Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K_M

Różne przypadłości niemowlaka

Polecane posty

Gość K_M

Hej witam [cześć] Mam 11 miesięczną córkę, która czasami ma róne problemy zdrowotne, a ja wiele pytan z tego powodu. nie należę do matek, które ze wszystkim biegaja do pediatry tylko sama szukam odpowiedzi na moje niepokoje. mam nadzieję, że podobnych do mnie mam jest więcej i że bedziemy się dzieliły nasza wiedzą. Zapraszam więc do pisania. Mojej małej ostatnio taki czerwony jagby liszaj wyszedł na podbródku jakby któraś wiedziała co to jest to prosze o odpowiedz bo do lekarza na wizytę ide dopiero po świętach. Mam nadzieję ze topik sie rozwinie. :)

Gość gość
mojemu 7 miesiecznemu synkowi na jaderku pojawila sie krostka jest nie duza wypukla i lekko zaczerwieniona jak myslicie czy powinnam z tym isc do lekarza?

Gość gość
ten liszaj na podbródku prawdopodobnie jest od śliny lub jedzenia (czy tam mleka) moje dziecko mialo na szyji i dopiero maść ze sterydem pomogła (najpierw myślalam, ze to odpażenie, wlczylam wszstkimi sposobami i ostatecznie pomogła wizyta u pediatry) Nadal jej sie robi jak nie skontroluję czy mleko lub slina nie pocieknie az na szyje