Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopczyk malutki

BOJĘ SIĘ DZIEWCZYN

Polecane posty

Gość chlopczyk malutki

Boję się, że będą miały ode mnie oczekiwania, którym nie sprostam. Spotykam dziewczynę, która mi się podoba i ja się jej podobam ale ona lubi i umie tańczyć a ja nie umiem i nie lubię i już sobie myślę, że nie pasowalibyśmy do siebie. Albo ogólnie boję się, że gdybym zaczął się spotykać z jakąś dziewczyną to ona by się spodziewała po mnie i wymagała ode mnie, że nie długo zacznę ją całować. A ja się nigdy nie całowałęm i pewnie będę się bał zacząć. Albo dziewczyna mi się podoba i ja się jej podobam ale ona jest taka żywiołowa, energiczna, robi mnóstwo rzeczy i na wszystko ma czas, ze wszystkim zdąża, umie wszystko pogodzić. Jest w ciągłym ruchu. A ja jestem bardzo spokojny. Nie wiele robie. Robię i żyję powoli. Zwykle brakuje mi na wszystko czasu. Boję się, że jej bym się nie spodobał gdyby zobaczyła jak ja żyję a z drugiej strony mnie by męczyło upodabniać się do niej. Żyć tak szybko. Czy przejmuję się niepotrzebnie?

Gość Idźże dziecko
do innej piaskownicy, ok?

znam tez takiego co sie boi, ale wlasnej zony, on sie wrecz panicznie boi, ja mu np. wspolczuje, to choroba:((((

Gość chlopczyk malutki
tyle ze ja mam 23 lata i w piaskownicy ostatni raz bawiłem się w 1989 oku o ile dobrze pamietam...:)

Gość Idźże dziecko
Więc tym bardziej powinieneś sobie stąd pójść, bo jesteś zwykłym trollem.

wiem ze niesmialym ludziom jest bardzo ciezko, ale jak chcesz jako tako znalezc sie w spoleczenstwie, to wez sie w garsc, bo zginiesz:)))

Gość pewnie jesteś genetycznym
bublem i masz 170 cm, rozmiar buta 39 :) Jak tak to nie dziwię Ci się, żadna laska nie zechce takiego gówna !!!

Gość odnajduję
chłopak porusza całkiem normlane sprawy jasno opisuje...wcale nie irracjonalne lęki a tu jakaś/jakiś idźże dziecko spr. wymyśl chociaż jedno logiczne zdanie...na poziomie tego chłopaka

Gość no wlasnie
takie bubla wardauxa to nic nie chce - niski, durny i z malym fiutkiem :P.

Gość hehehehehehehe
Nie rozumiem jak można być takim maniakiem forumowym, skoro 80s.pl nie wystarcza i trzeba latać po durnych kafeteriach...

Gość Idźże dziecko
Udzielam się czasem w sensowniejszych wątkach, gdzie ludzie poruszają sensowne problemy a poziom merytoryczny pytań świadczy, że ich autor ma IQ wyższe niż noga taboretu.

Gość no wlasnie
i kto to mowi :P, sam tu siedzisz i bredzisz o duzych stopach,wzroscie i innych pierdolach, kurduplu.

Gość no no no no
A co pistonsik dał baniątko i nie możemy pisać na 80s.pl ? Przykro mi, mnie na szczęście nie zbanuje, choćbym nawet chciał :P

Gość no wlasnie
nie dal baniatka,ale moge go tobie zalatwic pompówiarzu.

Gość a weź załatw
ty nędzny wyrzutku społeczny z kompleksami :)

Gość odnajduję
jak ktoś wyciera sobie gębę IQ to wiadomo że jest cienką mendą a co w jego pytaniach jest nie tak są może głupie i infantylne...są...bo koleś nie ma żadnych doświadczeń ale jakoś się nie łamie...bo inaczej by to wtedy napisał nie masz jego perspektywy...i nawet nie potrafisz się wczuć bo po co...lepiej komuś dojebać wyśmiać w takich przypadkach to się nic nie pisze chyba jak się nie rozumie autora

odnajduje, zgadzam sie, ludzie niesmiali maja sporo problemow w zyciu, dobrze ze zapytal, a to juz duzo !!!

Gość szczególnie niscy faceci
mają tyle problemów że aż huczy i nie mieści się w głowie !!!

Gość a szambonury jeszcze wiecej

Gość chlopczyk malutki
Dzięki za miłe komentarze:) Za niemiłę nie dziękuję:) Czyli jak rozumiem poprostu powinienem przełamać ten strach i spróbować nawet wtedy kiedy wydaje mi się, że nie będę pasował z jakąś dziewczyną? W sumie chyba nie mam innego wyboru, bo każdą dziewczynę jak spotykałem do tej pory to miałem takie lub inne obawy i w wyniku tego do tej pory jestem sam. A jak zaryzykuje to może nie wyjdzie ale przynajmniej będę miał już jakieś doświadczenie i może nie będę się aż tak bał:) A mój nick odnosi się raczej do mojego wnętrza bo jestem bardzo wysokiego wzrostu:)

Gość chlopczyk malutki
no i boję się że w łóżku mi nie stanie bo się będę denerwował :(

Gość chlopczyk malutki
to o łózku to nie ja pisalem ale prawde mowiac tego tez sie boje ale coz lękom trzeba chyba poprostu staiwc czola bo inaczej bedzie kiepsko. no jak sobie pomysle ze moze stawie czola lękom i wreszcie bee robil w zyciu cos fajnego to odrazu mi weselej:)

chlopczyku, jak sie nie sprobuje to nie bedzie sie wiedzialo, zycie sklada sie z wzlotow i upadkow, wiec do dziela, stanie ci na pewno, ale badz dzielny:))))

Gość No chłopie
Ja Ciebie nie rozumiem. Fakt, gdybyś był kurduplem z wystajacym brzuchem i z zakolami to byś miał powody do obaw. a skoro jesteś normalny wysoki facet to weź nie rób z siebie ofiary. Pamiętaj że w dzisiejszych czasach najważniejszy jest wygląd, wzrost i rozmiar buta !!!

Gość chlopczyk malutki
:) no moze moje powodzenie u dziewczyn i sukcesy w sprawach damsko meskich az mnie zaskoczą:) podobno jestem przystojny