Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość wiosna27

Na otyłość Tybetanskie Ziola otyłość Dzw-hz sprzedawane na alegro-kolejny oszust

Polecane posty

Gość gość
A jakaś dieta dodatkowo była?obawiam się wydać tyle pieniążków na raz bo nie wiem czy zadziała

Gość Pszczoola
U mnie nie było żadnej diety stosowałam się do otrzymanych z ziołami instrukcji stosowania

Gość Alicja46
O tych ziolach z Tybetu przeczytalam przypadkiem w czasie wizyty u dentysty w gazetce Miasto kobiet. Jestem w drugim tygodniu ich picia i powiem że jest dobrze!!!. Polecam ten artykuł w internetowej wersji gazety pod adresem : http://www.miastokobiet.pl/ziola-tybetanskie/

Gość Zoffija
Od dzisiaj start.:) Zaczynam się odchudzać z ziołami tybetańskimi. Planujemy ze znajomymi Sylwestra w Zakopanym a ja mam na oku prześliczną sukienkę. Tyle że wchodziłabym w nią jakieś 20kg temu. Mam ambitny plan właśnie tyle zrzucić z siebie do Świąt i balu Sylwestrowego. W tamtym roku kolega z bloku schudł na nich 24kg. Teraz i ja wierzę że jest to do osiągnięcia. Mąż będzie mi mocno kibicował razem z kolegą. Teraz niestety już nie mam wyjścia ;)

Gość gość
Witam Dziś zamówiłam zioła tybetańskie. Zobaczymy czy będą jakieś efekty po miesiącu. Wasze wpisy mnie motywują. Muszę schudnąć. Już kiedyś mi się udało a później ciąża i powrót kilogramów. Chcąc mieć jeszcze jedno dzidzi to muszę schudnąć.

Gość gość
Witam Od dziś zaczęłam przygodę z ziołami.

Gość karrina
Ja też właśnie ;)

Gość Magda2200
Muszę schudnąć minimum 18-20 kg po nie dawnej ciąży. Moja mama podobnie w ciąży z moją siostrą przytyła 22 kg 10 lat temu. Mama dała radę na tych tybetańskich ziółkach schudnąć nawet więcej więc i może mi też się uda.

Gość gość
A czy stosujecie się ściśle do tej reguły, że po 17 nie wolno nic jeść już?

Gość gość
Ja stosowałam się do tych zaleceń ale tylko przez pierwszy miesiąc kuracji a teraz już od dwóch miesięcy rzadko ale po 21 nie jem chyba że surowe warzywa i to tak za miesiąc kończę kurację 4 miesięczną na razie minus 11 i spada waga pozdrawiam anka

Gość debiutującawkuracji
Zioła tybetańskie na odchudzanie są świetne. Kupiłam w sklepie internetowym i jestem zaskoczona, że tak na mnie podziałały. Po pierwsze przestałam mieć problemy z zaparciami, a po drugie straciłam na wadze 4kg, a biorę dopiero 3 tydzień. Taka strata wagi mnie zmotywowała i nawet zapisałam się na siłownie i zapłaciłam już za miesiąc z góry, żeby się nie wycofać ;)

Gość gość
Dla mnie bomba. Po 30 dniach schudłam 7kg. Duży pozytyw dla ZT. I domówiłam jeszcze na 60 dni. Całusy Aga

Gość gość
A mogę zapytać z jaką waga startowała?

Gość gość
ZT stosuję od 10 dni mam 1,7 kg mniej nie stosując diety więc jestem zadowolona :) Mam pytanie, bo chodzę do toalety min. 4-5 razy dziennie i jest to trochę uciążliwe... czy ktoś też tak miał? Czy to się unormuje? Kasia_Wawa

Gość gość
Ja tak mam. Gdzieś tu czytałam że podobno się unormuje ale zobaczymy

Gość debiutującawkuracji
Jeżeli kogoś za mocno czyszczą w pierwszym tygodniu to przecież wystarczy zmniejszyć o 30% czy 50% stężenie naparu i dostosować do siebie uzyskiwany płyn. Jak organizm się trochę oswoi z ziołami Tybetańskimi to można powrócić do stężenia zalecanego w instrukcjach ;)

Gość gość
No właśnie dokladnie tak : ) Czas : 73 dni Wynik : 12.8 kg Pozostaje: 14 kg

Gość Ala609060
Biorę zioła Tybetańskie i muszę przyznać że ten produkt naprawdę działa. W pierwszych dwóch tygodniach brania nie było jakiś specjalnych efektów poza częstymi wizytami w wc ale, zauważyłam że mniej ciągnie mnie do podjadania w sumie to jakiś efekt był. Teraz jestem już po 3 miesiącach i zrzuciłam 11,4 kilogramów. Został mi jeszcze miesiąc i liczę że będzie jeszcze lepiej. W październiku czeka mnie spotkanie klasowe po 20 latach. Chcę zrobić wejście smoka swoją figurką, żeby co niektórym szczeny opadły hehehe

