Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivanka.o

INNEOV CELLULIT

Polecane posty

Ktoś może wie jak się przyjmuje te tabletki? 2 x dziennie po 2 tabletki, czyli razem wychodzi 4 tabletki dziennie, tak? Bardzo proszę o odp.

Gość Ags
Dziewczyny powiewm wam tak : problemy z wagą i tym samym z cellulitem mam od wczesnych lat młodzieńczych, stosowałam mase tabletek, kremów itp wymyślnych specyfików oczywiście na miare możliwości finansowych. Po kolejnej porażce gdy po udanym i szybkim odchudzeniu dopadło mnie jojo a tym samym gdy cellulitu zwiększyły się kilkakrotnie załamałam się i byłam już bliska podjęcia decyzji o odsysaniu tłuszczu, ale postanowiłam spróbować jeszcze raz i mój wybór po konsulatcji z kosmetyczką padł właśnie na inneov cellulit w tabletkach. Owszem koszt niemały bo 100zł za opakowanie które starcza na 15 dni. Postanowiłam podzielić opakowanie na pół, częśc tabletek brałam co 2 dzień reszte już codziennie. Zostało mi kilka tabletek, właśnie oglądałam się w lustrze i jestem w szoku...skóra jest wyraźnie gładsza! nawet gdy napinam posladki grudki są o wiele mniejsze! uważam, że tablatki zdziałały cuda już po 1 opakowaniu w co nie chce mi sie wierzyć ;P napewno nie poprzestane na tym jedynym. Moim zdaniem warto wydać troche więcej i mieć widoczny efekt.

Gość natipus
witam POLECAM Z ZAKUP U ALLEGROWICZA irons1979 badz u_Kici gg:10093827 inneov celluli 60kapsl.kosztuje od 75-90zł maks zalezy kiedy i jakie są promocje z tymze kupujac w tzw duopack i itp.....masz więcej za mniejszą kase a promocje,nowosci maja na bieząco LUDZIE NAPRAWDE GODNI UWAGI...I TOWAR JEST OKEY

Gość natipus
A CO DO STOSOWANIA KOBIETKI TO NA MIESIĄC WYSTARCZAJA 2 OPAKOWANIA I NIESTETY STOSOWAC NAJLEPIEJ NIE KROCEJ JAK 6 MIES ALE EFEKTY SĄ NAPRADWE WIDOCZNE...POLECAM

Gość kak
Nie stosowałam tego produktu do zwalczania cellulitu, ale mam inny całkiem dobry sposób na zniwelowanie tego nieestetycznego defektu kosmetycznego. Zwyczajnie jeżdżę na rowerze. Rower okazuje się być znakomitym sposobem na spalanie kalorii można stracić blisko 600 w ciągu godzinnej jazdy. Ale to nie jedyna zaleta. W przypadku kobiet z cellulitem największe znaczenie wydaje się mieć pobudzenie do pracy mięśni brzucha i ud, a więc miejsc, w przypadku których problem z „skórką pomarańczową jest najpoważniejszy i najbardziej denerwujący. Ale sama jazda na rowerze to nie wszystko. Warto pamiętać też o tym, by w skórę naznaczoną cellulitem wmasować dobry krem antycellulitowy. Ja oprócz tego korzystam ze specjalnego zabiegu , który przyczynia się do likwidacji cellulitu. Nazywa się on jonoforeza. Czym jest ten zabieg? Przeczytacie na stronie http://cwiczenianacellulit.info.pl/2011/01/09/jonoforeza-na-cellulit/

Gość Operelka
może w takim razie i ja spróbuję kurcze :) kuszą mnie i kuszą wciąż, na dodatek widziałam ostatnio u siebie w AZG w Knurowie na witosa promocję na ten produkt, opakowanie kosztowało 54zl z groszem, może zainwestuję, chyba już taniej nie będzie a chciałabym czegoś wreszcie spróbować z tych preparatów z "wyższej półki"

Witam.Stosowałam te kapsułki ale musiałam odstawic z uwagi na wrzód na dwunastnicy.Pozostało mi 48 kapsułek jezeli ktoras chciałaby-odsprzedam za 30 pln-pozdrawiam

Dziewczyny, nie ufajcie tabletką. Moja koleżanka stosowała różnego tego rodzaju preparaty i żaden jej nie pomógł. Niedawno udałam się z nią do kliniki La Perla i wiem, że w najbliższym czasie zamierza skorzystać tam ze Smooth Shapes, które stanowi połączanie lasera, energii świetlnej oraz masażu mechanicznego. Z tego co się dowiedziałyśmy seria zabiegów pozwala zapomnieć o cellulicie.

