Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilar

balasam brazujacy+solarium=plamy???

Polecane posty

Gość lilar

mam pytanie wczoraj posmarowalam sie balsamem brazujacym. ma piekny kolorek, ale chcialabym zaczc chodzic do ssolarium. czy ja zaczne teraz to przez ten balsam nie dostane plam???? czy powinnam zrobic peeling i dpiero isc na solarium? poradzcie

Gość dziewczyny gonią mnie
Po co ci solara skoro po balsamie masz ładny kolor? Nie szkoda ci skóry?

Gość lilar
drazni mnie ze niezbyt rowno sie rozprowdza i powstaly plamy:( kolorek ogolenie sliczny. ale chce na solarium pojsc tylko pare razy na wiosne, zeby nie straszyc bladoscia na wiosne.......i jak myslicie ze jak jestem posmarowana tym balsamem to te plamki sie utrwala???powinnam najpiawrw zrobic peelin, poczekac az opalenizna z balsamu zejdzie i dopiero pojsc do solarium???? czy moge isc teraz??

Gość Ewelinkaaaaa
Hej Lepiej poczekaj aż zejdzie Ci całkiem ten balsam ze skóry, bo ja kiedyś też tak zrobiłam jak ty chciałaś i skutek był fatalny. Miałam iśc na basen i nie poszłam, bo miałam gdzieniegdzie białe plamy, które wyglądały ohydnie:)Polecam najpierw peeling, a potem solarium:) Pozdrawiam

Gość to nawet ja
jako facet wiem, ze gdy sie spilinguje balsam to opalenizna zejdzie, a wraz z nia wszystkie plamy wtedy mozna smialo i bez obawy isc na solar:)

Gość lilar
Ewelinkaaaaaaaa dziekuje za odpowiedz..a mozecie mi w takim razie powiedziec jak szybko sie pozbyc opalelizny balsamikowej???

lilar a jakiego balsamu uzywasz ze kolor taki ładny?

lilar a jakiego balsamu uzywasz ze kolor taki ładny?

Gość lilar
dove do ciemnej karnacji..bardzo mi sie podoba ogolnie tylko nie umiem go dbrze rozsmarowac;( ale kolerek naprawde ladny, ja mam jasna karnacje i kupilam do ciemnej, po uzyciu sliczny kolorek...tylko mysle pojsc pare razy najpierw na solarium

Gość lilar
nie ma nikt pomyslu?

no u mnie ten dove tez robił koszmarne plamy - jedyna rada to peeling, i to najlepiej z 2 dni pod rzad jezeli faktyznie plamy sa ciemne

Gość lilar
salchicha a jakiego balsamu uywasz? mnie sie wydaje ze nie plamy powstaja tylko jak sie zle rozprowadzi a ja wlansie tak zrobilam. dlatego musze sie tego pozbyc, pochodzic troszke na solarium a utrwalac blsamem, ale juz z czyjas pomoca przy rozsmarywaniu..tylko musze sie jak najszybciej pozbyc tych plam:((((((( ale koror balsamu sliczny

Gość gfhtyu
a jest leszy ten dove od J&J ??

Gość upupupupu
ale mowicie o samoopalaczu czy tylko o tych teraz slynnych balsamach koloryzujacych? pierwsze slysze ze jakies plamy w polaczeniu z solar sa:O ja kiedys mialam taki rzut i chodzilam b. czesto na solar jednoczesnie wspomagajac sie balsamem sopot-zero plam niczego nie bylo

ja mam jasna karnacje i kupilam do jasnej karnacji z dove summer glow + solarium :) i tam mi dali tez bronzer taki swietny i jestem ciemna bo 2 razach i mi sie dobrze rozsmarowal :)

Gość franka*
a na kolanach nie macie ciemnych plam od balsamu

Gość podbijam
bibelotka napisz prosze co Ci dali