Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiRiNdA89

Kulka w pochwie, nie wiem co to jest pomóżcie !!!

Polecane posty

Gość Sonia2521
Jak napisalam wczesniej pojawila sie u mnie ta dziwna kulka, aktualnie mieszkam w angli i jestem w 25 tyg ciazy udalam sie do poloznej bo w angli nie ma badan typowo ginekologicznych i powiedzialam ze cos takiego u mnie wystapilo, ona mnie obejrzala i powiedziala ze to moze byc cysta(torbiel) ale nie jest pewna i wyslala mnie do lekarza ogolnego, pokazalam to lekarzowi ogolnemu to zlapala sie za glowe i poweidziala ze nie wie co to jest zawolala 2 lekarza i ten powiedzial to samo, zostalam skierowana do szpitala na usg i tam znowu mnie ogladali, zapytali mnie czy podczas pierwszego porodu mnie rozerwalo (mam juz jedno dziecko) odpowiedzialam ze tak i prawdopodobnie to od tego sie zrobilo... w tej chwili czekam na list z data zabiegu, operacji nie wiem jak to nazwac, bo mam dostac znieczulenie ogolne czyli bede spac podczas tego zabiegu, a musza to usunac bo moze mocz sie zaczac nie wydostawac, no i ja moge miec problem z porodem,... wczoraj mialam kolejna kontrolna wizyte u poloznej i moj tlumacz przetlumaczyl mi ze to co sie zrobilo na sprawach kobiecych to polip Wiec Kobietki nie bójcie sie tylko marsz do ginekologa, :D

Gość Sonia2521
a w czesniej pisalam jako sucha...

Gość Zmartwiony Chłopak dziewczyny
Witam dzis podczas stosunku z moja dziewczyna w jej pochwie poczułem taka własnie kulke jak piszecie identyczna jak cytujecie " nie jest idealnie okrągła bo ma jakieś wgłębienie) wielkości orzecha " "moze byc, wiem tyle ze jest to głebiej ok 10 cm w głąb" "wyczul u mnie jakiś guzek dosc spory z taka jak by dziurka" "takze jest wielkości orzecha i wyczówam tam jakies zagłębienie" "chłopak mówi że można to dotknąć z kazdej strony " "Jest to jakby spora kula wielkoś orzecha laskowego, z wglębieniem w środku " ''Aha i jeszcze jedno - to "coś" znajduje się na głębokości palca" "Dzis zobaczyłam że przed wejsciem do pochwy mam taka kulke jest w niej otwor i wyplywa z niej śluz kulka jest o troche mniejsza od orzecha włoskiego" WSZYSTKIE TE CYTATY SA TAKIM SAMY FAKTYCZNY STANEM MAM TYLKO ZAPYTANIE DO DZIEWCZYN KTÓRE TO PISAŁY CO TO BYŁO ??? CO STWIERDZIŁ GINEKOLOG Z GÓRY POZDRAWAIM

Gość Zmartwiony Chłopak dziewczyny
Dziewczyna była u ginekologa i ten popatrzył w dziurke i powiedział ze to jest " WEJSCIE DO SZYJIKI MACICY "" DZIEKS

Gość bez obawwwww
każda zdrowa kobieta ma szyjkę macicy. I prawidłowo powinna się przemieszczać w zależności od dnia cyklu dlatego raz jest na 5 cm potem na 10,

Gość gość
a ja tez to mialam 8miesiecy temu i tez sie balam co to takiego najpierw kupilam test ciazowy i wyszlo mi ze jestem w ciazy a potem poszlam do ginekologa i to samo ze to ciaza i zarodek po prostu byl taki maly ze go mozna bylo wyczuc przez palca i sie przemieszczal i pochwa troche spuchla ....

Gość kafeteria258
mam to samo. jakaś kulka mniej wiecej na głębokośc***alca. nie uprawiałam sexu wiec to nie moze być ciąża. jednak trochę sie boje co to może być :/

Gość Natala

Piszecie, że to szyjka macicy, ale czy to normalne że plamilam.3 dzni po stosunku na brązowo.?? Oczywiście wybieram. Się do lekarza jak najszybciej. 

Gość Hg ds

Nie mam pojęcia co to może być bo nigdy nie wkładałam sobie palca do pochwy i nie wiem jak tam jest

Gość mysza

Mam takie same objawy.Wyczuwam to coś w pochwie i jakby na dole to jest zaraz przy wejściu i trzeba to ominąć by iśc dalej … ginekolog mi powiedziała, że obniżyły mi się narządy 😞 jestem załamana mam 29 lat.

Porobiła usg i cytologię i wszystko wyszło wyszło ok,tzn cytologię odebrałam niedawno ale po badaniu zapytałam się, że skoro wszystko niby ok to co to jest, to coś co wyczuwam …. a ona powiedziała, że to nic innego jak obniżenie narządów rodnych ...

Od tamtej pory unikam zbliżeń z mężem i mam mega doła.