Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość wiosna27

Na otyłość Tybetanskie Ziola otyłość Dzw-hz sprzedawane na alegro-kolejny oszust

Polecane posty

Gość gabinia31
a jak wytrzymujecie z niejedzeniem od 17.00?

Gość Jaksi
Bardzo proszę wszystkich o uwagę. Mam ważną wiadomość o domniemanym doktorze Oczu Batynie z Warszawy. Jest to lekarz, który twierdzi, że zrobił doktorat w Polsce 10lat temu podczas swojej pracy w szpitalu na Banacha. Nie mówi jednak dobrze po polsku, nie rozumie przynajmniej 60-80% tego co się do niego po polsku mówi. Ciekawe jest więc w jakim języku pisał ten doktorat. Próbuje leczyć drogimi, kosztującymi około 500-1000zł suplementami diety, akupunkturą, dietą oraz psychotropami, które wciska co drugiemu, lub każdemu pacjentowi, ponieważ twierdzi, że wszystkie problemy zdrowotne pacjenta polegają na braku jego miłości własnej! Moja koleżanka była u niego w sprawie swoich dolegliwości, a ja wybrałam się z nią. Gdy próbowała mu tłumaczyć, że ona siebie bardzo kocha, bardzo się lubi, tylko jakoś nie jest w stanie pokochać swojej łuszczycy, ani polubić swoich pięciu torbieli na jajnikach, 'pan' Batyn, pokiwał ze zrozumieniem głową i stwierdził: "Tak, tak, ja rozumiem, musi się pani pokochać, bo bez miłości nie da się żyć w zdrowie"(oczywiście straszną ledwo zrozumiałą polszczyzną). Przez cały czas też pytał moją koleżankę, jak ona widzi, że on może jej pomóc!!! Dziewczyna ledwo wie, jakie są jego sposoby na leczenie swoich pacjentów, nie wie o nim ani jego metodach prawie nic, a ten pawian pyta się ją w kółko: "Jak widzisz, że ja tobie pomóc?", "Powiesz, jak chcesz, żebym pomógł?". Myślałam, że spadnę z krzesła. Wydawało mi się, że widziałam już wszystkie rodzaje gigantycznego lekarskiego ego i ludzkiej głupoty, ale Batyn Ocz udowodnił mi, że jego ego i głupota to nowy wymiar. Próbował wmówić dziewczynie, że żyje w stresie i jest znerwicowana stąd jej problemy, tymczasem moja koleżanka jest najspokojniejszą, najweselszą osobą jaką znam i denerwuje ją cokolwiek raz na ruski rok. Próbował namówić ja na suplementy za okrągłą sumkę i mówił, że będzie ją leczył, ale nie wie, czy wyleczy! "Zobaczymy", gderał, "zobaczymy, czy pomoże", jakby mógł sobie z jej zdrowiem pogrywać w ruletkę. Gdy na końcu powiedziała mu, że nie widzi jak on mógłby jej pomóc, wygonił ją z gabinetu i kazał zapłacić 100zł za wizytę, która nota bene trwała 20 min.! Apeluję do was ludzie kochani, darujcie sobie "doktora" Ocza Batyna, szarlatana i debila, ignoranta, który chce waszych pieniędzy. Chyba, że po kilku miesiącach/latach jego was "leczenia" chcecie obudzić się z ręką w nocniku, stratą dużej ilości pieniędzy, zdrowiem w tak samo złym lub gorszym stanie niż to z jakim do niego przyszliście i poczuciem wstydu, że daliście się nabić capowi w butelkę, ledwo wspominając o straconych nadziejach na życie w zdrowiu.

Gość Kalinka1975
Ja brałam Ziola Tybetanskie i moge bardzo polecić ten środek, jestem już szczęsliwie "schudnieta" i naprawde jakos tak nabrałam życiwej energii i zdecydowanie lepiej się czuje niż te 9 kg temu

Gość Sabunka46
Probowalam roznych diet, generalnie nie jest latwo. A to brak motywacji, a to brak efektów. Roznie. Dukan okazal sie dla mnie niedobry. Raczej zle sie po nim czulam i wogole. Sprobowalam prostej receptury, nie jem kolacji, ograniczylam slodycze, i dostalam na urodziny od kolezanki mojej Tybetańskie zioła. Moge smialo powiedziec ze udalo mi sie pozbyc 5 kilogramow w ciagu 2 tygodni , i to mnie zmotywowalo do daleszego odchudzania i zamówiłam już sama kolejne 2 opakowania. Teraz warto

Gość adria33
Piję te zioła 2 dzień i mam straszne biegunki,czy to norma?

