Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkowalik

OKULARY GDZIE KUPIĆ FAJNE OKULARY??

Polecane posty

Gość olkowalik

DZIEWCZYNY GDZIE KUPUJECIE FAJNE, NIEDROGIE ALE Z FILTREM OKULARY BO W OPTYKACH MAJA CHOLWRNIE WYSOKIE CENY KTO WIECH PISZE BĘDE WDZIĘCZNA

Gość w galerii centrum
po 39 zł, z filtrem, modne, duże

Gość okularki
popatrz na allegro ja sobie zamowilam wlasnie wpisz w allegro CAMBELL na serio swietne okularki i niedrogie, rzecz gustu ale mnie sie podobaja:)

Gość ale_mnie_boli
ja zawsze kupuje na targu latem jest dużo straganów z okularami

Gość w CA w galerii za 24.99 z filt

Gość oj tak potwierdzam
ze w C& A maja fajowe okularki..j ostatnio kupilam wlasnie za 24 zl rewelacyjne

Gość ajjjjjjjjjjjj
a ja kupiłam DIORA za 4 dychy suuuuuper ......w optyku takie kosztują 200..ja mam od...pewnie jumaka.....:P

Gość niebieskoooookaa22
ja widziałam w Kaph Ahl (czy cuś:P ) takie fajne czarne i brązowe z kryształkami po bokach:P:D

Gość gość
Genialne okulary Dior zamawiałam od pani z profilu Dobre Repliki – www.facebook.com/pages/Dobre-Replikipl/772442786125964. Polecam! Kontakt bez zarzutu, wysyłka zgodnie z terminem, okulary w pudełku, dobrze zabezpieczone, nic nie ucierpiało w dostawie.

Bardzo polecam sklep www.unicatshop.com na pewno znajdziesz tam coś dla siebie ;) duży wybór i niskie ceny ;p

Gość gerratox
Przy zakupie okularów zwracam uwagę nie tylko na cenę, ale przede wszystkim na opinie o sklepie i na to od jakich producentów okulary mają w swojej ofercie. Idąc tym szlakiem trafiłam na sklep https://iokulary.pl/ i zamówiłam sobie od nich fajny model Ray Banów. Nosicie je jeszcze czy sądzicie, że już całkiem wyszły z mody? :)

Gość gość
Zachęcam do sprawdzenia oferty http://optyk-boutique.pl/. To fajny optyk który oferuje swoim klientom bardzo konkurencyjne ceny. Warto mieć go na uwadze. :)

Gość Aldona56

Zobacz także na VisionOpticExpress.pl gdzie zamawiałam soczewki kontaktowe, mają fachową obsługę oraz niższe ceny.

Gość morrwaa

Ostatnio kupowałem okulary u optyka Fielmann w galerii i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Na starcie obsługa- od razu byli mną zainteresowani, czego niestety nie mogę powiedzieć o innych optykach.. No i wybór - tylu oprawek w jednym miejscu to chyba nigdy nie widziałem. Na ogól wiem co mi się podoba, lecz tutaj przyznaję - miałem problem na które się zdecydować, a to już coś.

Gość gość

Będę chwaliła i polecała salon Oko Design (mają fajnie prowadzoną stronę – oko-design.com). Okulary pierwszy raz zamawiałem u nich dwa lata temu. Cały czas szkło jest w dobrym stanie, nie ma jakiś zarysowań czy innych skaz.