Gość moniaq
Od dzis mój start z ziołami przez 2 miesiące.......monia

Gość gość
Witam Ja osobiście jestem zawiedziona. Kupiłam zioła z gwarancją zgubienia 25-30 kg. Gwarancji nie otrzymałam mimo ze zamówiłam 6-cio miesięczną kurację. Po upomnieniu się o gwarancję dostałam na e-mail.Treść zawierała zwrot kosztów całej kuracji w przypadku nie zgubienia niechcianych kilogramów,żadnych wymogów,oprócz stosowania się do diety w pierwszych dwóch miesiącach.Stosowałam się do wymogów piłam zioła przez pół roku. Wspomnę ,ze zbierałam przez cały rok pieniądze na kurację. Po pół roku zleciało jeden może dwa kilo. Do toalety biegałam często.hemoroidów się nabawiłam. Napisałam do sprzedawcy ,ze ubiegam się o zwrot pieniążków zgodnie z gwarancją. Dostałam odpowiedz ,ze zostanie przysłany do mnie formularz ,który musze skserowac i odesłać. Kiedy odebrałam list polecony byłam rozczarowana. Gwarancja obejmuje tylko wtedy kiedy od samego początku będzie kontrolowana co miesiąc przez lekarza,formularz oczywiście z datą i podpisem lekarza,dokładną wagą przed kuracją i tak co miesiąc. Mało tego kontrola i spisanie w dniu kontroli lekarskiej jakie jest wagowo spożycie ziół. Sprzedawca nie wspomina o kontroli lekarza w momencie sprzedaży,uwazam ze zostałam oszukana. Nie wiem czy te zioła działają na mnie nie podziałały,a sprzedawca ziół ma na sumieniu ponieważ nie potrafi być do końca uczciwy,więc test to zwykły naciągacz. Uważajcie i nie kupujcie na pół roku tylko na miesiąc dwa i wtedy jak będa efekty to można kontynuować w innym wypadku proszę o rozwagę

Gość gość
Dlatego od jutra zaczynam odchudzanie z Adipex i mam nadzieję że schudnę i wyleczę hemoroidy to tyle.

Gość MagdaCel
Witam Ja też osobiście jestem zawiedziona. Kupiłam zioła też z gwarancją . I również gwarancji nie otrzymałam mimo ze zamówiłam 24-ro miesięczną kurację. Również po upomnieniu się o gwarancję dostałam na e-mail.Treść zawierała zwrot kosztów całej kuracji w przypadku nie zgubienia niechcianych kilogramów,żadnych wymogów,oprócz stosowania się do diety w pierwszych dwóch miesiącach.Stosowałam się do wymogów piłam zioła przez pół roku. Wspomnę ,ze zbierałam przez cały rok pieniądze na kurację. Po pół roku zleciało jeden może dwa kilo. Do toalety biegałam często i też hemoroidów się nabawiłam. Napisałam do sprzedawcy ,ze ubiegam się o zwrot pieniążków zgodnie z gwarancją. Dostałam odpowiedz ,ze zostanie przysłany do mnie formularz ,który musze skserowac i odesłać. Kiedy odebrałam list polecony byłam rozczarowana. Gwarancja obejmuje tylko wtedy kiedy od samego początku będzie kontrolowana co miesiąc przez lekarza,formularz oczywiście z datą i podpisem lekarza,dokładną wagą przed kuracją i tak co miesiąc. Mało tego kontrola i spisanie w dniu kontroli lekarskiej jakie jest wagowo spożycie ziół. Sprzedawca nie wspomina o kontroli lekarza w momencie sprzedaży,uwazam ze zostałam oszukana. Nie wiem czy te zioła działają na mnie nie podziałały,a sprzedawca ziół ma na sumieniu ponieważ nie potrafi być do końca uczciwy,więc test to zwykły naciągacz. Uważajcie i nie kupujcie na pół roku tylko na miesiąc dwa i wtedy jak będa efekty to można kontynuować w innym wypadku proszę o rozwagę. Również zaczynam od jutra kurację z Adipex po którym koleżanka z pracy schudła przez 2 miesiące 18kg.

Gość Gabrysia38
Na mnie zioła tybetańskie działają bardzo ładnie i jestem całkowicie usatysfakcjonowana po dwóch miesiącach ich stosowania. Nie chce być posadzoną o reklamowanie i dlatego nie napisze ile schudłam :)

Gość gość
Adipex, DNP a najlepiej Meizitang. To super produkty na odchudzanie a nie jakieś zioła tybetańskie:(. Zainteresowani zamówieniem podaję adres : Goodtime@interia.pl

Gość muszkamala
Adipex brałam i źle to się skończyło dla mnie dlatego nie polecam nikomu nigdy w życiu. Co do ziół tybetańskich to jeszcze nic nie mogę konkretnie powiedzieć bo to dopiero początek. Używam ich 2tyg i nie chcę zapeszyć ale już 3kg mam mniej i oczekuje że tak to będzie wyglądać dalej a i co ważne bardzo dobrze się czuje w przeciwieństwie do tego jak używałam Adipex.

Gość truskaw29
Witam wszystkich. Na początku chcialabym pogratulowac wszystkim którym udalo sie wytrzymac i osiagnąc upragnioną wagę. Ja dopiero wczoraj dowiedziałam sie o ziołach tybetańskich od koleżanki która schudła dzięki nim prawie 17 kg i mam zamiar zacząć je brac. Mam tylko jedno pytanie (nigdzie nie moge znalesc na to odpowiedzi), a mianowicie czy mozna łączyć te zioła z tabletkami antykoncepcyjnymi (czy nie osłabią one ich skuteczności)???? Przeczytałam całe forum i nikt do tej pory nie poruszał tej kwestii. Brdzo prosze o odpowiedzi. Pozdawiam

Gość gość
Możesz śmiało. Ja oraz moja siostra a także koleżanka jesteśmy na tabletkach antykoncepcyjnych a zioła tybetańskie pijemy ponad 3 miesiące i wszystko jest ok. Pozdrawiam Kasia

Gość Toinka
napewno mozesz bo ja tez stosuje tabletki i pije zt 74 dni i jest wszystko dobrze a dodatkowo potwierdzil mi to moj ginekolog ze nie ma przeciwskazan

Gość gość
Jestem nowa i mam zamiar kupić ale gdzie??? Nie chce kupić nie oryginałów!!!.

Gość Klaudiss
No nie wiem

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się