Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna pragnaca milosci

...tak bardzo chcialabym chlopaka...

Polecane posty

no chyba sie z tym nie zgodze bo ja szukam dosc intensywnie.. i jakos sie z nia jeszcze nie spotkalam..

Myrevin dlaczego chcialbys aby te slowa byly prorocze ?

Gość dziczek malutki
No z mężem to akurat mała 5 lat. Ale w Twoim wieku poszłam na studniówkę z najmłodszym kolegą jakiego miałam, był starszy o 10.

Andrzeju, pozwalam sobie zatem zauważyć, że nie jesteś sędziwym starcem i istnieje ogromne prawdopodobieństwo, że stworzysz z kimś udany związek w ciągu najbliższych 30 lat :)

:) 5 lat na staly zwiazek to chyba akurat..naprawde zazdroszcze..

Gość dziczek malutki
nie ma co zazdrościć tylko cierpliwie czekać. Ja tam się cieszę że nie traciłam czasu na związki nie mające przyszłości :), dzięki temu mogłam dać mężowi to co kobieta ma najcenniejsze ;) (jeśli wiesz o co mi chodzi)

W takim razie owocnych poszukiwań życzę, autorce topiku również (()) - skoro tacy jesteście niecierpliwi :)

to tez fakt.. ale uroda nie liczy sie przy blizszym poznaniu.. wiadomo ze jezeli kandydatka wybierala by chlopakow-nieznajomych z ktorym chcialaby isc na randke wybralaby najprzystojniejszego ( wedlug niej wiec tu wazna role odgrywa kwestia gustu) , ale jezeli dziewczyna poznaje wielu chlopakow, to wybierze tego, z ktorym jej sie najlepiej rozmawia i do ktorego czuje jakas chemie.. i tu wygklad nie odgrywa wiekszej roli

Gość ja mialam podobnie ale
jak juz sie zaczelo to najpierw bylam z facetem 2 lata( ja 19 lat on 27), a z nastepnym 5 lat-na razie(maz 10 lat starszy). Uwiez mi, ze przechodzilam dokladnie to samo co Ty. Moja rada: ciesz sie wolnoscia i mlodoscia poki mozesz, a milosci nie szukaj-sama przyjdzie!

hehe wiem wiem ;) a co do poszukiwan to sama przeciez wczesniej napisalam ze nie zgadzam sie z kolega, ktory pisze ze milosci trzeba szukac..bo generalnie sazde ze ona sama przychodzi i to wlasnie wtedy kiedy sie jej nie spodziewamy..ale trudna sie jej nie spodziewac kiedy mysli o partnerze caly czas zaprzataja nam glowe i tylko czekamy na ten "nieoczekiwany" moment

Gość sama_jak_palec
do dziewczyna pragnaca milosci wydajesz sie mila i rozsadna :) bedzie dobrze

:) no poczekam poczekam..bo nic innego nie moge zrobic..latac za chlpakami nie bede ani ich szukac na sile..ale to ze jest to moim hm..marzeniem , pragnieniem to musze sie poprostu narazie z tym pogodzic i czekac :) ale wasze historie podnioly mnie na duchu.dlatego ze istanieja udane zweiazki ze starszymi mezczyznami, ze inni tez maja podobne poblemy i ze przyjdzie tez czas na mnie :)

--> dziczek malutki { dzięki temu mogłam dać mężowi to co kobieta ma najcenniejsze (jeśli wiesz o co mi chodzi) } Anna Boleyn tez tak myślała.. :o

dzieki :)

Gość dziczek malutki
Powiem tylko że gdybym znów była w Twoim wieku to zajęłabym się sobą... Inwestycją w swoją osobę (chodzi mi o wiedzę :) ). Oczywiście zawsze jest na to czas i na naukę nigdy nie jest za późno, ale jak jesteś wolna to jednak łatwiej i przy okazji nie myślisz o tych facetach, których będziesz miała jeszcze dosyć :)...

ok pomysle nad tym :) dzieki za zainteresowanie i porady :*