Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczynka z prowincji

Do ludzi mieszkajacych w Wa-wie - potrzebna rada

Polecane posty

Jutro po raz pierwszy wbieram się do Warszawy pociągiem (autko niedomaga) i muszę się przetransportować z Dworca Centralnego na ulicę Zabraniecką 20. Pochodze z niedużego miasta i trochę nie umiem sobie wyobrazić poruszania się po takim wilekim mieście jak Warszawa. Czy ktoś patrząc na mapę mógłby oszacować ile zapłacę za taksówkę? W moim mieście za przejazd z jednego końca miasta na drugi trzeba zapłacić 20 zł więc sami rozumeicie, zę nie jest mi łatwo cokolwiek tu samej oszacować :P Albo może jezdzi tam jakaś linia autobusowa którą polecacie? Bardzo prosżę o pomoc! Strasznie się boję, żę nie dotrę na czas, albo, że taksówkarz zarzyczy sobie jakieś strasznej kasy

Gość hyperporagfnieniue
To zamów taksówkę trelefonicznie z korporacji! Np. 96-66. A potem poproś o rachunek.

Gość taaaaak
nie bierz nigdy taksowki z dworca do 20 zlotych to cie bedzie kosztowalo trzasniecie drzwiami, zadzwon, umow sie niedaleko dworca i zaznacz od razu ze rachunek bedzie potrzebny

jedz na dworzec wschodni - nie wysiadaj na centralnym :) jedziesz do P&G na testy ? - ja tez tam bede - o 12 :classic_cool:

Gość kobieto-------------
wydrukuj sobie mapke z netu jak dotrzec do tego miejsca!!!! ja zawsze tak robie

Dzięki za podpowiedzi :D Angel_81 - wysiadłabym na Wschodnim, ale chce przyjechać pociągiem intercity i chyba się nie zatrzymuje na wschodnim. Tak jak Ty jadę na testy :D Myślisz, że będzie dużo ludzi?

to w takim razie mysle ze zaplacisz gora 30 zl za taxi- tylko nie bierz spod dworca :O , zamow sobie telefonicznie :) nie wiem czy bedzie duzo ludzi - ale testy sa o 10 , 12 i 14 ... o ktorej piszesz ?

też o 12:00 :D

Gość no prosze
wydaje mi sie ze kazdy intercity zatrzymuje sie na wschodniej... pani w kasie na pewno Ci powie, a zreszta na rozkładzie tez powinno byc podane:)

ale fajnie :D ;) , zamiast sie skupiac na testach , to bede sie zastanawiac, ktora to dziewczynka jest z prowincji ;) Szczerze mowiac..... ide na te testy z ciekawosci.... widzialam je juz (m.in. w necie) i chce powiedziec ze matematyka nigdy nie byla moim ulubionym przedmiotem :classic_cool:

Gość kolejna bezrobotna
którą stać na taksówki, kup sobie dobowy bilet miejski za 7,20 i spod centralnego wsiadasz w tramwaj 25, w stronę Pragi oczywiście, wysiadasz na przystanku Ząbkowska na ulicy Targowej i tam przesiadasz się w linię 138 kierunek Utrata, wysiadasz na przystanku Zabraniecka. Powrót tak samo

Gość kolejna bezrobotna
a z dworca wschodniego wcale nie jest tak blisko

testy rekrutacyjne do P&G (Procter and Gamble) ;) nie wiem czy daleko ,czy nie - mysle ze kolo 1 km ? dlatego ten \"spacerek\" byl w cudzysłowiu :)

ps. jak chcesz moge Cie podrzucic pozniej na jakis dworzec ;) ps. 2. to ze ktos szuka pracy nie rowna sie ze jest bezrobotny...... ja po 6 latach w jednej firmie chce cos zmienic....i wzielam sobie dzien wolny (urlop) na te testy (i nie tylko , bo mam jeszcze dwie inne rozmowy-jedna rano, druga po poludniu :) ) 🖐️

www.procter.pl na stronie znajdziesz przykladowy test :) , sprawdza analityczne myslenie , podstawowa matematyke itepe.

nie , bede zarzadzac ludzmi ,ktorzy tam pracuja :P to sa testy do \"biura\" , nie na produkcje :) jeszcze jakies madre pytanie ?

nie sadzisz ze zadajesz zbyt osobiste pytania ? ;) , o to moze mnie spytac przyszly pracodawca :) - i to po tym jak dokladnie opisze mi obowiazki na danym stanowisku :) ps.kwote minimum mam ustalona ;)

Też nie jestem bezrobotna, tylko studentka i zaaplikowałam na letnie praktyki ^^ Jestem trochę zdzwiona, że cała procedura przebiega tak szybko... Zaproszenie na rozmowę dostałam kilka dni po zaaplikowaniu przez internet. Co do dojazdu to sprawdziłam i rzeczywiście mogę wysiąść na dworcu wschodnim :D Angel_81 będę miała jutro na sobie bardzo pomarańczową bluzkę ;) Napewno mnie poznasz :D

hmm to ciekawa jestem czy bedziemy mialy te same testy .... ja aplikuje do pracy , nie na praktyki :) , studia juz skonczone.... jako ze bede jechac pewnie prosto z rozmowy kwalifikacyjnej , to bede \"bardziej oficjalnie ;) ) . Tylko sie nie zdziw, jak podejdzie do Ciebie jakas dziewczyna i zapyta czy nie jestes z prowincji :D :D :D ;)

Gość eeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee
pomarańczową bluzkę na rozmowę?!!!

startuję do działu marketingu :P Pozatym jestem młoda i nie mam zamiaru wyglądać jak sześdziesięcioletnia pani Krysia z księgowości :P Zresztą nawet nie wiem, czy zaprosza mnie na rozmowę... Z zaproszenia które dostałam wynika jedynie, że moge się takowej spodziewać

no wiesz..... dzial marketingu to jedno ,ale PROFESJONALNY wyglad to drugie.... i to nie jest agencja reklamowa ze mozna \"zaszalec\" z ubiorem na rozmowie :) - nawet jesli sa to testy ...(a pozniej moze byc rozmowa... :) ) no ale to jest Twoj wybor ...

Udało mi się przejść ten nieszczęsny test i byłam na rozmowie kwalifikacyjnej - nawet nieźle, ale bardzo męcząco. Gość się uparł, że będziemy gadać 45 minut i ciągnął rozmowę nawet jak już skończyły się tematy. Ale w sumie był bardzo spoko.... Tylko, że większość pytań dotyczyła "realizowanych przezemnie projektów", a ja, jako osoba nigdy nie pracująca, nie bardzo mogę się takowymi pochwalić xD Zobaczymy co będzie dalej ^^