Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darek Wawel2

Czy to zazdrosc czy normalne zmartwienie

Polecane posty

Gość Martina79
Przyznaje ze kiedys jak wspomniala to zignorowalem, to bylo na poczatku, mysle ze czlowiek glupieje w zwiazku czasamy. Jak to tak zignorowalem to z tego co pamietam to czulem ze jakos jej ten troche dzieczynne zachowywanie to nie udalo sie. Chyba warto sprobowac tak samo, wyglada ze dobra rada.

Gość Darek Wawel2
? ? Martina, Okay zgodze sie, dobra rada.

Gość jak ja wspomnialam
o moim eks to podczas kazdego seksu on o nim mowi teraz, co o tym myslisz?

Gość Darek Wawel2
Czekaj, nie zrozumialem, ty wspominalasz o swojim eks a teraz on o nim mowi jak macie seks ? Dobrze zrozumialem ? Dalasz jemu do myslenia, on sie czuje nie pewny siebie teraz, chyba cos ci calkiem na zle wyszlo.

Gość jak ja wspomnialam
nie to bylo tak ze on sam sie najpierw pytal o niego i dlatego mu opowiedzialam a teraz podczas seksu mowi o nim np czy z tamtym tez tak bylo itd

Gość Darek Wawel2
Przepraszam ze tak pytam ale czy to jest normalne ? Nie przyszlo ci do glowy to zmnienic, czy to was oboje podnieca w jakis sposob, ty bo on sie stara coraz bardziej, a on bo myslie ze robi coraz lepiej, nie zartuje, ale to jest troche dziwne, nie?

Gość jak ja wspomnialam
no ja ciebie pytam o co chodzi

Gość Darek Wawel2
Moge tylko odpowiedzic jako facet, co moze jemu sie dziac w glowie. Moze potrzebuje upewnienie ze jest lepszy od tego ktorego wspomnialasz, martwi sie ze tamten byl lepszy w jakims sensie, fyzicznie czy emocjonalnie bardziej cie podniecal. Czy mial ta niepewnosc zanim mowilasz o eks? Jak nie to sproboj to naprawic. Mysle ze jak nie slyszalby o twojim eks to taka situacja by nie powstala.

Gość jak ja wspomnialam
jestem pewna ze nie powstalaby no ale coz sam nalegal zebym opowiedziala o eks

Gość Darek Wawel2
To trzeba bylo powiedzic w tamtej chwili ze o pewnych rzeczach w zwiazku nie rozmawia sie, nie bo jest tajemnica ale ze to juz jest cos co kiedys bylo i juz nie ma. I ta byla osoba dla ciebie juz nie ma znaczenia i starasz sie zapominac o nim. Jak dalej wtedy pyta, tzn wymusia odpowiedz to wtedy zgodze sie jest jego wina.

Gość jak ja wspomnialam
czy jest zazdrosny o bylego? myslisz ze tak?

Gość Darek Wawel2
Jak mysli ze jeszcze w jakims sensie tesknisz za bylym to bedzie zazdrosny tak. Moze to byc cos malego co powiedzialasz, np, on mnie potrafil rozsmiesiac zawsze, czy byl dobry w rozmowie, czy cos gorsze, byl dobry w lozku, czy mial wiekszego wiesz co. Facet chce wiedzic ze naprawde jest naj lepszym dla ciebie, bo jak nie jest to dlaczego ma probowac jak itak muszy walczyc z jakims bylym idealam.

Gość Darek Wawel2
Powinnasz zalozyc swoj Topik