Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwcowa_panienka

która z Was przystraja salę balonami? i po co?

Polecane posty

Gość czerwcowa_panienka

niedługo mój ślub i zaczynam myśleć o dekoracjach. oglądam te wszystkie propozycje, również na forum i widzę, że większość jest z balonów. nie uważam się za jakąś wielką damę, ale te balony na weselu wyglądają okropnie. albo napisy w stylu "zdrowie młodej parze" itp. czy pary, które się na to decydują robią to ponieważ nie mają swoich pomysłów czy też taka tradycja, czy może macie inne argumenty. żal mi patrzeć jak się robi z fajnych miejsc remizę strażacką.

Mam podobne zdanie na ten temat.Balony jednoznacznie kojarzą mi się z potańcówką w jakimś szemranym lokalu. Kiedyś widzialam u znajomych na weselu sale przystrojoną takimi dużymi kwiatami z materiału w kolorze kremowym i brzoskwiniowym z dużą ilością zielonego.Wyglądało to cudnie , a okazało się że zrobili to sami ,a kwiaty kupili w hurtowni. Teoretycznie nic specjalnego a wyglądało szalenie elegancko i balona tam nie uświadczyłam:) Niestety, często za wystrój sali odpowiadają pracownicy tudzież własciciele a efekt jest taki jak zawsze-balonowo.

Nasza impreza będzie w restauracji, w jednej z sal \"tematycznych\" więc na szczęście mnie \"dekorowanie\" omija. W każdym razie kwestia gustu czy to ładne czy nie, ale po paru godzinach te balony śmierdzą.

Gość Drzewiej
Ja przystrajam balonami, bo będzie 10 razy taniej niż materiałami

Gość Drzewiej
A sali nie mam jakiejś super eleganckiej, żeby móc jej wcale nie ozdabiać. Ni jest to remiza, taka przeciętna sala weselna.

ja też balonami bo tanio a szkoda wywalic kase na materiały a sale mamy bardzo dużą wiec o cholery by poszło kasy a my mamy na co wydac pieniądze np. zmieniamy auto

my robimy prawdziwe wieskie wesele bo takie chciałm niz w jakies resturacji moj brat miał w resteuracji i było licho a dużo kasy wiec ja chce orginalnego wesela i takie bedzie

mi też sie balony nie podobają, ale czasem nie da rady inaczej przystroić sali. u mnie akurat będą żywe kwiaty i tylko jakas mała dekoracja przy miejscach nowożeńców :)

U nas będzie przewaga kwiatów, stroików, żadnych balonów nie chcę mieć. Na naszym ślubie będzie sporo gości, ale cała uroczystość ma być w formie przyjęcia, a nie potańcówki w remizie.

Gość zwyczaj zwyczajem..
u mnie będą przede wszystkim żywe wiosenne kwiaty w wazonikach; ale my mamy tylko obiad weselny