Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnn

opuchnieta reka- prosze o pomoc

Polecane posty

Gość nnnnnnnnnn

...rano wstalam i bylo ok, ale po chwili poczulam bol w okolicach zgiecia lewej reki...jest to taki bol a'la reumatyczny...najgorsze jest to , ze reka w tym bolacym miejscu mi troche opuchla :((( nic nie dzwigalam, nie cwiczylam itp, wiec martwie sie co to moze byc....bylabym wdzieczna gdyby ktos podzielil sie swoja opinia na ten temat...bo nie wiem czy mam zawracac glowe lekazowi czy czekac az samo przejdzie. dziekuje!!!

Gość nnnnnnnnnn
sorry - mialo byc oczywiscie "lekarzowi". a co do opuchlizny to ona nie jest tak dokladnie na srdku zgiecie-jak biegnie zyla- tylko tak troche w lewo...

proponuje kupic voltaren i nasmarowac masując. albo lepsze jest: arthrostop krem- pomaga na stawy z domowych sposobow mozesz wziasc lisc kapusty bialej, rozbic wewnetrzna strone rekojescia noza, az pokaze sie sok, obwinac nim ten przegub reki, bandarzem,

Gość dziś tak dorażnie
spróbuj przyłożyc lód na opuchliznę

Gość nnnnnnnnnn
kurcze zle sie wyrazilam...to nie jest nadgarstek tylko to zgiecie z ktorego pobiera sie krew...czy w zwiazku z tym te sposoby ktore podalas beda dobre?

Gość nnnnnnnnnn
ehh martwie sie tym bo reka pobolewa, do tgo to opuchniecie i juz mam same czarne mysli...

Gość nnnnnnnnnn
up