Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość wiosna27

Na otyłość Tybetanskie Ziola otyłość Dzw-hz sprzedawane na alegro-kolejny oszust

Polecane posty

"AzjatSmok Skoro to takie wspaniałe zioła to czemu właścicielsprzedawał za 300.000,00zł domenę w necie? http://allegro.pl/odchudzanie-dieta-ziola-tyb etanskie-domena-i1373465929.html Ja już 6 miesięcy na fittnes, schudłam 8 kg ijestem zadowolona.Jednak to dużó potu i wyrzeczeń bo trzeba też ograniczać się w jedzeniu. NIestety tacy ludzie będą ciągle mielikupe kasy z leniwych grubasków ehh. 48 kg... to ile wy niby ważyliście wszyscy 120-140 kg?? i po schudnięciutelekg nic wam niewisi cały nadmiar skóry zniknął? Przecież potakiem szybkim i dużym zrzuceniu wagi skóra wisiniesamowicie i to wygląda obleśnie... fufu Wolę powoli chudnąć na siłowniifittnesiejeszcze tylko 6-7 kg i będzie gites! Pozdrawiam nie leniuchów" Przecież to wcale nie znaczy że jest oszust:P.

Gość AzjatSmok
NO ale skoro to taki złoty interes to czemu go sprzedaje? Czy jak mam inaczej rozumieć to że sprzedaje domenę??

Gość sabatczarownic
Nie wiem ! nie znam się ! a tak w ogóle jestem zarobiona ! ale kupiłam te Zioła Tybetańskie z strony http://www.ziolatybetanskie.com/ i po przebyciu pełnej kuracji 4 opakowanie która trwała 2,5 miesiąca schudłam 12 kg bez roboty !!! Teraz pije drugą kuracje jestem w połowie i straciłam dodatkowo 8 kg. Naprawdę jestem bardzo zadowolona

Gość hahahha
tylko jedna dziewczyna z czarnym nickiem na którą zioła nie działają. Reszta "pomarańczek" pochudła masę kilogramów.Ha,ha,ha dobre ....... Ściema jak nic z tymi ziółkami!!!

Gość karma100
A ja dziękuję i jestem wdzięczna . Panie Krzysiu dzięki za te ziółka.

"2 [zgłoś do usunięcia] AzjatSmok NO ale skoro to taki złoty interes to czemu go sprzedaje? Czy jak mam inaczej rozumieć to że sprzedaje domenę??" Może ktoś mu do główki giwerę przyłożył:P?Różne są możliwości:P.

Gość KitKatkaQ
Jestem po następnych 2 tygodniach i mam następne 5 kg mniej . Wcześniej jak wam pisałam straciłam 9 kg . Czyżby zioła coraz słabiej działały ? fakt że ostatnio pofolgowałam z jedzeniem i piciem przez ten sylwester

widzę że ktoś się podpisał moim nickiem.... i teraz mogę powiedzieć że zioła działają i chudnę, a osoba która się podpisała moim nickiem napisała że piję 3 litry coli i jem golonki to się ale grubo pomyliła!!! Chyba że pisała o sobie bo ja wogóle nie piję tego świństwa!!!

Gość dukana dieta
Wyprobujcie u mnie w firmie większość „grubasek stosuje diete DUKANA i powiem ze ta dieta naprawde jest dobra , jedna pani schudla 20 kg

to niech jeszcze trochę ją stosują, a zobaczą jak będą mieć problemy z wątrobą moja znajoma też ją stosowała schudła 10 kg, ale teraz ma problemy z wątrobą

Gość wiki59
Zioła tybetańskie piję już regularnie przez dwa miesiące. Niestety waga prawie nie drgnęła. Napisałam o tym sprzedawcy nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Co o tym sądzicie czy jest sens kontynuować kurację.

Gość kaniuska
czarnaanka21 masz absolutna rację dieta dukana rozwala totalnie wątrobę. Mój brat wylądował w szpitalu i dopiero zioła tybetańskie pozwoliły mu chudnąc w zdrowy naturalny sposób. Natomiast odpowiadając wiki59 na minie zioła tybetańskie podziałały dopiero konkretnie w trzecim miesiącu na brata konkretnie w czwartym . Więc przyznaję opis działania ziół na stronie www.ziolatybetanskie.com sprowadzającego nie sa dokładne . To zależy od organizmu człowieka . Ale potwierdzamy ja i brat zioła tybetańskie są niesamowite !!!

jezeli ktos pije ziola i je golonke to chyba nie jest najmadrzejszy sposob, ja uwazalabym na ziola b mozna wywolac odwrotny skutek jakim bedzie rozleniwienie jelit, owszem duzo warzyw najlepiej gotowanych, kasz, picia gimnastyka i naprzyklad masarz albo algi maseczki na oklady, aby skora byla jedrna to tak, schudłam w ten sposob 7kg w ciagu 3miesiecy - nie jem slodyczy co jest duzym minusem, polecam algi i korund http://www.estien.pl/korund-kosmetyczny-p-16.html http://www.estien.pl/korund-kosmetyczny-p-16.html

