Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuwająca anielica

Jaki prezent ślubny wręczyć w dniu ślubu dla MĘŻA...?

Polecane posty

Tak się zastanawiałam...może fajniej by było gdybym wręczyła na oczach wszystkich mojemu męzowi jakiś prezencik.....ale CO? Myślę i jakoś nic jeszcze nie wymysliłam..... Spiewanie piosenki dla niego odpada bo jak ja bym zaśpiewała to pewnie by pękał ze śmiechu.... a goście , wiadomo......;) Gdybym była w ciązy to bym powiedziała...... Kochany a tu mam dla Ciebie taką malutką niespodziankę....\') ale nie jestem ...:( i teraz ciąża nie wchodzi w rachubę.... Może byłyście na weselach i podzielicie się jakie panna młoda miała pomysły?:)

Gość Kiciunia24
chyba żarty:-(

Gość ja mojemu to
moze kup bilety na jakis mecz gfdzie gra jego ulubiony zespol?????????

Gość szczegolnie rewelacyjnie
sie poczuje jak nie bedzie mial nic dla Ciebie:P

Gość to jest wasz wspólny dzień
a nie jego osobno i twój osobno więc prezenty uważam za zbędne. Tym bardziej jak nie będzie miał nic dla ciebie. W dniu ślubu jesteście jakby JEDNO więc to WY otrzymujecie gratulacje i prezenty!!! A prezent od siebie zostaw mu na noc poślubną;-)

Gość daj mu siebie

Gość daj mu siebie

Gość DZIEWCZYNO NA BOGA
"Jaki prezent ślubny wręczyć w dniu ślubu dla MĘŻA...?"?! Gdzie ty się uczyłaś?! DLA MĘŻA???!!! MĘŻOWI!

Gość to jest wasz wspólny dzień
kolejna pani polonistka naucza na kafee:-(

Gość przyszła mężatka...
Podpowiem tylko...Wręczanie na weselu czegoś to chyba nie jest dobry pomysł, ale koleżanka wymyśliła coś innego:) Po weselu zamówiliśmy dla nich nocleg w hotelu, z przygotowanymi kieliszkami, winem, świeczkami, kwiatami... ponoć fajna była zabawa... :P hehe Do końca, już mąż koleżanki nie wiedział gdzie jadą...

Gość Grajek bez...ek
Oby to nie były....Rogi :)

Gość do to jest wasz wspólny dzień
Nie polonistka, koleżanko, ale osoba, którą oczy bolą od patrzenia na błędy. A potem latacie do poradni z waszymi dziećmi i żądacie wystawienia zaświadczenia o dysortografii, dysleksji i innych "chorobach", bo wam tyłka nie chciało się przysiąść nad dzieckiem i pilnować a waszym dzieciom nie chciało się uczyć.

Ja szczerze już też myślałam na ten temat - myślałam o jakimś zdjęciu naszym wspólnym w ramce - taki prezent do postawienia i jak będzie na niego patrzył - że to mój maleńki upomineczek z okazji tego że wychodziłam za mąż właśnie za niego ... tego kogo tak BARDZO MOCNO KOCHAM NAD ŻYCIE !!!!!!!!!! :D

Gość gość
ales głupi bucu wymyslił z tymi liniami personalnymi hahahaha - co nie sprzedają ci sie te pierdoły i tu sie reklamujesz ?

Gość gość
ja dalam mojemu mezowi zegarek