Gość olusia;)
dziewczyny słuchajcie od 2 lat ostro ćwiczę ,stosowałam cellinea i jeszcze jakieś inne specyfiki tego typu na cellululit , wydałam koło 1000 zł na zabiegi i wykupiłam sobie już nawet następne na czerwiec , ale stwierdziłam ,że kupię sobie inneov cellulit i uwierzcie,że po 12 dniach ja widzę efekty jeszcze zostały mi 3 dni i później kupuję następne opakowanie. Szczerze są zajebiste naprawdę , nie pozbyłam się jeszcze do końca tego gówna ale widać trochę tylko jak napinam bardzo mięśnie. Jestem w ciężkim szoku bo naprawdę w to nie wierzyłam, myślałam że to kolejna ściema ale są rewelacyjne . Poza tym ja chodzę bardzo regularnie na ćwiczenia codziennie po 2 h czasami po 3 jedynie w w soboty i w niedziele robię sobie przerwę i od 2 tyg na rowerku śmigam dokladnie na tym indoor cycling, super sprawa. :) Także szczerze polecam inneov cellulit pzdr;)

Gość weroniq
Witajcie, ja również polecam inneov cellulit - naprawdę pomógł mi pozbyć się cellulitu, skóra zyskała na jędrności i chociaż dodatkowo nie stosuję forsownych ćwiczeń - widzę, ze już nie "trzęsie" się tak jak wcześniej! łykam już jakieś 5 miesięcy :)

Gość andzia_Jastrzebie
dziewczyny napiszcie mi prosze co jest lepsze z inneov czy te saszetki dp picia czy tabletki bo nie umiem sie zdecydowac :)

Andzia,zdecydowanie kapsulki.Saszetki klopotliwe i niesmaczne.Kaspulki latwe do polkniecia......i najwazniejsze sa EFEKTY!

Gość andzia_Jastrzebie
wielkie dzieki :)

Gość esgg
wlasnie zamowilam sobie tabletki...komu z was jeszcze pomogly?

Gość ROCA Roca
Polecam serum Dermatopoietin na cellulit . Nie dawałam wiary ,ale działa rewelacyjnie !!!

Działa. ulotka nie kłamie- po miesiącu są już fajne efekty, po dwóch tygodniach każda z Was zauważy różnicę. Nie ukrywam, że ja dodatkowo codziennie poświęcam jakieś 5-7 min na masowanie masażerem tych miejsc, gdzie wyglądało to najgorzej i ćwiczę, steper, rower, brzuszki itd.(oczywiście bez przesady!) Myślę, że każdy jest w stanie poświęcić sobie 30 min dziennie, tym bardziej kiedy efekty są widoczne:)

Gość parkowwwa
Ja nie praktykowałam takiego leczenia cellulitu przyjmowaniem tego typy suplementów.Byc moze dlatego ze w moim przypadku po prostu jestem zadowolona po efektach zabiegu cellucare.

ja biorę od kilku dni i bardzo polecam już widzę efekty. Trzeba brać podczas jedzenia. Nigdy nic mi tak nie pomogło.

Od kilku lat prowadze aktywny tryb zycia,jestem na siłowni dosłownie codziennie. Do tego zdrowa żywność i.... mam cellulit!! On jest nie do pokonania!! Kończę właśnie pierwsze opakowanie Ineov,ale jak narazie efektów brak:/

Ten ineov to pic na wode.Stosowałam az pol roku! bo łudziłam sie ,ze moze jeszcze pomoze.Celulit jak mialam mam go nadal.Niestety! do tego duzo wody silownia itd.nie same tabletki.Mysle,ze ten ineov pomaga w poczatkowym stadium ,gdy sa pierwsze oznaki celulitu .Co moge polecic to banki chinskie za 40zl.masaz jest bolesny,ale drenaz skory lepszy niz po inoev !!!!!!!

