Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość wiosna27

Na otyłość Tybetanskie Ziola otyłość Dzw-hz sprzedawane na alegro-kolejny oszust

Polecane posty

Dziwne - dziś się wpisałam pierwszy raz i już ktoś się podszywa pode mnie. Prześledziłam forum i chyba to jedna wielka przemyślana reklama. Na pewno jutro będzie 10 pozytywnych komentarzy.

Gość Asizo  123
To reklama i dlatego jeszcze raz twierdzę że zioła Tybetańskie są do bani tylko Meizitang. Inna znajoma schudła na nim 25 kg w dwa miesiące. Ona po tygodniu miała już 4 kg mniej a ja na ziołach nic.

Witam, mam trochę kg do zrzucenia i chciałam spróbować z tymi ziołami, czy możecie mi poradzić gdzie można je kupić żeby się nie naciąć, pozdrawiam.Ilona

www odchudzanieziolatybetanskie pl Tam kupiłam i jestem zadowolona. To oryginalne zioła.

Gość gość
Wiedziałam, że za chwilę będzie wstawka z adresem sklepu. Całe to forum jest jedną wielką manipulacją.

Gość gość
SZUKAM INFORMACJI czy któraś z Was nie zmieniła w swojej diecie nic a i tak dzięki ziołom schudła? pytam bo nie jestem w stanie zawsze pić 15min przed czasami pije po posiłku, ale zawsze 3 duże kubki. Nie jestem w stanie nie jeśćpo 17 bo to jest niemożliwe dla mnie, zazwyczaj ost posiłek jem o 21-22 ale chodzę spać nad ranem. Tak samo nie ma opcji żebym jadła do ziół jabłka bo ich nie jem, nie znoszę i nie przejdą mi przez gardło. Za to staram się jeść5 posiłków, w miarę zdrowo, ograniczyłam słodycze, jem ciemne pieczywo, piję wode itp czy picie ziół będzie skuteczne przy takim trybie? czy któraś z Was tak miała?

Gość Kinia898
Dziewczyny może któraś z Was mi pomoże, piję zioła od tygodnia, od razu zauważyłam że jestem ospała, ogólnie zmulona, bóle głowy, osłabienie, ciężko mi się zebrać, w dodatku pomijając latanie do kibelka, boli mnie brzuch, jest mi niedobrze, chce mi się wymiotować. Poprawiła mi się cera to jedyny plus. Nie wiem czy przeczekać czy odstawić zioła. Dodam jeszcze że mam po ziołach bardzo ciemny mocz. Piłam zioła 3kubki dziennie, raz przed raz po jedzeniu, różnie. Czuję się bardziej rozdęta niż normalnie. Czy któraś z Was tak miała?

Gość Mattinas
U mnie również bardzo poprawiła się cera ale i paznokcie i włosy które mi wypadały zrobiły się dużo silniejsze a paznokcie przestały się łamać i może w końcu wyhoduje swoje a nie sztuczne. Zioła mnie też czyszczą bardziej niż przed ale ja czuję się bardzo rześko i nie jestem senna a energii mi przybyło, no i po ponad 3tygodniach ważę mniej o 5 kg.

Gość gość
Z tego co wyczytałam to twoje toksyny które pod wpływem ziół tybetańskich są wydzielane przez organizm zabarwiają mocz lub kał. Aby nastąpiło odchudzanie najpierw organizm musi się oczyścić z toksyn które pochodzę głównie z niezdrowych produktów. Ja po 3,5 miesiącach schudłam 14,7kg. Biegunka u mnie ustała po 3 tygodniach. Dodatkowo od samego początku jeżdżę 3 razy tygodniowo po 20km na rowerze.

Gość gość
Że niby toksyny zabarwiają mocz? Zioła po zaparzeniu są ciemno żółte i dlatego zabarwiają mocz. Tak samo, jak buraczki zabarwiają na czerwono.

Gość Wanda38
Mam pytanko. Czy ktoś ma doświadczenie z piciem ziół tybetańskich przez dzieci. Ja schudłam 12kg i jestem zadowolona z ich działania. Żadnych przykrości nie miałam. Dlatego chciałabym teraz zacząć dawać je dziesięcioletniej córce, ale mam pewne obawy czy nie będzie to za wcześnie i jak zareaguje jej młody organizm. Córka ma dość dużą nadwagę a z tym związane są różne medyczne problemy. Córa musi schudnąć minimum 10kg i wiem że na tych ziołach na pewno schudnie, tylko nie wiem czy można bezpiecznie dziecku je podawać.

Gość gość
Takie pytania zadaje się sprzedawcy, a przede wszystkim lekarzowi. A jak na forum napiszą, że możesz podawać dziecku zioła, to zaczniesz podawać?

Gość gość
Nie chcę być o nic posądzone broń Boże, ale moje dziecko rok temu w wieku 9 lat piło zioła tybetańskie bez sensacji i schudło 8 kg.

