Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co byście zrobili

paraliż uczuciowy

Polecane posty

Gość co byście zrobili

Cześć :) piszę o swojej sprawie tutaj, bo nie mam o tym z kim porozmawiać, zawsze radziłam sobie sama a przyjaciółka którą mam od niedawna chyba inaczej wyobraza sobie naszą zanjomość niz ja i w rezultacie znow muszę radzić sobie sama. Chodzi o obojętność w mojej rodzinie. Szukam pracy i moje rodzenstwo nawet nie spyta "jak Ci idzie", wiem, ze to dziwne, ale mi potrzeba takiego zainteresowania. I teraz problem: ja zobojętniałam na wszystko, podejmuję mniej prób wysyłania CV. Ludzie ratujcie!!Dajcie kopa w d...albo pouczajacy przyklad.Pozdrawiam.

Gość cytat.........................
12:22 fishkaaa ludzie trzymajcie się i nie dajcie sobie wmówić, że jesteście gorsi, długo byłam bezrobotna, wiem o czym piszecie takie doświadczenie daje kopa na całe życie to banał ale z perspektywy czasu widzę,że w znalezieniu pracy przeszkadzało mi głównie moje negatywne nastawienie do samej siebie nie nakręcajcie się,że jesteście do niczego to nieprawda

Gość syndrom bezrobotnego

Gość to jest syndrom bezrobotnego

Gość wszystko zalezy
od ciebie. NIEMOZLIWE żeby nikt Cię nie chciał przyjąć do pracy.Może jednak powinnaś podjąć pracę mniej odpowiadającą twoim aspiracjom, żeby nie stracić kontaktu z masą pracującą i w dalszym ciągu tej pracy szukać. Pracując nawet jako sprzątaczka można uzyskać masę informacji i znajomości, które pozwolą na uzyskanie lepszego zatrudnienia. A co do twojej koleżanki , może poczuła się oblężona twoimi problemami i zdezerterowała?