Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bajeczka

Nie moge znalesc sobie faceta..........

Polecane posty

pozostawiam panie w frustracji i wielkim oczekiwaniu na cud 🖐️

p.s. co rozwalam , wypowiedzałem swoje zdanie, to panie na mnie z pazurami, a mi tylko w to graj :classic_cool:

Gość zmywacz do paznokci
miło było pogadać:)

Gość zmywacz do paznokci
miło było pogadać:)

Gość Dupa wulgarna
Kerwa!Ja też nie mogę znaleźć fagasa pomimo że nie mam dziecka. I chuj z tym!

on ma racje faceci nie chca lasek ktore maja dzieci bo zawsze im beda przypominac o ich poprzedniku :o odpusc sobie

nooooo własnie tego mi tylko naprawde brakowało.Beznadziejne macie zdanie o kobiecie z dzieckiem.Nic nie wiecie o nas, wypisujac takie bzdury.Chyba juz wole byc sama niz nie daj Boze mialabym spotkac kogos takiego jak juken............

Gość krakus turysta
Poprę wypowiedź Jacka. Choć jeszcze zależy to też w jakim stanie cywilnym jest potencjalna partnerka (wdowa, rozwódka, panna z dzieckiem). Bo tak to już jest, że mężczyzna planując przyszłość z jakąś kobietą patrzy w jej przeszłość.

Jestem rozwodka.Czy to znaczy ze nie mam co liczyc na to ze uloze sobie kiedys zycie.Skreslacie tak poprostu takie dziewczyny jak ja na starcie bo mam dziecko.Bardzo to smutne........

Gość łodeczka
bajeczka, daj spokoj, przejmujesz sie jakimis malolatami co tu chca zablysnac swoja "inetligencja", jestem w takiej samej sytuacji co TY, choc od dluzszego czasu jestem z kims, nie wiem czy to juz to na co czekałam, zobaczymy,,,ale powiem Ci jedno to nie prawda ze kobieta z dzieckiem nie zasluguje na szczescie a faceci boja sie kobiet z dziecmi...to totalna bzdura takich tchorzy jest sporo ale nie wszyscy

Wiem ze masz racje ale czytajac niektore wypowiedzi mozna sie zdołowac.Bylam z kims dosc dlugo po rozwodzie ale to tez okazal sie nie ten.Wiekszosc spiec bylo przez dziecko, byl strasznie zazdrosny o synka.

Gość łodeczka
zazdrosny o dziecko? .. no to jakis niedojazły typ, Kochana glowa do gory..milosc przychodz z nienacka:)

cięzko ci bedzie z dzieckiem, faceci nie lubia wychowywac cudzych dzieci - idelanym rozwiazaniem dla ciebie bedzie poszukanie rozwodnika który tez ma swoje dziecko.

Gość łodeczka
nie no ja za cholere nie rozumiem skad w tych ludziach tyle jadu..czemu ciezko bo ma dziecko?? bez sensu.. moze ja jakas jestem inna ale nigdy nie mialam problemu z mezczyznami pomimo ze jestem rozwodka i mam dziecko.. nie pojete.. bajeczka wiecej wiary w siebie, nie przejmuj sie komentarzami!

Jak szukalem odpowiedniej kandydatki na żonę to pięknej dziewicy a nie szmaty i jeszcze z dzieciakami

Gość łodeczka
chlopak uwazasz ze kobieta z dzieckiem to szmata?? chlopie a skadzes ty sie urwal???zycze ci oczywiscie zeby twoje zycie bylo pikene, zebys mial udane mazenstwo itd..z calego serca :D

Gość monnaa
Bajeczka, nie przejmuj się, większość facetów, którzy wypowiadali sie na tym topiku, to małoletni, zakompleksieni frustraci, a Ty przecież nie szukasz kogoś takiego, prawda? Znajdziesz faceta dla siebie, to kwestia czasu. Może faktycznie dobrym dla Ciebie partnerem byłby rozwodnik z dzieckiem? Łatwiej by mu było Cię zrozumieć. Wśród moich znajomych jest właśnie taka para, ona i on mają dzieci z poprzednich związków. Dobrze się dogadują i są szczęśliwi. Powodzenia.

Gość Pilniczek*
To nieprawda ze kobiety z dziećmi nie mogą sobie ułożyć życia. Mam dwa przykłady w rodzinie ze można i nie z jednym dzieckiem a z dwoma i panowie tych pań sa kawelerami to ciekawe. Ale są to widocznie dojrzali emocjonalnie faceci skoro podjęli sie takiego obowiązku i dla nich wielkie brawa! Ja również jestem rozwódką z dzieckiem. Sama od dwóch lat pozdrawiam kobitki i głowy do góry:)

Gość stare k z cudzymi bachorami
szczyt marzeń

Gość kooltoora.........
:O:O:O

Gość a ja ....
bajeczka nie wzracaj uwagi na te głupie wpisy męskich egoistów i popaprańców. Ja wprawdzie jestem rozwódką bez dziecka ale tez nie mogę sobie znaleźć faceta. Niektórzy właśnie uciekają na dźwiek rozwódka. Inni przeciwnie, kleją się ale to sa typki którym się wydaje że kobiecie po rozwodzie to tylko seksu trzeba... Chyba pomyślę nad życiem w samotności.

Monnaa, Pilniczek dziekuje Wam bardzo za tych kilka ciepłych słow. Do a ja..... tez powoli dochodze do takich wnioskow jak Ty.Poczekam na to co przyniesie los, a faceci no coz da sie bez nich przeciez zyc, jestem juz dosc dlugo sama i daje rade

Gość nie ma reguły
ilez jest samotnych kobiet i mezczyzn na ziemi> i takich co nie maja dzieci a sa same? nie ma reguły.! na wszystkich przyjdzie czas, trzeba wierzyc:)bajeczka dla Ciebie tez zaswieci slonko:)

Gość a ja.....
bajeczka ja żyje rok sama. Powiedzmy że prawie sama bo kogoś tam poznawałam. Piekne sa niestety tylko początki, potem zaczyna się... Nie mam zamiaru się męczyć z kimś. Faceci nie są aż tak niezbędni, żeby się męczyć z jakims palantem. Głowa do góry, jak przyjdzie czas my tez znajdziemy swoje połówki :)

Witam wszystkich \"miłych i sympatycznych\". Ja także jestem po rozwodzie i też mam dziecko, nie miałam łatwego życia. Teraz sie to zmieniło, poznałam super faceta, kawalera, odpowiedzialnego, inteligentnego i przystojnego. Kocham go i on kocha mnie, akceptuje moje dziecko, jest czuły i dobry chociaż nie twierdzę że je kocha. Myślę, że jeśli znajdziecie odpowiedniego partnera, ktory będzie Was kochał, to tak jak i mój XX nie pokocha dziecka, moze je zaakceptuje, będzie dla niego dobry, będzie sie z nim bawił, będzie kupował prezenty ale raczej nie pokocha jak swojego. Taki jest nasz los kobiecy:-(

Gość co to znaczy akceptuje
? powinien za nim szaleć! akceptacji to sie szuka w grupach wsparcia:O

Gość hmm..hmm..
szaleć to ma za matką. nie wymagaj od faceta zeby szalał za obcym dzieckiem. Nie da się przecież kogoś na siłe pokochać. To tak samo jakbys zmuszała swojego męza do tego, żeby kochał swoich teściów, czyli Twoich rodziców.