Gość SłodkaMiśka
Mnie czyści i latam 4-5 razy dziennie do wc już 2tygodnie. Na wadze 4,5 kg mniej więc jestem heppi. Z tego co czytałamtak ma być bo jest to początek procesu oczyczania z toksyn i zaległości. Taki stan moze utrzymywac sie naweet 3 tygodnie zalezy to od tego jak czlowiek jest zatruty.

Gość carolcia79
hej, właśnie się zastanawiam czy zamowic...

Gość lesia254
Polecam b.dobry suplement-Zielona Kawa BADANIA DOWODZĄ: KWAS CHLOROGENOWY ZAWARTY W ZIARNACH ZIELONEJ KAWY SPALA TŁUSZCZ. NAWET 8 KG MIESIĘCZNIE! Czy wiesz dlaczego odchudzanie przebiega zazwyczaj tak powoli? Niezależnie czy chodzi o ćwiczenia fizyczne czy niskokaloryczną dietę - organizm najpierw zużywa zmagazynowane węglowodany zanim przejdzie do spalania tłuszczu. Węglowodany są jak gąbka czterokrotnie zwiększają swoją objętość magazynując wodę. To jest najważniejsza informacja. ilości wody z węglowodanów. Z tego powodu najszybciej chudnie się w pierwszych tygodniach kuracji, bo później przechodzi się do znacznie wolniejszego etapu spalania tłuszczu. Wiadomo,zależy nam na odchudzaniu tłuszczu, a nie wody. Niestety, organizm tak funkcjonuje, że prawidłowe odchudzanie to bardzo powolny proces, ale istnieje sposób, dzięki któremu..zrzucisz kilogramy w krótkim czasie. dzięki tym suplementom. nie potrzeba specjalnej diety.

Gość alone?
więc nie jedz, tylko zajmij się jakąś konkretną dietą, ja od listopada 2012 schudłam 22kg. Z 75kg do 53kg.

Gość Gocha-Kokocha
Ja podobnie pijąc Tybetańskie zioła od 15 października schudłam do dzisiaj 21,5 kg. W domku dodatkowo staram się jeździć na rowerku stacjonarnym 20 kilometrów 3x w tygodniu. Ilość posiłków zmieniłam z 3 dużych na 4 mniejsze.

witam! przeczytałam dużą cześć tego wątku i jestem w kropce, nie wiem czy zamówić zioła zważywszy na ich wysoką cenę:/ a może ktoś chciałby odsprzedać je w niższej cenie? a jeśli ktoś mógłby się ze mną podzielić doświadczeniami to proszę o informacje na maila noemi_1@vp.pl

Gość Odkupię taniej
Też bardzo chętnie odkupie chociaż 2 opakowania taniej. Pilnie bo za tydzień kończy mi się druga paczka a chce jeszcze kontynuować bo zostało trochę sadełka. Proszę o wiadomość na: KasiaNurr@wp.pl

tak sie zastanawiam czy gdyby te ziola byly naprawde takie wspaniale to czy przypadkiem wszystkie "gwiazdy" by ich nie "reklamowaly" badz tez nie bylo by o nich przynajmniej glosno?? ja sie o nich z forum dowiedzialam...nie wiem komu zaufac...a te wypowiedzi na forum, niektore naprawde sa podejrzanie podobne do siebie....

Gość ZosiaMosia
ja tez bym chetnie odkupila taniej,ale nie wiem kto kupil moze wiecej i mu zostalo bo moze juz nie potrzebuje wiecej.chociaz jedno lub dwa opakowania.prosze napisac bo ja chetnie odkupie.

Magda....z tego co ja się orientuję to zioła mnichów tybetańskich są znane na całym świecie i można je kupić w wielu krajach ale jest ich mało. A Gwiazdy?????, sama czytałam artykuły o nich gdzie pisano że są bardzo popularne w Hoollwood. Są tam gabinety mnichów tybetańskie które leczą ziołami. Ale i u nas w Warszawie bo jestem warszawianką i widziałam są podobne gabinety i lekarze z Tybetu leczą tymi ziołami . Myślę że nie ma reklam bo za reklamy trzeba bardzo dużo zapłacić a nie jest to produkcja masowa na taką skalę jak inne produkowane w fabrykach chemiczne suplementy diety. A tak w ogóle to ja nie widziałam nigdy reklam jakichkolwiek naturalnych ziół tylko zawsze przetworzone produkty fabryczne.

