Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja to w końcu zrobię

Są tutaj jakieś osoby, które nie mogły zdać prawka i w końcu sobie odpuściły?

Polecane posty

Gość bo ja to w końcu zrobię

Gość co za świnstwo
eee tam...nie poddawaj sie ja wprawdzie zdalam za 1 razem, ale to o niczym nie swiadczy....na pocieche powiem ci ze moja bratowa zdawala 13 razy, za 14 zdala :D pilismy caly tydzien :)

Gość ja odpuściłem
pierdole to, zawsze się do czegos dowalą....skutecznie mnie zniechecili....

Gość ja jestem - 4 razy nie
i dałam spokój.. :( zdawałam na Odlewniczej w warszawie - nawet się tam nie zamierzam po papiery pofatygować złamas oblał mnie ostatnim razem na łuku!! bo pachołek był wstawiony w kopertę a nie na krawędzi koperty i autko zderzakiem dotykało pachołka... więcej nie mam zamiaru się stresować - na 3 dni przed terminem miałam nudności, wymioty, bóle głowy, stany podgorączkowe ze stresu - dziękuję, wolę tramwaje...

Gość ala szkoda KASY

Gość tylko tej kasy szkoda
Moja siostra odpuściła po drugim razie.:( Żadne argumenty do niej nie docierały. Tak skutecznie zniechęciła się do jazdy, że teraz o prawku nawet nie chce słyszeć.

Gość u mnie podobnie
kasy szkoda a niechęć coraz większa....

Gość ja zdałam za piątym razem
Poznałam za to na egzaminie dziewczyne ktroa juz 9 raz podchodziła. Powiedziała mi ze juz przed bliskich juz dawno temu okłamała ze sobie odpusciła bo wstyd jej było ciągle nie zdawac:(

Gość co za świnstwo
gdzies tu byl topik o tym ile razy ktos podchodzil do egzaminu na prawko, z tego co pamietam to bylo sporo wpisow, odszukajcie go sobie moze doda wam otuchy no i troche rozsmieszy :)

Gość o rany nie chciałam o tym
myśleć ale ja właśnie po kursie,papiery mam już w torebce i tylko czekać jak na Odlewniczą trafie.też nie najlepsze opinie o nich słyszałam a nie lepiej może na lewo jeśli oni tak walą kłody pod nogi?dwa trzy razy spróbować apózniej pokombinować....w końcu ezaminu też za darmo nie oblejesz...