Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciej23

moja ex zablokowala mnie na gg, co robic?

Polecane posty

Gość aaa...
aha no to w takim ukladzie lepiej ja zostaw bo najwyrazniej ona ciebie kocha i bedzie chciala zapomniec a jesli bedziecie rozmwawiac nie ulatwisz jej sprawy

Gość maciej23
tak

Maćku, ewidentnie jej nie kochasz, tylko brak Ci z nią kontaktu, ot co!! Gdybyś ją kochał, to od razu byś o tym napisał, a poza tym czy można kogoś kochać a jednocześnie tak ranić...??

jeso maciej23 : i przez 3 lata ona sobie nikogo nie znalazla? to jak wasz kontakt wygladal przez te 3 lata? jakies dziwne to wszystko :o

Gość maciej23
no spotykalismy sie co jakis czas i tyle

no tak , ale przez 3 lata spotykaliscie sie ? ona nikogo nie znalazla i ty tez? to jakbyscie razem tkwili w tym dalej.. tak mi to wyglada.. czego ty chcesz od tej dziewczyny ? ona pewnie cie kocha, a ty sam nie wiesz czego chcesz, skoro nawet nie potrafisz powiedziec i okreslic sie co do niej czujesz, wtedy by bylo wszystko jasne..a tak tylko mieszasz..

maciej jezeli masz 23 lata to cale zycie przed toba, nie 3maj sie jednej dziewczyny skoro jej nie kochasz i ci na niej nie zalezy..

Wg mnie dziewczyna już go nie kocha, skoro ewidentnie daje mu do zrozumienia, że nie chce go znać... Poza tym Maciek też jej nie kocha, więc wyjście jest tylko jedno: Maciek, zostaw ją, dla dobra Was dwojga

Gość myyy
Maciek: a czy ona wiedziala ze te wasze widywania maja charkter kolezenski? moze liczyla na cos i dopiero teraz zrozumiala ze nic z tego nie bedzie.

Gość maciej23
aha, wypada mi dodać ,ze mam 40 stke na karku i mieszkam z tatą :O