moze faktycznie tak jest...kusi mnie ich zakup, bo maz musi zgubic jakies 20 kg i szukalismy jakiegos rozsadnego sposobu, tym bardziej ze regularych cwiczen i diety nie ma mozliwosci stosowania, ze wzgledu na tryb pracy. mialam co do tych ziol watpliwosci ze wzgledu na ich cene, bo szkoda jest wydac 1000zl i sie rozczarowac...SOLARIS/32 - probowalas moze tych ziol?? znasz ich skutecznosc?? zalezy mi naprawde na sprawdzonych opiniach!!:)

Jestem chudziakiem i nie stosowałam tych ziół osobiście. Ale wiem że jest to skuteczny i naturalny produkt. Co 1000 zł??? o to faktycznie drogo i mnie by nie było aktualnie stać na taką rozpustę.

Gość PaolaSoo
a ja w sobote zaprosilam 5 kolezanek z mezami na grila do siebie i wydalam ponad 1000 zl na sam alkohol

Gość mami-016
Magda198704 a czy nie chcecie z mężem spróbować odżywiania zgodnego z grupą krwi? Nie jest to rygorystyczna dieta z liczeniem kalorii i pilnowaniem godzin posiłków. Po prostu trzeba wyeliminować z menu te produkty, które prowadzą do otyłości i wprowadzić takie, które pozwolą na pozbycie się kilogramów. Jeśli jesteś zainteresowana, to napisz na maila. Pozdrawiam, mami-016@gazeta.pl

Gość Mamamijko
PaoolaSao, ja też wolę kupić 2 litry whiski i wypić w weekend niż jakieś środki czy zioła za te pieniądze.

moj maz musi zrzucuc jakies 20 kg, wiec potrzebna by byla ta 6-miesieczna kuracja...dlatego myslelismy o tym najwiekszym "pakiecie"

Wydaje mi się, ze niech póki co spróbuje, ja w sumie nie wiem czy na mnie działa, ale też zaczęłam potem odstawiłam i teraz od 3 dni znów zaczęłam, tylko sama nie wiem czy to cos daje, eh

Gość gabinia39
piję 5 tydzień jest minus 5 kg

Gość fakt, efekt jest!
jeśli juz ktos tak jak ja bardzo musi się supplementowac to na pewno naturalnie wspomagają odchudzanie ziola tybetańskie ale pachną trochę jak bagno, ale świetnie pobudzają kiszki :)

Witam, a czy ktoś z Was orientuje się czy można pić te zioła podczas karmienia piersią? Bo ja mam do zrzucenia ponad 30 kg i strasznie się już męczę, wiem jednak że sama dieta mi nie pomoże, chciałabym jeszcze posilić się jakimś wspomagaczem a na proszkowe nie ma szans. Dlatego pomyślałam o ziołach. Mam niemowlaka które nie chce się odstawić tak łatwo od piersi, czy mogę pić te zioła??

Gość mami-016
Mychamycha, kilka wypowiedzi wczesniej pisalam o odzywianiu zgodnym z grupa krwi. Jestem 3 m-ce po ciazy, w ciazy przytylam 6 kg a juz schudlam 10 kg. Chyba lepiej przy karmieniu sprobowac zdrowego odzywiania. Ktos pisal, ze te ziola smierdza, wiec mleko pewnie tez pachniec nie bedzie;). A poza tym im dluzej karmisz tym wieksza szansa na schudniecie (choc wiadomo, kazdy jest inny). Podaj grupe krwi na maila, to napisze, co powoduje u Ciebie przybieranie na wadze a co jesc zeby schudnac. pozdr, mami-016@gazeta.pl

Gość Sondrinka
Do mychamycha30.: Ja karmiłam piersią pół roku i od razu po porodzie i cały czas piłam zioła tybetańskie na odchudzanie gdyż chciałam jak najszybciej jeszcze przed latem jakoś dojść z wagą i sylwetką do ładu. Dziecku to wcale nie przeszkadzało. Schudłam przez ten czas 24 kg. Dodatkowo w domku w wolnym czasie gdy mały spał był stacjonarny rowerek i joga. Jedzenie też 5 mniejszych niż 3 większe.

Gość gabinia39
Ludzie, przy karmieniu piersią na pewno nie można pić tych ziół. Przecież wszystko zjedzone i wypite przenika, poza tym w ulotce jest zakaz. No w szoku jestem, odchudzać się przy karmieniu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się