jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Marzec 29, 2007 Czy byliście w sytuacji, że kochaciekogoś nad życie, nie wyobrażacie sobie życia bez niego... a być razem nie można, bo nie wychodzi.... co zrobić w takiej sytuacji, jak się odkochać, gdy kocha się za bardzo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to jestem kurduplem Napisano Marzec 29, 2007 nie nie byliśmy nikt nie kocha kurdupli, więc kurduple się w nikim nie zakochują bo wiedzą że mogą najwyżej usłyszeć "spierdalaj kurduplu" :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Marzec 29, 2007 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Piekna 40-tka Napisano Marzec 29, 2007 zakochaj sie w innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olivia23Wlkp. Napisano Marzec 29, 2007 Nastkaa trzeba żyć dalej, będzie Ci baaaaardzo ciężko ale z czasem spojrzysz na wszystko z dystansem. Być może uczucie nie minie ale nie będzie już Cię tak zabijac na każdym kroku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nunia88 0 Napisano Marzec 29, 2007 ja tak mam kocham z całego serca ... ale wiem ze musze zapomnieć .. on kazdego dnia przypomina mi ze musze o nim zapomniec ... sa dni ze mysle sobie \"zycie jest piękne\" ale niestety nadal pojawiaja sie kryzysiki ze potrafie usiąść na wyrku i płakac do 2 w nocy z całego serca jestem z Toba bo wiem co przezywasz ... tak sobie tylko czasem mysle ze jest tak jak być musi i poprostu staram sie z tym pogodzić choc to ciezkie jak nie wiem co .. trzymaj sie maleńka :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach