Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tala

Balsamy brązujące

Polecane posty

No to mamy kolejną nowość z serii basamów brązujących - tym razem firmy Nivea - czy jakaś łowczyni nowosci już go testowała? Bo jestem ciekawa jaki jest efekt - mile widziane porównanie do innych balsamó tego typu :D Hmm i jakby moze znalazła sie osoba która juz wypróbowała nowe samoopalacze Oriflame to tez bym była wdzieczna za opinie:)🌻

uzywalam tego z nivea w tamty roku i efekt calkiem niezly ale ten zapach mnie zrazil i nie uzyje go nigdy wiecej cala posciel mi przesmierdla tym balsamem , w kontakcie ze skora zachodza jakies \"smierdzace\" reakcje :O

a ja czytałama na wizazu ze niby dobry jest a nawet bardzo...i juz bylam gotowa go kupic..hmm to moze zostane przy l\'oreal bronze sublime

Gość niebieskooookaa22
ja jestem zadowolona z zapachu i działania dośc Dove, ale korci mnie Garnier- ciekawe jaki on jest niestety te o których piszesz, nie miałam

No i prosze własnie leci reklama kolejnej nowosci - tym razem Dove brązująco rozswietlajacy :) ale o ile sobie przypominam to moja przygoda z balsamem Dove (brązującym oczywiscie) zakonczyła sie dla niego w smietniku

Gość kruszynka1984
uzywam dove-jest ok!to zreszta jedyny samoopalacz ktory nie wysuszyl mi totalnie skory:)nivei niestety nieuzywalam, odradzila mi kumpela:(

Gość ja natomiast nie moglam
zniesc zapachu Dove:O. Teraz uzywam Loreal i jestem z niego bardzo zadowolona:)

Gość niebieskooookaa22
Loreal sublime w kremie czy żelu- a to nie samoopalacz? :)

ja z L\'oreala tez ale instynkt łowcy kaze mi szukac czegos jeszcze lepszego:classic_cool: ponawiam pytanie o samoopalacze Oriflame - a tym czasme rzuce okiem na wizaz - moze tam cos znajde:)

Loreal NutriBronze-Summer mleczko nawilzajace:)

Gość niebieskooookaa22
aha nie robi plam i ładnie pachnie?:) ;) ten Loreal nutribronze hmm.. muszę coś "na gwałt" kupic :P:D

nie robi plam. Zapach mi sie podoba- ale to oczywiscie kwestia gustu:). Mam jasna karnacje i nie przepadam za opalaniem, w zwiazku z czym wyprobowalam juz wiele mazidel przyciemniajacych;) i to wlasnie jest moj numer 1:D

Gość niebieskooookaa22
ok no to decyzja już zapadła;) thx

a ja jeszcze polecam Johnson&Johnson Holiday Skin, mam wersję do skóry jasnej i jest super :) aż byłam zdziwiona tym, jak nawilża (nastawiłam się na używanie 2 balsamów równolegle - jeden brązujący, drugi nawiżający, ale nie było potrzeby), i w efekcie smarowałam się nim połowę lata :D i teraz niedługo do niego wracam :)

Taz juz przerabiałam Holiday Skin tylko nie pamietam co mi w nim tak bardzo nie pasowało ze skonczyło sie na jednym opakowaniu..?

dla mnie najlepszy byl Johnson. Niestety używalam go co drugi dzien przez pol roku albo wiecej i nabawilam się cholernego uczulenia ! Wysucza skórę straszliwie.

Gość a chciałam być opalona
założyłam podobny topik tutaj o balsamie nivea summer beauty nie wytrzymalam i wzięłam prysznic, bo ten smród mnie dobijal..fuuuj...szkoda kasy

Gość nareszcie prawdziwa wiosenka
dla mnie najlepszy jest z garniera;)jedyny ktory tak dla mnie nie smierdzi po nalozeniu a wyprobowalam juz naprawde wiele. fakt schodzi po kapieli ale nie ma po nim plam i zaciekow na skorze!

Gość Maluchna
Mi podchodzi dove...przygotowalam sie do wiosny zestawikiem ich summer glow i z tego co przeczytałam po sieci i w zródlach, to reakcje na konkretne balsamy brazujace sa zalezne glownie od naszej wlasnej cery, wiec nie dziwo ze takie rozstrzelone sa wszedzie opinie.

Gość zwierze_socjalne
tez lubie dove:) ale nie wolno zapominac o tym, ze potrzebne jest tutaj troche wprawy a i do zapachu trzeba sie przyzwyczaic:)

Ja jestem ciekawa jak się tym smarujecie znaczy chodzi mi o to że np. jak plecy? pięty stopy też? a twarz? też tym balsamem?nie macie nigdzie białych miejsc?ja jestem blada jak mąka i chciałabym się troszkę przyrumienić ale np. jak sobie tym dobrze wysmarować pośladki żeby było bez plam ? albo plecy?

balsamow brazujacych uzywacie do ciala, a czym brazujecie twarz? ja do ciala i twarzy uzywam samoopalacza daxa, ale okropnie smierdzi!!!!!!