Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivanka.o

INNEOV CELLULIT

Polecane posty

mimo mojej niskiej wagi i aktywnego uprawiania sportu nadal mam cellulit. Ci którzy uważają, że ruch jest najskuteczniejszy to niestety nie u wszystkich się to sprawdza. Zima jest najlepszym okresem na odkładanie tkanki tłuszczowej :( co jest ciężkie do pozbycia się, a w lato wygląda nie ciekawie. Postanowiłam wykupić sobie pakiet BHS ( masaż próżniowy ) i rezultaty miałam po pierszych zabiegach. Myśle że na lato nie będe musiała się wstydzić swojego ciała. Po każdym zabiegu modelującym sylwetke czuje się o niebo lepiej, poprawia on i samopoczucie, widać rezultaty pozbywam się wody z organizmu i jestem szczęśliwa :) Zabieg jest wykonywany na calym ciele także boczki, nogi , pośladki brzuch za każdym razem jest modelowany. Polecam każdej kobiecie !!! Ja korzystam z salonu 15-115 SPA bo z moich obserwacji nie każdy salon ma to w ofercie.

Gość asdosadad1111e342345364
Czy ktos z was wie gdzie jeszcze mozna to kupic ?? Inneov rozmienil sie na trzy fazy, ale jak patrze na opis 2 i 3 to zadna nie pasuje mi do walki z tluszczem na tylku !!! Nie chce chudnac cala, chce sie pozbyc pomaranczowej. Inneov stosowalam pare lat temu i efekty byly rewelacja, teraz chcialam ponownie a tu.. nie ma.. po aptekach internetowych widze ze niedostepny :( Czy ktos wie gdzie mozna nabyc konkretnie ten produkt ?

Gość gość
Witam z ciekawości czytałam opinie na temat cellulitu i tych preparatów,i uważam że najlepiej na początek spróbować ćwiczeń i kremów na cellulit no i oczywiście zmiana diety ograniczyć słodycze i napoje gazowane a najlepiej nie jeść tego,mogę powiedzieć na moim przykładzie,zaczęłam od prostych ćwiczeń i ograniczyłam słodycze i tp. codziennie smaruje ciało balsamem na cellulit z ziaji jest super i niedrogi i raz w tygodniu piling też z ziaji ,stosuje to o czym mówię przez 2 miesiące i efekty są duże moje ciało w znacznym stopniu jest ujędrnione a cellulit o połowę zmalał dodam jeszcze że zaczęłam ok.7 miesięcy po porodzie, jestem już po 3 ciążach i naprawdę nie było łatwo ale niedawno przekroczyłam 30l i chce się podobać sobie.

Gość Emola
jakby ktoś jeszcze kiedyś chciał się skusić na Inneov, który, niestety, wycofano, to podaje w jaki prosty sposób złożyć sobie taki preparat z innych dostępnych na rynku :) Skład Inneovu: wyciąg z zielonej herbaty (kuntze extr.) 187,5 mg glukozamina (morska) 125 mg (siarczan glukozaminy) wyciąg z kory sosny nadmorskiej (pinus pinaster)20 mg wapń 200mg (węglan wapnia) zielona herbata- można ją pić lub ew kupić w tabl, polecam pić :) siarczan glukozaminy- w aptece jest MILION preparatów na stawy Glukozamina firmy Oleofarm 9zł za 60kaps (30dni po 1500 mg siarczanu glukozaminy (w tym 890 mg glukozaminy) oraz 45 mg witaminy C) czyli glukozaminy dużo więcej i taniej ;) wyciąg z kory sosny nadmorskiej, czyli inaczej pycnogenol, on jest troche ciezej dostepny i drozszy (w preparatach na stawy, skore, menopauze i wielu innych), ale trzeba szukać okazji ja kupilam na allegro Flexagen z bardzo bliską datą ważności za 4zł za 80saszetek (ekstrakt z dzikiej róży 250mg, ekstrakt z kory sosny nadmorskiej 100mg, w tym proantocyjanidy 95% 95mg, witamina C 80mg, kolagen II 10mg) wapń- węglan wapnia to najzwyczajniejsze "wapno" z apteki - Calcium, lepiej nawet kupić jakiś wapń lepiej wchłanialny np. mleczan wapnia