Gość trele morele30
Skuszona pozytywnymi opiniami na tym forum odnosnie tych tabletek postanowilam je kupic. I musze przyznac ze rzeczywiscie efekty byly. Mniej wiecej po miesiacu zaczela mi sie zmieniac figura. Wiem ze to moze niedorzecznie brzmi ale tak bylo. Nawet moj facet z ktorym mieszkam a wiec widzi mnie codziennie stwierdzil ze fajna pupe dostalam... Nie wiedzial o tabletkach. Teraz biore juz 3 miesiac i dalszych efektow brak. Po poczatkowym WOW wszystko stanelo w miejscu. Nie wiem czym to zostalo spowodowane ale jestem bardzo zawiedziona...

Gość Ccy
Po 2 tyg są już pierwsze efekty

ja też przeszłam kurację dwoma opakowaniami jakieś pół roku temu... owszem jako suplement na pewno zdaje egzamin. jednak nie ma się co oszukiwać - to tylko dodatek jeśli chcemy osiągnąć sukces trzeba wykonywać ćwiczenia, używać peelingu i dobrego serum antycellulitowego. ja stosowałam Eveline z serii 3D i na pewno była to dobra inwestycja! :) polecam!

Gość SADIRA
Dziewczyny, a czy "chudną" Wam też przy tym piersi????

Gość Superrr
Witam kobietki ja stosuje inneov ,jestem w polowie drugiego opakowania.Mieszkam w niemczech i tutaj tez je zakupilam,jedno opakowanie bagatela kosztuje 26 euro no ale sie opolaca,naprawde jestem zadowolona efekty sa wyraznie widoczne REWELACJA!!!!!

Gość chemia i nic innego
kurcze - jak zwykłe tabletki od środka mogą pomóc na celulit :S przecież to pakowanie w siebie jakiejś chemii - a ludzie w to wierzą :S najlepszym rozwiązaniem jest przede wszystkim odpowiednia dieta + ruch + masaże/zabiegi. a nie jakieś tabletki. Z zabiegów obecnie na rynku najpopularniejsze są VelaSmooth i Vela Shape (polecam Dermamed-wrocek) -a ruch - nawet nie specjalnie długo spacer już wiele wnosi :) a i organizm czystszy bez tej chemii S:

Ja mam do sprzedania 2 opakowania tego preparatu;) Chcę je sprzedać gdyż nie jestem systematyczna, wiecznie zabiegana i to jest bez sensu... Dlatego jak ktoś by chciał odkupić, zwłaszcza ktoś z warszawy to proszę dzwonić 797419710;)

Gość oliwka2525
mam bardzo duzy cellulit,biore inneov od miesiaca,i jest masakryczna poprawa. Az sama sie zdziwilam ze te tabletki faktycznie dzialaja. Aha oczywiscie dodatkowo stosuje kremy i zele na cellulit Pozdrawiam

Inneov Cellulit http://av.pl/4360,inneov-cellulit-60-kapsulek.html to jak dla mnie do tej pory sprawdzone rozwiązanie na skórkę pomarańczową. Wcześniej próbowałam różnych suplementów diety, które zapewniały, że poprawią stan skóry, a także stosowałam różne kosmetyki i bez większych efektów niestety. Staram się ćwiczyć i utrzymywać w miarę zbilansowaną dietę, ale z autopsji wiem, że nie do końca jest ona gwarancją na całkowite zlikwidowanie ogólnie bardzo trudnego do usunięcia cellulitu. Co prawda jest to dość kosztowny wydatek (w aptece internetowej http://av.pl/, w której zamawiam Inneov Cellulit kosztuje 69 zł: http://av.pl/4360,inneov-cellulit-60-kapsulek.html), ale po dwóch miesiącach stosowania widocznie uleastycznił moją skórę i przyczynił się do znacznej redukcji skórki pomarańczowej. Potrafi ładnie wymodelować sylwetkę w dodatku. Opłaca się spróbować ten nutrikosmetyk, bo choć nie jest tani, to jak najbardziej to opłacalna inwestycja. Tym bardziej, że w ten czwartek są Walentynki i internetowa apteka http://av.pl/ tylko w ten dzień do północy gwarantuje rabat 10 zł od 99 zł - kwoty złożonego zamówienia. Tej okazji nie można przegapić!