Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka1233

czy odwołałyście ślub i z jakiego powodu

Polecane posty

Gość smerfetka1233

Gość ja prawie odwołałam
zaczęłam mieć wątpliwości co do mojego narzeczonego. oczywiście powiedziałam mu o tym. zaproponowałam abyśmy wszystko przemyśleli raz jeszcze, zastanowili się nad sobą. spokojna rozmowa sprawiła że wszystkie wątpliwe kwestie zostały rozwiane :) w chwilach wątpliwości najlepsza jest rozmowa bo to dzięki niej podejmuje się właściwą decyzję. nasz ślub się odbedzie. dokładnie za 2,5 m-ca .

Gość zegarynka82
- gdyby był agresywny i mnie pobił lub nawet uderzył -gdyby miał inna za moimi plecami przez dłuższy czas - gdybym miała byc traktowana powierzchownie i zlewana - gdyby mnie nie słuchał...a przynajmniej jakbym sie dla mniego nie liczyła. na szczescie na razie jest cudownie

Gość przyszła mężatka...
Odwoływałam ślub ale to było jakieś 3 lata temu... Byliśmy razem 3 lata ale ta historia związku była długa i skąplikowana... Po tym czasie doszłam do tego, że nie byłabym szczęśliwa w takim małżeństwie... Teraz nie utrzymujemy kontaktu ale jesteśmy szczęśliwi osobno. On ma dziewczyne i w lipcu ma ślub... Ja też jestem szczęśliwa z moim narzeczonym:) planujemy ślub na 1 września:)

Gość patrycja markowska
cytat: zegarynka82 - gdyby był agresywny i mnie pobił lub nawet uderzył -gdyby miał inna za moimi plecami przez dłuższy czas - gdybym miała byc traktowana powierzchownie i zlewana - gdyby mnie nie słuchał...a przynajmniej jakbym sie dla mniego nie liczyła. wyszalał się chłopina a ty mu wybaczyłas. fajnie on ma, moze sobie robic co chce a ty myslisz ze nadal jest słodko.

Gość daratyk
nie dostałam zgody kurii

Gość od jakiegos czasu
patrycjo..........markowska :P czy wiesz ze stosujac w zdaniu slowo "gdyby" - nie odnosimy sie do sytuacji ktore wystapily, a ktore moglyby wystapic ? nastepna idiotka nie rozumiejaca pisanego tekstu..... to sie nazywa wtorny anaflabetyzm, wiesz ?

Gość a ja właśnie
przeczytałam posta patrycji i nie mogę powstrzymać śmiechu :D nie ma to jak idiotki starające się złośliwie skomentować tekst, którego nie rozumieją :D biedna dziewczynka :D :D :D