Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 75 male C

Ból z tyłu głowy

Polecane posty

Gość 75 male C

mam taki problrm.Otoż od pewnego czasu miewam czeste bole z tylu glowy.Czasami boli mnie cala glowa.Co to moze byc?

Gość wiolaj
Ja miałam ten problem tydzień dzień w dzień bolała mnie z tyłu głowa. Już się miałam wybrać do lekarza ale przeszło samo!! Może to ciśnienie? Jak następnym razem złapie mnie ten ból to pójde po porade do lekarza

Gość a ile masz wzrostu
?

Gość 75 male C
170.Ja mam niskie cisnienie:/

Gość iiiiiirka
ja tez cierpie na ból z tyłu ale boli mnie tez kark,szyja i mam wszystko spięte.Stąd ten ból. Jesli masz podobnie to masz odpowiedz. Nie byłam u lekarza.Chce załatwić to masażem.

Gość gość
Ja również. Mam niskie ciśnienie czy to może być powodem?

Gość conteste
Jak najbardziej. Ból z tyłu głowy może być spowodowany zarówno niskim jak i wysokim ciśnieniem. Bardziej niż o sam poziom ciśnienia chodzi tutaj o jego wahania.... Powody mogą być jednak bardzo rożne migrena stres nieodpowiednia dieta Polecam zajrzeć sobie tutaj https://zdrowie.tvn.pl/a/silny-bol-z-tylu-glowy-co-moze-byc-jego-przyczyna-czy-jest-niebezpieczny - na stronie jest opisane o czym może świadczyć ostry ból z tyłu głowy i czy moze być niebezpieczny. Jesli jest to częste i sie powtarza to najlepiej będzie po prostu udać sie do lekarza i niech lekarz zleci badania.

Gość drewa

Mnie też tak boli z tyłu głowy czasami, robiłam wszelkie możliwe badania i nic nie wyszło. Dopiero po wyleczeniu wszystkich zębów poczułam rożnicę. Okazało się że przyczyną bólu była próchnica, jak teraz mi się zdarrza taki ból to po prostu biorę gardan i przechodzi.