Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciej23

moja ex zablokowala mnie na gg, co robic?

Polecane posty

Gość może w ogóle nie chce
no właśnie - samo twoje podejscie do tematu tłumaczy mi postawe tej dziewczyny

Gość maciej23
boze pisze do niej to zle, dam jej spokoj-tez zle o co wam biega?

no właśnie - samo twoje podejscie do tematu tłumaczy mi postawe tej dziewczyny

maciej23: sam nie wiesz czego chcesz? po co ci kontakt z nia skoro nie chcesz z nia byc? poszukaj sobie nowej dziewczyny i zacznij zyc dalej , przyszloscia ! powodzenia 🖐️ a jak ja kochasz to skoncz te glupie gierki i idz do niej ! widac sam nie wiesz czego chcesz, nie dokuczaj dziewczynie bo pewnie cierpi.

Gość maciej23
jak mam do niej isc jak mnie olala

w sumie to byłbym skłonny cie pocieszyc...lubie ssać bile i fleta aż furczy 🖐️

Podzielam zdanie prawie25:) Maciek, a co się dziwisz, że Cię olała, skoro Ty pewnie byłeś wcześniej nie fair... Co jej zrobiłeś w ogóle??

Gość daria1
kuzwa maciek do cholery to ty ja zostawiles wiec o co ci chodzi czego chcesz od niej? nie chcesz z nia byc to czego sie dobijasz bo nie rozumiem? nie pomyslales ze skoro to ty ja zostawiasz to ona ci kocha i jak w takiej sytuacji ona ma byc dla ciebie kumplem? przeciez kazda rozmowa z toba bedzie ja ranic? i przestan laskawie pisac jak nie to nie bo to jest szczeniackie zachowanie

Gość Tez ją zablokuj
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość maciej23
od dzisiaj zaczynam nowe zycie! nie odezwe sie juz do niej, jeste wiele fajnych dziewczyn

Gość maciej23
po co mam ja blokowac? i tak sie nie odzywa do mnie ale juz usunalem jej nr z gg i komorki zaczynam nowe zycie

taka jedna____ ? maciej23: po co isc? nie musisz :) jak jej nie kochasz to zapomnij i daj spokoj dziewczynie, a jak ja kochasz to wroc do niej a nie bedziesz ja meczyl, zostanimy przyjaciolmi itd.. zachowujesz sie jak pies ogronika. pomysl, skoro nie chcesz z nia byc, to lepiej by bylo dla niej zeby znalazla kogos przy kim czuje sie bezpieczna, kto na nia zasluguje i nie zastanawia sie czy ja kocha czy nie, czy isc czy nie.. po co ona ma miec kontakt z toba jesli juz jej nie chcesz? zrozum dla niej to na pewno ciezkie !!! jakbys byl jej kumplem, fajnie by bylo dla ciebie - wiedzialbys czy sie z kims spotyka, wiedzialbys co sie u niej dzieje!! po co ci te informacje? skoro jej nie kochasz??? moim zdaniem sam nie wiesz co chcesz.. kochalbys poszedlbys do niej juz dawno nie zastanawiajac sie czy ona cie oleje? a moze ona na to czeka az oprzytomniejesz? nie kochasz, zostaw ja w spokoju ! zapomnij !! dla ciebie i dla niej tak bedzie lepiej !!! pozdrawiam 🖐️

Gość maciej23
zapomne

Gość maciej23
a tak w ogóle to poznałem na gay czacie fantastycznego faceta z którym jestem juz umowiony na rogala w du.pala 🖐️

Gość maciej23
podszyw

Gość maciej23
dzieki za opinie zrozumialem, nie bede do niej juz pisal

Gość jak facet zostawia
kobiete która go bardzo kocha to nie wymagaj od niej ze bedzie chciała tylko przyjazni!!!!!!!!!ona pewnie cierpi i nie chce juz przez ciebie cierpiec a Twoje próby kontaktu są żałosne. uswiadom to sobie zraniłes ją

Gość aaa...
maciek a mozesz napisac dlaczego odszedles od niej ? bo duzo tu niejasnosci chcesz do niej pisac a nie chcesz z nia byc napisz cos wiecej

Gość maciej23
bo bylem glupi ale bylo, minelo, 2 raz tego nie zrobie moze kogos poznam

Gość aaa...
maciek a kochasz ja ?

Gość maciej23
ja chce byc jej kumplem

Gość maciej23
nie wiem

maciej23: ile masz lat? jak byles glupi? kochasz ja czy nie? odp jest prosta albo tak albo nie?

Gość jak facet zostawia
skoro nie wiesz czy ja kochasz a ona pewnie ciebie tak to lepiej zostaw ją w spokoju bo nie rozumiesz kobiet i myslisz ze jak zostawisz to mozesz proponowac przyjaźn. zachowujesz sie jak dzieciak.odpusc ją sobie własciwie zostawiajac ją pokazałes co potrafisz. idz przed siebie zacznija nowe zycie bez niej jako koleżanki bo to nie wypali.

Gość maciej23
nie wiem

Gość majaaaaaa
jesu ale Ty głupi jesteś.. jak dziecko 13 letie.. zablokowała mnie moja ex!! co mam zrobic?????? 😭 chyba proste ze nie chce z toba gadac i tyle.. po co w ogolre zakladac jakies tematy dla idiotów...

Gość maciej23
3 lata