Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bajeczka

Nie moge znalesc sobie faceta..........

Polecane posty

Gość erocco
juken ma obsesję Czarnego Murzyna.. Może go kiedys jakiś przeleciał i teraz sam pluje jadem...?

powtórzyłaś to co napisałem znaczy się pragniesz czegoś takiego??? czy tez uraziłem towjgo szczyla bękarta :??

A mize juken ty jestes bekartem i dlatego taki jad z ciebie wyplywa.Moj syn nie jest bekartem, chyba nie wiesz co znaczy słowo bekart ty pusty glabie

jak bym był to może ci współczuł choć nie wiem czy debilki na to zasługują??? :-O a skoro widzę że twój poziom to nawet nie dno tylko 1 m pod mułem to jak napisałaś sama \"gardze\" tobą :-O

Bajeczko nie przejmuj się nie wszyscy faceci są tacy jak ten wypierdek mamuta juken :) i jemu podobni :)

Wspolczucia nie oczekuje od Ciebie prostaku.Musisz byc strasznie samotnym czlowiekiem, nie sadze zeby ktos chcial kochac kogos takiego jak ty, a ja mam syna ktory zawsze bedzie mnie kochal!!!!!!!!!!!!!!!!!

problem w tym żę są :classic_cool: i to autorka topiku wie :P ale widzę że znasz sie na facetach jak na na graniu na dudach :D

no to kochaj sie z synem skoro cię to zadowala :classic_cool: albo zacznij mieć głębsze spojrzenie na siebie ydeale :classic_cool:

Gość erocco
Bajeczka, wiesz, ja jak mam kryzys to tez mysle jakie to szczęscie że mam dziecko, jest dla kogo zyc i dla kogo sie starać, a to jest taka milosc kórej nikt nie zrozumie kto jej ni epoznał.. A facet, cóz.... Jak bedzie trzeba bede zyc bez niego...

Xyzed dzieki, naszczescie masz racje takie zera jak juken to chyba wyjatkowo rzadkie okazy

więc dlaczego nie możesz znaleźć faceta nie zera??? buhahhahahahah :D

Gość erocco
juken, ty pustaku.. buahahahahaha

Gość tak czytam
bo moze trafia na takich debili jak ty juken,a w takim wypadku lepiej byc sama do konca zycia

ccccccccccc ty prostaku??? i nic więcej?? żadnych teorii o facetach ideałach, mitycznych ksieciach??? buhahahaha

Erocco zgadzam sie z Toba.Ale milo byloby miec przy kim zasypiac i budzic sie.Na szczescie taka nostalgia dopada mnie raz na jakis czas

tak czytam--> no to najprawdopodobniej będziesz tak jak autorka topiku :classic_cool: dwa ideały :D tylko źli faceci ich nie zauwarzają :D buhahahaha

Gość zmywacz do paznokci
juken, wreszcie dorwałam Twoje zdjęcia na gronie i teraz nie dziwię się, żeś taki sfrustrowany :) zostaw ten topik i dziewczyny w spokoju

Gość erocco
Juken, a ty wyprowadziłes dzis swoja ukochana na spacer...? Bajeczka, spoko, ja tam mysle ze co komu pisane... Wierze ze co ma byc to bedzie, Nie ma sensu nic na siłe robić, po prostu .. co komu pisane....

Gość tak czytam
juken wracaj szybciutko do rezerwatu ,juz chyba dosc byles na wolnosci i jak widac nie umiesz sie przystosowac

Na szczescie takich debili jak juken nie spotykam.Faceci z ktorymi sie umawiam sa oki tylko ja chce byc z kims kto bedzie moja wielka miloscia a nie jakims letnim uczuciem

no i co masz moje zdjęcia buhahahhahahaha taka akcja juz była tydzień temu :classic_cool:

Gość erocco
ja tam wierze ze co komu pisane... dlatego czekam sobie spokojnie i wezme wszystko co mi zycie da... albo nie da... :)

Gość zmywacz daj linka
do tych fot!

Faceci z ktorymi sie umawiam sa oki--> tylko chcą cie szybko zaliczyć?? czyż nie ??? dla nich jesteś szmatławcem i niczym, głupią babą z dzieckiem , widzisz te lepsze okazy już są juz zajęte, brutalne prawa przyrody :P

Gość tak czytam
nie spiesz sie bajeczka ,trafisz na faceta dla ktorego dziecko nie bedzie zadna przeszkoda,nic na sile

Gość zmywacz do paznokci
nie pochlebiaj sobie- wcale go nie mam. miałam wątpliwy zaszczyt je ujrzeć. kiepska rozrywka, ale teraz przynajmniej wiem, skąd w Tobie tyle złości i żalu do świata:) odpuść sobie:)

na podstawie zdjęć??? no to gratulacje!!! zgłoś sie do policji jako specjalistka od rozpracowywania losu ludzkiego na podstawie zdjęć :D no debilizm na fulll

Gość zmywacz do paznokci
dzieki, wezmę pod uwagę Twoją błyskotliwą radę:) zostaw już dziewczyny i oszczędź im ten topik. f23 zawsze Cię powita z otwartymi ramionami, prawda?:)

f 23 jest nudne jak chooj :-O tam obowiązująca 3 słowa :-O a ja oryginalnie jestem z kaffe :classic_cool: i tu przebywam

Gość zmywacz do paznokci
ale tam też bywasz i nawet nieżle się bawisz, więc czy jest sens rozwalać to, co ludzie sobie tu tworzą?