

Gość sandra..//

mam takie pytanie...po jakim czasie chodzenia ze soba chlopak oswiadczyl sie wam.....chodze z chlopakiem rok i on chcialby sie zareczyc ale uwaza ze jednak troche jeszcze za wczesnie......i czy pierscionek musi byc zloty???? mi sie bardzo srebro podoba...ewentualnie biale zloto......nie wiem co myslec, czy rzeczywiscie rok to zbyt krotko....oboje chcemy byc razem, mamy wspolne plany, marzenia.....

Gość kolejna ktora
chce wyjsc za maz i uwaza ze bez obraczki bedzie nikim typowe wiejskie myslenie zakompleksionej panienki

Gość --------------------
sandra... a ile lat macie?

Gość Mini_Mini22
dokladnie....rok moim zdaniem krotko....ja z moim jestem ponad dwa lata i sie nie zareczylismy ile lat masz?

Gość sandra..//
23

Gość o bozeeee
wes ty skoncz najpierw studia a nie myslisz o slubie dziecko

Gość flower....
dla mnie to nie jest wcale za krótko /jezeli jestes pewna!!!/ - ja zareczylam sie po pół roku ze tak napisze powaznego związku, slub po pół roku od zareczyn pierscionek mam z bialego zlota bo taki mi sie podoba, obraczki tez mamy z bialego - nie cierpie "zołtego" złota

Gość a jak to wyglada
ja jestem ze swpim 6 lat i jeszcze sie nie zareczylismy:P

Gość flower....
no i co z tego ze ma 23 lata czy slub oznacza koniec wszystkiego????????????? to jest dopiero myslenie jakiegos wiesniaka!

Gość sandra..//
ale co w tym takiego dziwnego...tylko pytam...ciekawa jestem....nie ze chce juz trez wziasc slub, ale interesuje mnie to. jezeli wy nie macie chlopakow to dlaczego mnie negujecie...w koncu moje zycie.... flower....dzieki za konkretna odpowiedz, bo inne to czytaja bez zrozumienia

Gość ale fujara
sandra 23 lata i juz o slubie myslisz? glupia:P to jest wiek na zabawe a facet i tak cie zdradzi, korzystaj z zycia!!!!!

Gość Mini_Mini22
jasne ok zareczyny sa jak najbardziej w porzadku ale zareczasz sie przed slubem, kiedy go planujesz jesli go planujecie to nie widze przeszkod wasza decyzja

Gość mlodaaaa
^ja jestem ze swoim 6 lat i jeszcze tez sie nei zareczylismy. Mamy jeszcze czas!!!

jeśli tylko wiecie że to jest to, to nie ważne po jakim czasie bycia ze sobą się zaręczycie!!!my byliśmy ze sobą 2.5roku i się zaręczyliśmy a teraz czekamy na ślub , który już w krótce!!! pozdrawiam

23 lata? Zaręczyny? Wcześnie trochę... Jeszcze dużo Wam się może zmienić... Zawierane w tym wieku śluby najczęściej kończą się rozwodem.

Gość ale fujara
i zdrada:P

Gość sandra..//
owszem chcemy byc razem, slub tez mamy w planach......ae jakbysmy sie np. zareczyli w tym roku to przeciez slub nie musli byc zaraz w nastepnym.......

Gość ale fujara
za 1-3 lata bedzie pisala ze maz ma kochanke:P

Gość sandra..//
do tej co napisala """ 12:29 kolejna ktora chce wyjsc za maz i uwaza ze bez obraczki bedzie nikim typowe wiejskie myslenie zakompleksionej panienki """ masz pecha nie jestem zakompleksiona panienka ze wsi...ty chyba po sobie sadzisz....

Gość no to po cholere sie
zareczac chcesz? co?

Gość sandra..//
ale fujara.....zal ci bo cie nie chce nikt??? wyluzuj sobie z tymi komentarzami....

Gość kamelia...
Ja też myślę,że jak jesteś pewna i planujecie ślub to niewidzę powodu by się nie zaręczyć-ale moim zdaniem zaręczyny takie bez planu konkretnego na ślub-na zasadzie kiedyś go weżmiemy są bezsensu-zaręczyny a rok póżniej(lub póŁ) ślub...

Gość kolejna ktora
Nalezysz jednak do dziewczyn, ktore wpadaja w panike gdy facet nie daje obraczki rok, potem dwa, trzy.... i masz kompleksy gdy widzisz ze inne biora slub a ty nie. Jestes mloda i glupia:)

sandra ma racje znałam parę co była zareczona 2lata:)

Gość no to po cholere sie
ja cie nie kumam po co ci zareczyny skoro slubu nie planujecie? nie kumam po prostu do czego sie tak spieszysz? chcesz byc doroslejsza? chwalic sie pierscionkiem?

Gość ale fujara
sandruniu poucz sie najpierw , zrob 2 razy mgr a potem do oltarza

Gość tgegeg
my byliśmy parą dwa lata gdy poprosił mnie o rękę wcześniej miałabym wątpliwości gdybym miała dwadzieścia parę lat wogóle uważałabym to za zbyt wczesne miłość miłością ale "wiązać się" na zawsze w młodym wieku chyba nie miałabym chęci

Tak myślą właśnie, za przeproszeniem, małolaty. Szybkie zaręczyny, szybki ślub bo to jest takie cool. A potem dopiero przychodzi chwila zastanowienia, bo w tym wieku na ogół dobrych wyborów co do partnera się nie dokonuje. Do czego Wy się tak spieszycie??? O wielkiej miłości mi tu nie opowiadajcie, bo mało o życiu, szczególnie we 2kę jeszcze wiecie.

Gość poprostuuu
rozwalaja mnie te stare zazdrosnice no brak slow jesli wy jestescie nieszczesliwe to nie znaczy ze ona tez musi byc :p