Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truskaweczka20

To jest piekno porodu!Obejzyjcie do konca

Polecane posty

Nie wiem co mnie podkusilo to ogladac:-\\ dobrze ze nie widzialam tego filmu przed porodem bo umarlabym ze strachu Z punku widzenia rodzacej wyglada to zupelnie inaczej Dlatego smialo moge powiedziec ze dzien narodzin synka byl najpiekniejszym dniem w moim zyciu:-) Moj maz tez tak uwaza chociaz byl przy porodzie i lekarz pozwolil mu patrzec od momentu wychodzenia glowki do konca porodu Odwaznego mam faceta:-)

Zaczelam. Skonczylam po tej igle. Rany - tragedia. Ja tam nic nie czulam oprocz skurczy i malego, jak pchal sie na swiat. Nawet naciecia krocza, nic. A reki nikt mi na pewno nigdzie nie wkladal. :) Szkoda mi tej kobiety..

Gość niunka2233
jezu ale koszmar ciesz sie ze mialam cesarke i ze nie przechodzilam tyle cierpienia i powiem wam ze mnie tylko w pierwszy dzien bolalo na drugi wszystko bylo oki , sama zajmowalam sie dzidzia , pielegniarki mi pomagaly na poczatku a pozniej sama wstawalam i spacerowalamz mala, karmilam przebieralam tylko kapaly je same. pozdrawiam wszystkie mamusie w ciazy i te ktore urodzily. dzieciaczek to najwspanialsze co moglo nas spotkac

Gość Lika.....
Dzień, w którym moja córka przyszła na świat, nie był najpiękniejszym dniem mojego życia. Oczywiście dziecko to szczęścia największe, jakie może spotkać człowieka, ale mimo wszystko zaskoczyła mnie siła tego bólu. Teraz z perspektywy czasu żałuję, że nie zdecydowałam się na CC. Może byłoby mi łatwiej to znieść.

Gość lirra
Porod to tylo bol obrzydzenie i cierpienie

Gość upupup

Gość Asia8868
rany a ja tego nie moge odtworzyc pomocy !!! pozdrawiam

Gość a obejrzałyście
Clip 2 i Clip 3 to daszy ciąg tego samego porodu, jak długo szyją!!!! okropne, fastryga:O ja miałam 2 szwy na wierzchu, bo nie byłam nacięta i skóra mi lekko nadpękła, chyba miałam szczęście!!!

hurra cesarka bo nic nie widaćhurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaa

Nie rozumiem was!czy ktoras pomyslala choc przez ulamek sekundy ze dziecko ktore sie rodzi cierpi nie mniej niz kobieta rodzaca??musi przecisnac sie przez maly kanal scisniety...Skoro wam przeszkadza wyglad porodu to po cholere decydujecie sie na dziecko??

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Rodziłam...nie byłam szyta, bo dziecko malutkie było. Powiem jedno - wolę rodzić niż iść do dentysty!