Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co to

czy to jelita????

Polecane posty

Gość nie wiem co to

odczuwam takie jabkby wzdecie w jelitach w szczegolnosci po lewej stronie ogolnie cos mi burczy i rusza sie chyba w jelitach i po lewej stronie troszczeczke mnie pobolewa. wczoraj wieczorem tez tak mialam obudzilam sie dzis rano i nic mi nie bylo przez caly dzien spokoj i teraz znowu sie zaczyna co to moze byc????

Gość mnlkaaa
glista ludzka, to typowy objaw,smigaj do lekarza jak najszybciej

Gość nie wiem co to
a skad wiesz ze to glista??? dodam ze po wyproznieniu przechodzi mi to

Gość a ja dzis
tez mam jakies zaburzenia jelitowe tylko ze pobolewa mnie po prawej stronie tak jaby okreznica wstępujaca. wogole mialam dzis zaparcie, jakies burczenie w brzuchu i czesto oddaje gazy sa one cuchnace. po oddaniu gazow bol ustepuje

Gość a ja dzis
kurcze a moze to byc jajnik? w jakim miejscu boli jajnik?

Gość a ja dzis
nikt nic nie wie?

Gość a ja dzis
no tez myslam o tej dolegliwosci bo nerwowa osobka jestem wszystkim sie stresuje wiec ... ale nie mam nawet polowy objawow z tej listy ktora czytalam na topiku o tej dolegliwosci. owszem czesto mam delikatne biegunki w sytuacjach stresowych. takie zaparcie jak dzis do raczej rzadkosc, no i to pobolewanie to raczej czesciej z prawej strony a nie z lewej jak przy nadwrazliwosci, zgagi nie mam zoladek tez nie za czesto mnie boli , czesto mam parcie na stolec, takie jakby klucie w odbytnicy, czesto oddaje gazy tak to u mnie wyglada

a moze zrosty? przy zrostach jest bol, sa wzdecia i ulga przy wydaleniu gazow. mialas jakas operacje brzucha? albo nosilas kiedys cos bardzo ciezkiego? czasami od nadwyrezenia miesnia brzucha tak sie robi.

Gość a ja dzis
nie mialam operacji i raczej nic ciezkiego nie dzwigam. wlasnie wypilam cieply rumianek moze ulzy mi choc na chwile