Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la sus

czy zachowałyście czystośc do ślubu?

Polecane posty

Gość oidoiqoef
nie kiedyś myślałam że tak zrobię ale życie zweryfikowało moje poglądy: okazało się że do ślubu wcale mi się nie śpieszy co nie przeszkadza mi kochać ślub i dzieci będą więc późno a chcę jeszcze jako młoda i piękna pokazywać się cała mojemu mężczyźnie :)

Gość ewka motewka
Mój narzeczony jest pierwszym dla mnie facetem i ja dla niego też za dwa tyg. mamy slub.Smieszy mnie jak ksiądz przy każdej spowiedzi pyta czy mieszkamy razem.

Gość asfsa
czy pisząc o czytości przedślubnej macie na myśli higienę, czy ten fragmencik skóry, który kobieta ma między nogami i traci go gdy facet po raz pierwszy jej wsadza? jeśli ta fałdka skórna ma świadczyć o czyjejś jakości moralnej, to żal mi was że tak ludzi oceniacie :D

Gość zaciekawiona24
z moim narzeczonym kochałam się jakis rok temu i do slubu za 3 lata tez chcemy poczekać czyli jakies 4-5 lat w czystosci będzie mam nadzieję:-)

Gość onana..
chyba latwiej jest komus dochowac "czystosci" w wieku do 22 lat niz tym starszym przed slubem..ja mam 31 lat, wychodze za maz za pare mcy, ale dziwica nie jestem..i szczerze nie wyobrazam sobie ( tak jak juz to bylo mowione) miec ten pierwszy raz dopiero po slubie.Przeciez tak wiele w malzenstwie zalezy od tego jak partnerom uklada sie w lozku, wiele osob rozwodzi sie przez "problemy lozkowe"..Czy nie lepiej nie udawac tych swietych i byc pewnym swojej decyzji??? Ludzie, przeciez wszyscy doskonale wiedza, ze sex nie jest tylko dla prokeracji ale tez dla przyjemnosci..kady teraz moze zdecydowac o wyborze swojego partnera a sexu nie uprawia sie przez dziurke w koszuli;)))..

jesteśmy razem już prawie 4 lata. niesamowicie szczęśliwe lata. także lata tęsknoty do wspólnego życia (tu akurat nie mam na myśli jedynie współżycia;) nie jest \"lekko\" dotrzymać postanowienia, ale jesteśmy wierzący i ze współżyciem zaczekamy do ślubu. Pozdrawiam:) szczególnie osoby wierne swoim zasadom

Gość Ada to nie wypada
Po ślubie też zachowam czystość. Dziewczyny trzeba się myc codziennie ;>

Gość do Nymphe
podziwiam takie osoby jak ty. Tez jestem wierząca ale nie daliśmy rady wytrzymać do ślubu bo też prawie 4 lata jesteśmy razem (obecnie po cywilnym):-) Gratuluję postanowienia!!!!

Gość do Nymphe
kościelny za 5 miesięcy;-)