Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccccccccccccccccccccc

informatycy pomocy!!!

Polecane posty

Mam ciut nietypową sytuację.Przez dwa lata miałam internet z sieci lokalnej,w tym oczywiscie konto pocztowe z którego korzystałam w prywatnych sprawach.W chwili obecnej z powodu przeprowadzki zmieniłam dostawce netu,niemniej były dostawca netu stał sie teraz dla mnie dobrym kumplem.Wiem ze odchodzac z sieci kasował moje konto pocztowe,teraz znowu mi założył pod tym samym nickiem.Chodzi o to czy moja poczta ktorą niegdys odbierałąm systematycznie może nadal zalegać na jego serwerze,pomimo wykasowania chwilowo mojego konta.Czy może sie okazać że odczytał moja prywatną pocztę,hasło znał bo nie zmieniałam,było początkowo standardowe dla wszystkich,wiem również że wtedy napewno nie mógł interesowac sie moją pocztą,ale teraz zmieniły sie nasze relacje i chciałabym wiedziec czy moze odtworzyć teraz moją byłą pocztę.

jako administrator serwera nie potrzebuje twojego hasla aby czytac twoja poczte chyba ze zawartosc poczty jest zaszyfrowana on wie najlepiej czy czytal twoja poczte czy tez nie oraz co zostawil z twoich plikow na serwerze a czego nie zostawil likwidujac konto, oraz czy zlikwidowal konto, czy tez je jedynie zablokowal

cholera ,dzieki :)

Kirus Ale masz wiedzę kurza twarzyczka po wypiciu takiej ilości trunku , może cosik polać dla zdrowotności ? :)

wiem ze wtedy moje konto było raczej wykasowane jak rezygnowałam z netu,wtedy tez napewno nie czytał ,to nie taki człowiek.Chodzi o to ze w chwili obecnej on moze chcieć dowiedzieć sie wiecej o mnie ,a ja go poczatkowo nie lubiłam:) Czy kopia maili zostaje na jego serwerze jeśli ja sama wykasowałam tamte maile? Czy moze to odtworzyć,o to mi chodzi:) Teraz zakładał mi od nowa konto to wiem:)

Ostatnio przestał sie odzywać:)

kuglarz, polej co masz bo zjarany jestem po 12 godzinach pracy cccccccc ... admin moze robic wszystko ... moze miec kopie wszystkiego co ma na serwerze albo co przechodzi przez jego siec

cholera,ja chyba tez sobie walnę drinka,konkretnie nutri drinka:) Wasze zdrowie:)