Gość gość
A czy sama podawałaś, czy pod kontrolą lekarza? Jak długo trwało chudnięcie?

Gość gość
Nie, no sama oczywiście i przez 2miesiące.

Gość KasiaGołdap
mychamycha30....no tak sobie marzę że 24-26 to by było super. Dzisiaj po tygodniu widzę na wadze minus kilo 1,3 ale z tym cellulitem to super i to mnie nawet bardziej cieszyusmiech.gif !!! :) ! długo nie pisałam bo ostatni mój post pisałam tu 28.05. Ziółka na mnie działają fantastycznie. Schudłam 12,5 kilo a cellulit? prawie go już nie widzę:). Zioła daję im duży +.!!!

Gość gość
Co za entuzjazm. Dziwne, że ja piję już 3 tygodnie i nie schudłam ani grama. Nie oczekuję wiele, ale chyba coś powinno już drgnąć. Zaznaczam, że jem według zaleceń z ulotki.

Gość riverina01
Piję te ziółka od 10 czerwca, czyli prawie 3 miesiące. Kupiłam od razu za 1100 zł, więc jeszcze mam zapas, ale niestety, waga ciągle stoi- przez cały ten okres ubyło mi 3 kg i to niecałe. Moja cierpliwość już dawno się skończyła, najgorsze jest to, ze przy tak słabym efekcie to już mówiąc szczerze nie chce mi się na te zioła patrzeć, aż mi niedobrze, jak mam je pić. Naprawdę nie wiem, co myśleć o tych entuzjastycznych wpisach. Zaczęła pić je ze mną moja córka, ale źle się czuła, była kompletnie odwodniona,miała mdłości i odstawiła- odmęczyła się tak 1,5 mies, też właściwie bez efektu, poza pierwszym spadkiem wagi z odwodnienia nic nie drgnęło. Nie wiem, co mam o tym wszystkim myśleć, bo naprawdę zaufałam pozytywnym opiniom.

Gość gość
Myślę, że po 3 miesiącach to już powinien być widoczny spadek wagi. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - zioła tybetańskie to oszustwo. Jest mi naprawdę przykro, nie dlatego, że wydałam pieniądze bez sensu, ale dlatego, że są ludzie, którzy dla pieniędzy wypisują te pozytywne komentarze. Naprawdę nie jestem w stanie tego pojąć.

Gość riverina01
Chce spożyć te wszystkie zioła, czyli jeszcze 5-6 tygodni, jezli cos sie zmieni, na pewno napiszę, poniewaz wpisuję się tu od początku kuracji i chyba nigdy wczesniej nie wierzyłam tak w te opinie jak tutaj. Rozmawiałam także z Panem Krzysztofem, wszystko, co mówił było bardzo wiarygodne. Albo rzeczywiście jest to jedno wielkie oszustwo, albo ja jestem tak beznadziejnym przypadkiem, nie wiem, choc juz widzę, ze tych beznadziejnych przypadków jednak jest tu też sporo.

Gość riverina01
Mam dosyć tych ziół, naprawdę tym bardziej że moja koleżanka piła Alli i schudła przez dwa miesiące prawie 20 kg!!!!!. A ja się męczę na tych beznadziejnych ziołach. Zioła Tybetańskie to wielkie oszustwo. Dzisiaj zamówię Alli i na pewno napiszę potem co i jak, ale już jestem pewna że Alli mi pomoże a nie te oszukańcze zioła. Ten Pan Krzysztof to oszust z tymi ziołami, a Alli zamówię u sprawdzonego sprzedawcy, napiszę potem gdzie kupiłam.

Tak jest masz rację, ja też słyszałam o super działaniu Alli i też już nigdy nie zamówię ziół tybetańskich. Moja sąsiadka na Alli też schudła podobnie i jest bardzo szczęśliwa.

Gość Małainaczej
czytam wpisy i widze chyba cos jest na rzeczy z tymi ziolami tybetanskimi. ciekawosc mie rozpiera a ciekawosc to pierwszy stopien do piekla. postanowilam zamowic i sprawdzic:)

Gość Maria25
Również z ciekawości dzisiaj zamówiłam, na razie dwa opakowania niby ma być na 30 dni. Mój cel to zniszczyć te17kg.

Gość gość
To powodzenia życzę. Bo raczej marnie widzę te 17 kg.

Gość gość
Zdecydowanie radzę Alli.Jeśli chodzi o te 17 kg.

Gość gość
Wydaje mi się, że ten cwaniak o Alli mógłby już zamilknąć. To już jest nudne. I tak nikt tego syfu nie kupi.

Gość gość
zobaczcie, strona już nie istnieje. pod hasłem "zioła na odchudzanie" znajdują sie reklamy innych firm :D czyli to była na prawdę ściema :D gdyby działały, facet nei robiłby interesu na stronie, tylko na ziołach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się