Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość humster

mam dość wyfiokowanych, wyidealizowanych laleczek bez skazy

Polecane posty

Gość humster

Chcę patrzeć na prawdziwe kobiety, widzieć w nich również jakieś niedoskonałości! Mam dość idealnych lalek! Kto ze mną?

Gość ja z tobą

Gość nareszcie facet
jakiś normalny,a nie kizo-mizio!!!tak trzymaj.

Gość zakwalifikowana ona
a jak wyglada prawdizwa kobieta:) ?? Chcialam wiedziec, czy choc w malym stopniu sie kwalifikuję:)

Gość humster
prawdziwa przede wszystkim z charakteru, osobowości i zachowania, bez sztucznego udawania, całkowicie naturalna

Gość humster
ze wszystkimi szczęściami i nieszczęściami, z chwilami siły i największej słabości

Gość ja z tobą
to się chyba nazywa kobieta z humorami... wg mężczyzn oczywiście! :)

Buhahahaha :D Jakie to by było piękne, gdyby były tylko takie kobiety... No niestety, ale jeśli mamy na myśli \"to, co widzisz\", to raczej więcej, a raczej 99% tych, co mają skazy i raczej wiele :P A jeśli chodzi o wnętrze kobiety... Trafiasz w takim razie na same głupiutkie laleczki, które udają po to, żeby się przypasować ludziom wokół..No ale zdecydowanie przesadzasz :D Pzddr

Gość humster
no i niech będzie! i niech mówi wprost o co jej chodzi! facet jest w stanie zrozumieć wszystko, jeśli się tylko będzie dowiadywał rzeczy prawdziwych, a nie będzie atakowany seriami aluzji

Gość humster
nie trafiam na takie, coraz częściej widzę takie na ulicy, wszystkie są coraz lepiej zrobione, coraz bardziej wyprostowane, a gdzie jest mała Lady Pank???

Gość ja z tobą
Humster, ile masz lat? Bo widzisz, jeśli masz koło 20tki, to małe prawdpopodobienstwo, ze znajdziesz prawdziwą lady pank :)

Gość czaaaarnaaaa
a prawdziwa kobieta i nie sztuczna to tez taka ktora nie odchudza sie na kazdym kroku? moze być taka z małymi kompleksami swojej figury...??????

Gość Lady to sie jest
a nie bywa. a takich kobiet faktycznie jest mało.To trzeba miec w genach:-) "lady", która o tym mówi że nia jest jest to taka własnie lala bez skazy i nie ma nic wspólnego z prawdziwa klasa.

Gość czaaaarnaaaa
a ta lady to tez taka co nie udaje ze wszysyko jest wporządku....i taka co ma kompleksy i nie udaje ze czuje sie najpiękniejsza na swiecie i przyznaje sie do tego ze ma wiele niedoskonałosci ...

Gość lady to sie jest
Tylko lale bez skazy mówia ze sa naj....Lady to kobieta z krwi i kosci która zna swoje wady i zalety i nie wstydzi sie tego.

Gość humster
mam przyjaciela, który ożenił się z kobietą puszystą. FANTASTYCZNĄ puszystą kobietą, która jest do tańca, do różańca i można z nią pogadać o wszystkim i o niczym. teraz mają fajnego synka. i są szczęśliwi. a ja mam 28 lat.

Gość eheehe
wlasnie to faceci szukaja kobiet bez kompleksow, a jak bez kompleksow to ladnie wygladajacych itp, te co maja dolki i problemy sa chyba nudne, lepiej jest z taka super szalona wydaje mi sie, ze tak mysliscie a z reszta nie wiem, nie znam sie..

Gość a czemu tak jest
faceci chodza z super ladnymi laskami a zenia sie z paszczurami?

Gość bo po czasie
wiedzą co dobre:P

Gość a ja jestem...
FANTASTYCZNĄ kobietą, "która jest do tańca, do różańca i można z nią pogadać o wszystkim i o niczym" i nie jestem puszysta. :) I jestem sama.