Gość Gressis
Algi Sralgi i inne bzdury ja to już stosowałam i nic z tego nie było . Dopiero po Tybetańskich Ziołach konkretnie schudłam . Stosuję czwartą kurację i jestem szczupła , zdrowa i szczęśliwa . A byłam dużym tłustym pulpetem . Nie mam problemów z jelitami . Gorąco wam polecam : http://www.ziolatybetanskie.com/ życzę sukcesów w pozbywaniu się zbędnych kilogramów

Gość srały muchy
ja pitolę-ktoś fajną reklamę sobie robi-większych bzdur w zyciu nie czytałam-jak ludzie mogą byc tak naiwni-to nie są zioła tylko zielsko-czy wy pogłupieliscie do reszty-czy ktos sprawdził skład tego zielska??oklaski za debilizm

Gość pirdulemonule
debile w co wy wierzycie z ty,mi ziolami nie ma taklicj Tybetsanskich ziol w tybwecie tam sa tylko gory

Gość gosiunia11
Czytałam i oglądałam w TV . Metamorfoza Pani Poseł Anny Kalety świetny wygląd i strata 45 kg w krótkim czasie to zasługa diety i że ona pije własnie Zioła Tybetańskie oraz jest zafascynowana buddyzmem . Ja piję zioła tybetańskie również i dużo schudłam i jestem bardzo zadowolona

Gość Kasandi
Ja też to czytałam o Kalecie i postanowiłam też spróbować tych ziół . Teraz już pół roku piję Zioła Tybetańskie . Właśnie kończę drugą pełną kuracje . Schudłam 19 kg bez specjalnych wyrzeczeń. Zioła Tybetańskie są dobre.

Gość Beisine
Miałam od lat problem z otyłością . Piłam i jadłam chyba wszystko co reklamują przepisują i polecają . I wszystko można sobie darować , to wszystko reklamy i bzdury. Myślałam to samo o Tybetańskich ziołach że to kolejne badziewo ale okazało się że nie , one faktycznie odchudzają. Ja schudłam , mój mąż schudł , moja córka schudła i moja sąsiadka schudła. Polecam

Gość Karambas
ja schudlem przez pol roku 23 kg , ale co wazniejsze dla mnie mialem wysoki cholesterol a obecnie mam idealny i przestala mi dretwiec noga

Gość besius
ale co ci pomoglo????

Gość Karambas
Pomogły mi własnie Zioła Tybetańskie

Gość kociacccczek
Polecam : http://www.ziolatybetanskie.com/ na prawdę jestem bardzo pozytywnie zaskoczona działaniem Ziół Tybetańskich po dwóch kuracjach mam mniej 28 kg ....super - na prawdę dzięki .

Gość Grzesko
Mam 48 lat i jeszcze dwa lata temu ważyłem 136 kg. Mam 189 cm wzrostu. Dzisiaj ważę 89 kg . Zioła tybetańskie stosowałem 4 razy pełna kuracja . Dzisiaj już ziół nie piję od pół roku. Nie tyję a waga utrzymuję sie bez problemu . Jem praktycznie wszystko i bez specjalnego ograniczenia . Zdrowie i humor bardzo dobry.

Gość modystka
Niedługo zaczynam stosować te zioła. Zobaczymy kiedy waga zacznie spadać. Ważę ponad 90 kg. a chcę schudnąć do 58 kg. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że bez znacznego ograniczania jedzenia uda się to osiągnąć w szybkim tempie.

Gość modystka
Wkrótce zaczynam stosować te zioła. Zobaczymy kiedy będą pierwsze efekty.

Gość Karambas
Modystko - nie schudniesz jak będziesz jadła słodko i tłusto szczególnie w pierwszej pełnej kuracji. Ja tak właśnie robiłem i praktycznie po pierwszej pełnej kuracji nic nie schudłem jakieś 2 kg. Przy drugiej kuracji już jadłem normalnie ale ograniczyłem bardzo słodycze i tłuszcz i poleciało 12 kg . Po następnej pełnej kuracji było podobnie 11 kg mniej . Aktualnie już pozwalam sobie od dwóch miesięcy jeść słodycze i jak mam ochotę goloneczkę a waga nie rośnie i jest taka jaka powinna być do mojego wzrostu i wieku. Dlatego uważaj Modystko w pierwszej pełnej kuracji i na pewno ogranicz słodycze i tłuste jedzenie .

Gość modystka
Karambas- dziękuję bardzo za rady, to jest bardzo budujące, jem bardzo chudo, największą moją slabością są słodycze ale postaram się ich wcale nie kupować, a kupić za to w aptece chrom organiczny żeby mnie do nich nie ciągnęło, oprócz tego lekka dietka, i za jakiś czas napisze o efektach.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się